Enjeksiyondan karbüratöre çevrilmiş motosiklet muayene
Reklamlar
-
Mondial 100 superboy i motosikletim vardı ama çok güçsüz ve yokuş çıkamadığı için 150cc çevirip karbüratörlüye çevirdim cg deposu taktım sorum şu enjeksiyondan karbüratöre çevrilmiş motosiklet muayeneden geçiyor mu yoksa tekrardan enjeksiyon takıp öyle mi muayeneye sokmam lazım
Reklamlar
-
-
Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur tekrardan uğraşmak istemiyorum
-
bu tür şeylere bakmıyorlar; problem olmaz.
ancak ıvır zıvır cok incelemesinler diye direk motosiklet muayane yerine değil araba/motosiklet karışık bakan yere götürün. arabacılar cok anlamıyor direk geçiriyor vizeden :D
-
benim bir arkadaş gözümün önünde ön freni çalışmayan, muayene sırasında kaportası bantlanan yerden düşen motosikleti geçirdi böyle şeylere bakmıyorlar.
-
Eyvallah hocam sağolun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Bir kaç bilmeyen kişi geçmez diyince merak ettim iyi oldu öğrendiğim
-
Adam marşa basacak arka tekere hareketi verecek çalışırsa ötesine bakmaz , kilometre saatide dönüyorsa geçersin..
-
Dönüyor da 80 den sonra sapıtıyor :D
-
YahyaK adlı üyeden alıntı
Eyvallah hocam sağolun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Bir kaç bilmeyen kişi geçmez diyince merak ettim iyi oldu öğrendiğim
Adanayı bilmem ama İstanbulda bazı istasyonlar sıkıntı yapıyor özellikle motosiklet için olan istasyonlar çok ince kontrol ediyor ona istinaden demiş olabilirler ama yinede kalabilme şansınız yok değil yüzde 1 de olsa denk gelirseniz kalırsınız
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
13 Aralık 2023, 15:33
berk_cglr adlı üyeden alıntı
Adanayı bilmem ama İstanbulda bazı istasyonlar sıkıntı yapıyor özellikle motosiklet için olan istasyonlar çok ince kontrol ediyor ona istinaden demiş olabilirler ama yinede kalabilme şansınız yok değil yüzde 1 de olsa denk gelirseniz kalırsınız
Ben de motosikleit bilip daha düzgün kontrol ediyorlardır saçma sapan şeylerden bırakmazlar diyerek özellikle motosiklet istasyonlarına gidiyordum. İstanbul Kızıltoprak'daki motosiklet muayene istasyonu iyiydi bu açıdan.
-
13 Aralık 2023, 16:16
espresso adlı üyeden alıntı
Ben de motosikleit bilip daha düzgün kontrol ediyorlardır saçma sapan şeylerden bırakmazlar diyerek özellikle motosiklet istasyonlarına gidiyordum. İstanbul Kızıltoprak'daki motosiklet muayene istasyonu iyiydi bu açıdan.
Ben de eve çok yakın (birkaç km) diye hep Maslak Motosiklet Muayene İstasyonu'na gidiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler