Voge SR4 350 vs QJ Motor Fort 350 Sizce Hangisi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar güçlü bir o kadar da yakışıklı F/P scooter aramaktayım, iki model üzerinde yoğunlaştım. Sizce hangisini tercih etmeli? Ya da iki model harici farklı marka model önerileriniz varsa onları da değerlendirmek isterim.
Voge SR4 350
QJ Motor Fort 350 Özellikleri
QJ Motor Fort 350 Tanıtım Video
https://youtu.be/H8xTY6UTDz8?si=FsAcM4czkd_F9aaf
Voge SR4 350 Tanıtım Video
https://www.youtube.com/watch?v=TeTsgZGNeug
Reklamlar
-
50 bin km'de xmax mi alayım yoksa 67 bin km'de forza mı diye sormadığın için pek ilgi çekmemiş başlık ama SR4 QJ'ye göre daha yaygın ve bilinen bir model. ikisi arasında ben de SR4'ü tercih ettiğim için yorum yapmış olayım.
-
bir dönem forzaya alternatif olarak QJ düşünüyordum ama fiyatı forzayı geçince elediğim bir model.
pek fazla kullanıcısı da olan bir model değil bu yüzden biraz muamma.
voge s4 yine biraz bilindik bir model ve sorun yaşayan hiç duymadım ben.
ilave olarak voge pirelli lastikler ile geliyor, qj bildiğim kadarıyla dandik bir lastikle geliyor.
benimde oyum voge'ye
-
Dostum her başlıkta bu dokundurmalarini görmek artık klasik oldu🙂 japonunu satıp çinli almış biri olarak sana tamamen katılyorum.👍(freasy)
-
mandarake adlı üyeden alıntı
Dostum her başlıkta bu dokundurmalarini görmek artık klasik oldu japonunu satıp çinli almış biri olarak sana tamamen katılyorum.(freasy)
ben de abarttım biraz. bir müddet ara vereyim bu eleştirime :D
-
QJ'yi bilmem, ama SR4 e aşığım Kullanınca siz de anlayacaksınız...
-
Ben de iki motoru da bayide inceleyip SR4'ü tercih ettim.
-
freasy adlı üyeden alıntı
50 bin km'de xmax mi alayım yoksa 67 bin km'de forza mı diye sormadığın için pek ilgi çekmemiş başlık ama SR4 QJ'ye göre daha yaygın ve bilinen bir model. ikisi arasında ben de SR4'ü tercih ettiğim için yorum yapmış olayım.
Puahhahah gece gece iyi güldüm.Güzel bi taşlama olmuş.
-
bu sabah iş yerindeki arkadaşlarla yine bir maxi scooter muhabbeti geçti,
aklıma qj fort 350 geldi, kontrol ederken bir çok bayinin bu motoru fiyat listesinden çıkarttığını gördüm,
yani 1 sene olmadan motoru listeden kaldırdılar.
klasik çin motorlarının genel durumu,yanlış fiyat politikası + devamlılık olmaması.
sahibinden de satılık 10 15 tane ilan var, onlarda satıldıktan sonra varsa eğer fort 350 kullanıcılarına geçmiş olsun.
forumda farklı bir konuda qj motors için çinin en kaliteli motor üreticisi olduğu yazılmıştı, ne kadar kaliteli olursa olsun, hatalı fiyat ve devamlılık politikası sağlanmadığı takdirde; sıfır çin yerine 50k kmdeki capon motorları daima daha revaçta olur.
-
Japonlara bk atan, dalgaya alan ark.lar Qj fort 350 şimdiden paket oldu. Google da sorunlarını okuyun. Voge içinde bekleyip göreceğiz zamanla servis, yedek parça vs. O kadar para çinliye vereceğime yüksek km capon alırım daha iyi. Ki aldım da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)