Teyp takacak yer var mı?
Var da ben mi göremiyorum?
Ben bile zor sığıyorum yaaa
Teyp takacak yer var mı?
Var da ben mi göremiyorum?
Ben bile zor sığıyorum yaaa
Ducatista:)
teypten başka yanar dönerli ışıklar yapalım
birde bu vakitte teyp dinlenmez yapalım bi mp3 çalar sistemi
al bendende o kdar bence çok saçma madem dikkat çekmek istiyorsun o zaman ayaklarınla kullan motoru bence her ikiside aynı ha ayakla motor kullamak hada cbr teyp takmak bence sen daha sağlıklı şeyler yap mesala tam koruma falan al o zaman dikkat çekersin işte tabi istediğin buysa
Heh ! bir o kalmıştı... Nereye sokucaksın o teyibi ? Yavru kedinin bile girmediği o ufak bagaj dediğimiz yeremi ? Bence, iğrenç olur
Okan ACAR
abi yapmayın yaa vazgeçin o sevdadan motora teyp mi takılır yaa motorun doğasına aykırı bi kere. çok istiosan al bi mp3 player kulaklığını tek kulağına tak.
0 Rh +
Sanayide tesisatlı sarı sis farlı cbr 600 r görünümlü cbr 125 satıyorlarmış duyduğuma göre (kızma bak)
Espiri bir yana teyp takmak hem motorun dışarıdan hoş görüntüsünü bozar, hemde sen dışarıdaki sesleri duymazsan trafikte problem yaşarsın.
En güsel örnek mp3 playerlar ;)
Soda Ayran Cool
taktır yaa ne demek... türkün biri ferrariye lpg taktırmaya kalkmıştı....yanlız bigün birileri gelipte hondadan motorunu almaya kalkarlarsa sakın şaşırma
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
motora gore degısır cok ses cıkarmadan calısan bır motorda dısardan ılgı cekmıcek kadar ses acıp kulanılabılır kımsede sesın senden geldıgını sen durmadıkca anlamaz sende dısardakı seslerden mahrum kalmasın,
hem motora hemde kişiye baglı bu olay..
amaç muzık dınlemekse dınlenebılır bence.. ve bazı arkadaslar motorun dogasına aykırı yazmış motor kulanıcılarının cogu motor sevdalısı olabılır ama bazı kısıler var ekmek parası ıcın veya yol parası makul dıye motoru tercıh edebılır bu durumdada doğa ya bakmaz iş, zevk meselesi bence..
ben ne arabalar gordum arkaya adam yarış otomobıllerındekı gıbı bagaja ruzgarlık taktırmış kocaman bence yakışmamış aynı zamanda sadece goruntu başka bırsey deyıl.. ama buraya bırısı boyle bırsey yapcam dese adama aracın dogasına aykırı veya cok dıkkat ceker dıyemesın ayıp yanı zevk bu..
otomobile yapılacak modifiyeler bazıları her ne kadar komik olsa dahi otomobile gayet düzgün bi şekilde takılabilio rüzgarlık, side skirt, jant, kaput vs. vs. bunlar zaten bi yere kadar otomobilde olan şeyler fakat cbr 125 i gördüysen anlarsın ki o motorun hiç bi yerine teyp takamazsın. aslında takamazsında değil hırs yaparsan takarsın ama ne teybi kontrolün doğru düzgün olur ne de motoru. hiç bi racing motor (gerçi cbr 125 için racing die satılsa bile bence tam olarak racing değil) tüketici buna teyp takar da yolda neşesini bulur die üretilmemiştir. haliyle de motorun doğasına aykırıdır. zevk meselesi konusuna diyeceğim hiç bişi yok herkesin kendi seçimi
0 Rh +
valla scooter olurda cbr125 gibi bi alete uymaz bence.vazgeçin böyle sevdadan.gülerler adama .
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
ben bi amelede görmüştüm takılır tabi niye takılmasın bikaçtanede mor ışık koyarsın oooooooh deymeyin keyfime
iyimisin sen?
sen söyledikten sora gidip donniedarko'nun motoruna taktım ben. çok güzel oldu, hasan abi hayran kaldı.
bundan sonra motoruna daha bir şevkle severek bineceğine eminim
hasan abiyle bir sonraki projemiz ise cbr 125'e polis radyosu takmak!! böylece br basın mensubu olarak haber atlamayacak bundan sora
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
tabi yaparız hasan abi ayıp ediosun
nası memnun kaldın ama di mi?
stajı thy de yaptım zaten, sana thy logosu buluruz dert değil.
farlar ampüllerini söker içine foto makinasını yerleştiririz, rügar ve titreşimden de fazla etkilenmez böylece
ha bi de motorun her yerine çakar takarız, flaş niyetine kullanırsın onları da
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
neyse bu kadar değerli bir topice bu kadar rating yeter
abi sen tey dınlemek istiyosan bi arba al motora teypmi olur ya sacmalamayın ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)