Bizim toplumda devlet bilinci çok yüksek seviyelerde.. kendini kesecek kadar.
Bir ihtimal, bunları da devlete ait mallar olarak görüyor olabilirler Trafik polislerinin kaskları neden calınmıyorsa benzer korkudan ..
Bizim toplumda devlet bilinci çok yüksek seviyelerde.. kendini kesecek kadar.
Bir ihtimal, bunları da devlete ait mallar olarak görüyor olabilirler Trafik polislerinin kaskları neden calınmıyorsa benzer korkudan ..
eski bir martı çalışanı olarak scooterların zarar görmesi/çalınması oranları türkiye'de amerika'dakinden daha iyi. bizde yoksulluk, dolandırıcılık çok ama durduk yere zarar verme olayı çok yok.
Ben kamyon şoförüyüm. bi keresinde pahalı bir hammadde yükledim. O zamanın parası ile milyonluk mal. Tabi ben bi tırstım laf arasında duyunca. Çalınırsa vs diye. Fabrikadaki adam "çalınsa nolacak Türkiye'de bu malı kullanacak iki fabrika var ve ikiside bizden alıyor. Satmaya kalksa dahi hemen yakalanır." Demişti. Yani paraya çeviremeyeceği şeyi niye çalsın?
Ktm 640 motorumda çalınmasından korkmadım pek. Zaten benden başkası çalıştıramıyor. Yedek parçaya bozsa ihtiyacı olabilecek kişiler arkadaşım. Köyde vs kullanılabilecek bişeyde değil. İlla bi yerde parça lazım olacak ve ben duyacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)