Dış etkenlerden koruma adına çok faydalı, çok pratik. iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu.
Yeni ev etaşınınca arka bahçede yer de vardı, oraya kurdum, zemine betonla kalın demir boru gömdürdüm bir de zincir kilidi takmak için. Yağmur, çamur, fırtına hiç bir şey etkilemiyor. içeri bir de elektrik kablusu çektim, kışın motoru kullanmazken akü bitme derdim kalmadı, akü şarj cihazı bağlı duruyor şu anda.
Benim aldığım çadırın videosunu instagram hesabında üretici paylaştı, merak eden buradan görebilir:
https://www.instagram.com/reel/Cy3jFJ9sOcc/
Fiyat olarak 8bin lira biraz pahalı kalmış olabilir ama demirciye profil kaynattır, brandacıya brandasını yaptır, tarif et tam istediğin gibi olmasın falan diye uğraşacağıma hazır yapılmışını alırım dedim, hepsiburada sitesinden sipariş verdim kredi kartına 6 taksit, üretici ile telefonda konuştum, istedğim renk olabilirmiş, dikkat çekmeyen gri renk iyidir üzerinde logo falan da olmasın dedim aldım, yere monte etmeye vida ve dübelleri bile göndermişler, zemine matkapla 4 tane delik delmem yetti.