Torbacı youtuber izleyicileri hakkında.
Reklamlar
-
bugün yeni video atmış ne diyor diye baktım dava süreci devam ediyor falan demiş neyse dedim yorumlara bakayım ne görmez olayım 1000 yorumdan 900'ü "abi seni seviyoruz", "masum olduğunu biliyoruz", "en kısa sürede çıkarsın inşallah" tarzı yorumlarla dolu yani insanlar düşünme yeteneğini mi kaybetti yoksa biz de mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum şu sıralar oldukca.
Reklamlar
-
Fanboyluk sadece , adamlar yaptıkları yorumlarına video yayıncısı like atınca ya da sabitleyince loto tutturmuş edasıyla seviniyorlar ve arkadaşım beni tanıyor diye hava atıyorlar resmen, çoğuda ya ergen yada 20 lerin başında çıtır motorcular oynadıkları video oyunlarında (ki bende oynadım yalan yok) gta serisi vs gibi oyunlar olunca kara paralar uyuşturucu taşıma vs. işin masum kısmı gibi geliyor çocuklara ne olucak ya diyor adam yemek taşır gibi düşün kimseye satmamış ki diyorlar ama işin aslını düşünmüyorlar bile.
Bakın vloglara hepsi motorla polisten kaçmanın güzellemesini yapıyor herkes illegalliği güzel gibi görüp özeniyor trafikte teker yapmanın en ufak hatada karşısı haklı bile olsa saldırmanın hakları olduğunu düşünüyorlar kısaca boş beleş bir gürüh ama ne yazık ki biz gibiler azınlık haliyle motorcular kural tanımaz serseri leş tiplere doğru evrildik.
-
bizim ülkede gerizekalı çok.
polat ailesi için bile hala video çekip destek verenler var :D
-
Bahsettiğiniz cocukların yaşları 10-16 arası.. Bu kadar takılmaya gerek yok..
-
Belirli bir yaşa kadar yaramazlık yapmak, büyükleri peşinden yapma oğlum, yapma kızım diye koşturmak marifet geliyor.
Seksen beş milyonluk bir ülkede nüfusun önemli bir kısmı onaltı yaş civarında olduğunu düşünürsek o yüzden fazla da kasmamak lazım.
-
Sadece tersten bakmış olmak adına yazıyorum.
Peki biz biliyor muyuz suçlu olduğunu? Biz senin masum olduğunu biliyoruz diyen ergenlerden bir farkı var mı suçsuz olduğunu biliyor gibi davranmanın?
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Peki biz biliyor muyuz suçlu olduğunu?
Cevap veriyorum bilmiyoruz.
Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6/2. maddesine göre, “Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır”. Anayasa’nın 38/4. maddesi de “ Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz”, diyerek aynı ilkeyi benimsemiştir.
Hukuk devletinin bir gereği olan bu ilke nedeniyle, bir kimsenin suçluluğunun kesinleşmiş yargı kararıyla ispat edilmiş olmasına kadar, o kişinin suçsuz olduğu varsayılacaktır[2].
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Cevap veriyorum bilmiyoruz.
Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6/2. maddesine göre, “Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır”. Anayasa’nın 38/4. maddesi de “ Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz”, diyerek aynı ilkeyi benimsemiştir.
itiraf etmiş her şeyi anlatmış. motoru kendi kullanıyor çantasında 1 kilo uyuşturucu taşıyor suçlu olup olmadığını sorgulamak absürt geliyor bana bir tık.
-
İtiraf edebilir, her şey olabilir ama hukuk devletinde etiketi bağımsız yargı yapıştırır.
Hukuk devletinin bir gereği olan bu ilke nedeniyle, bir kimsenin suçluluğunun kesinleşmiş yargı kararıyla ispat edilmiş olmasına kadar, o kişinin suçsuz olduğu varsayılacaktır[2].
Yoksa ortalık vahşi batıya döner.
-
04 Aralık 2023, 15:13
KHK ile hapse atılanlar suçlu değil yani? Yargı kararı yok.
-
04 Aralık 2023, 16:09
turkerboss adlı üyeden alıntı
itiraf etmiş her şeyi anlatmış. motoru kendi kullanıyor çantasında 1 kilo uyuşturucu taşıyor suçlu olup olmadığını sorgulamak absürt geliyor bana bir tık.
Videoyu izlemedim bilmiyorum ki, öyle bir şey dediyse anlamsız olur tabi.
Sadece bu haber ilk çıktığı günden beri insanların gömmeye bu kadar hevesli olmasını anlamıyorum. Kendisini tanıyor falan değilim, pek de hazzetmem bu arada merak eden varsa bu detayları.
-
04 Aralık 2023, 20:07
Ülkemiz gençliğinde mafya olmaya özenme, hırt adam olmaya özenme, torbacı olmaya özenme, beyaz kadın tacirliğine özenme, ne kadar Allah'ın çarptığı Peygamber'in tekmelediği boş beleş adam varsa onlara özenme had safhada. Bunu araştırmak gerek. Gençler neden tarak kürek tiplere öykünüyor?
-
04 Aralık 2023, 21:02
kim bu youtuber arkadaş. benim haberim yok mevzudan.
-
04 Aralık 2023, 21:36
tommygun adlı üyeden alıntı
Ülkemiz gençliğinde mafya olmaya özenme, hırt adam olmaya özenme, torbacı olmaya özenme, beyaz kadın tacirliğine özenme, ne kadar Allah'ın çarptığı Peygamber'in tekmelediği boş beleş adam varsa onlara özenme had safhada. Bunu araştırmak gerek. Gençler neden tarak kürek tiplere öykünüyor?
hocam rol model eksikliği, baba figürü eksikliği, kötü eğitim, kötü ekonomi ve 7/24 bu tiplere maruz kalıyorlar artık okumanın adam olmanın aşağılandığı bir döneme giriyoruz veya girdik emin değilim sizin nesil de düzgün adam kıymete biniyordu şuan tam tersi nerede kolay para kazanan torbacı boş beleş tip varsa kıymete biniyor. çok büyük bir kısmı çalışmaktan okumaktan kaçındığı için ilerleyen dönemlerde hem cahil hem parasız mal mülk edinemeden ömür geçirecekler hatta bence büyük bir kısmı ölene kadar çalışacak. "Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ve mutlu olacaksınız" sözü sanırım tamamiyle bizim nesli temsil ediyor. iyi bir üniversite de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yapay zeka alanıyla ilgileniyorum ve beş seneye kalmaz farklı bir dünyada yaşayacağımızı öngörüyorum muhtemelen bu büyük eğitimsiz çoğunluğa ihtiyaç duyulmayacağını düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
freasy adlı üyeden alıntı
kim bu youtuber arkadaş. benim haberim yok mevzudan.
oğuzhan muslu.
-
04 Aralık 2023, 21:45
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
İtiraf edebilir, her şey olabilir ama hukuk devletinde etiketi bağımsız yargı yapıştırır.
Yoksa ortalık vahşi batıya döner.
Supersin @yaşlıveacemi... Aynen. Teyakkuzda olmak lazim. Yoksa bir haksizlik adaletsizlik durumu ortaya cikar da ortam vahsi batiya doner mazallah.
-
04 Aralık 2023, 21:48
On tane karakterler...
-
04 Aralık 2023, 22:15
tommygun adlı üyeden alıntı
Gençler neden tarak kürek tiplere öykünüyor?
Kazma küreğin deliğini görünce sap olacaklarını sanıyorlar.
-
04 Aralık 2023, 22:42
hocam rol model eksikliği, baba figürü eksikliği, kötü eğitim, kötü ekonomi ve 7/24 bu tiplere maruz kalıyorlar artık okumanın adam olmanın aşağılandığı bir döneme giriyoruz veya girdik emin değilim sizin nesil de düzgün adam kıymete biniyordu şuan tam tersi nerede kolay para kazanan torbacı boş beleş tip varsa kıymete biniyor. çok büyük bir kısmı çalışmaktan okumaktan kaçındığı için ilerleyen dönemlerde hem cahil hem parasız mal mülk edinemeden ömür geçirecekler hatta bence büyük bir kısmı ölene kadar çalışacak. "Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ve mutlu olacaksınız" sözü sanırım tamamiyle bizim nesli temsil ediyor. iyi bir üniversite de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yapay zeka alanıyla ilgileniyorum ve beş seneye kalmaz farklı bir dünyada yaşayacağımızı öngörüyorum muhtemelen bu büyük eğitimsiz çoğunluğa ihtiyaç duyulmayacağını düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
oğuzhan muslu.
Çinde bilmem kac yillik yazit bulmuslar. Uzerinde yeni nesli elestiren bir yazi cikmis.
Yani yeni nesli gömme gelenegi biraz eski bir hikaye maalesef. Adamlarin kiymete binmesi de, gercek adamlarin az olmasindandir.
Linc yemeyiz insallah
-
04 Aralık 2023, 23:03
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Çinde bilmem kac yillik yazit bulmuslar. Uzerinde yeni nesli elestiren bir yazi cikmis.
Yani yeni nesli gömme gelenegi biraz eski bir hikaye maalesef. Adamlarin kiymete binmesi de, gercek adamlarin az olmasindandir.
Linc yemeyiz insallah
yani mevzunun o kadar basit olmadığını düşünüyorum çünkü istatistiklere de yansıyor bu durum özellikle dikkat süresi olarak bizim nesil japon balığı kadar bile odaklanamıyor.
-
04 Aralık 2023, 23:52
"abi seni seviyoruz", "masum olduğunu biliyoruz", "en kısa sürede çıkarsın inşallah" tarzı yorumlarla dolu yani insanlar düşünme yeteneğini mi kaybetti yoksa biz de mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum şu sıralar oldukca.
bu ülkenin vatandaşından ne bekliyonki yıllarca malumpartiye oy veren bi milletin devam eden soyu bu işte çoçuklarıda böylelerine mal mal takip ediyolar
atatürkün yanıldığı tek yer türk milleti zekidir demesidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)