"mt07 pure" nedir, liste fiyati mt07 den neden ucuzdur, bilen varmi acaba?
Bayi arayip sormadim. Nette biraz arastirdim ama bilgi bulamadim. Bilen varsa bizi aydinlatirsa sevinirim. saygilar.
"mt07 pure" nedir, liste fiyati mt07 den neden ucuzdur, bilen varmi acaba?
Bayi arayip sormadim. Nette biraz arastirdim ama bilgi bulamadim. Bilen varsa bizi aydinlatirsa sevinirim. saygilar.
Pure eski tip ekran ve makyajsız kasa. Motor olarak bir fark yok sanıyorum.
ST - TFT Display
Pure - LCD Display
Motor , şasi, suspansiyon, olmayan elektronik destek vs aynı
ucuzunu al 30 40 bin lira allahın ekranına verilmez.telefona bağlanıyor gerçi tüketim vs gösteriyor ama göstermesin yani
ikisinden birinde kocaman kare ekran vardı baya teknolojik. motorda teknoloji namına bir s... yok neyi koydularsa artık ekrana.
Tesekkurler cevaplar icin Elde kalan ekranlar bitene kadar Pure olarak ta satacaklar anlasilan.
Mt07 boş
Pure bomboş
Hepimiz pistlerde yaldır yuldur diz değdirebilen yetenekli ve eğitimli sürücüler değiliz. Mt07 o kadar da itin bir tarafına sokulacak bir motor değil. Bence hafiften heyecan arayan ortalama bir sürücü çok keyif alır. Ben geçmişte İğneada virajlarında Mt07 kullanan bir arkadaşı gözlemlemiştim, gerçekten motorunu tanıyan iyi bir sürücünün altında süper performans sergiliyor. Gelelim ekran tipi farklılığına, çok mu önemli şekli şemali? Ekran rengi? Bas gaza geç, para neye yetiyorsa o modeli al.
Gerçi 2023 kasa ve renklerine bakıyorum da tirrek gibi adeta zevksizlik abidesi. Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının. 2018 falan daha güzeldi.
2014 de aldım 8 sene kullandım mt07'yi...
Çok eğlenceli bir motordur,kullanması çok zevklidir ama uzun yolda dayak yemekten yorulduğum için touring motora geçtim.
Şehir içinde hala mt07'nin kıvraklığını ararım...bencede yeni tasarım bok gibi,hayatta almam.benim kullandigim far tasarımı sadeydi çok güzeldi...
Vallahi MT 07'ye çirkin diyeni Allah çarpar Siz demek Honda Hornet'i görmemişsiniz
Şaka bir yana benim yeni TFT ekranlı MT07'de aklıma yatmayan bir durum var. Kontak anahtarının yeri...ekran arkasında kalan bir kontak pratikte rahatsız bir pozisyon değil mi?
Hornet'i ben de beğendim bu arada. nesi çirkinmiş ki?
Yamaha'nın xsr serileri dışındaki bütün modellerini çirkin buluyorum, bir de maxi scooter serileri güzel, diğer bütün modeller çirkin ama sağlam ve iş görüyor olduğu için çirkin olması sorun değil.
Ama hornet güzel yaa. sadece naked olması sorun, yani naked motorla uzun yolda deli rüzgar alınır can sıkar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)