https://www.takvim.com.tr/yasam/2023...-olanlar-artik 50 cc çöplüğü olur 125 cc piyasada dolup taşacak
https://www.takvim.com.tr/yasam/2023...-olanlar-artik 50 cc çöplüğü olur 125 cc piyasada dolup taşacak
anladıgım kadarıyla B sınıfı ehliyet olması yeterli olmayacak; eğitim alıp eğitim aldıgını sistmee işletmesi gerekecek.
eğitimin rezaletini biliyoruz, tamam sınavı gecmek de zor değil ama en azından eğitimi daha ciddiye alıyor insanlar sınav olunca.
eğitim de verilecek ise sınava da girsinler; sacma bir durum
50cc nin bile B ile kullanılması sacma.
Motosikelti aractan saymıyorlar herhalde.
Isıtılıp ısıtılıp sunulan başka bir haber. Adamlar haber bulamıyor köşe boş kalmasın, tıklanma gelsin diye aynı haberi mütemadiyen tekrar tekrar yayımlıyor.
Bir iki hafta önce içişleri bakanı tv de bir röportajda bunu Aralık ayına yetiştireceğiz demişti , kanunun hazırlıkları gerekli düzenlemeler devam ediyor Avrupa da ki gibi bizdede 125 cc kullanılabilecek ve gayet iyi olacak bence , en azından millet 50 cc denen beladan kurtulur..
Eğitim eğitim diyenler eğitim aldılar da ne oldu eğitimden önce beyinleri var mı yok mu diye emara soksunlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Bu ülkede oto tamircisi olacaksın 1 ayda dünyadaki en zenginler arasına girersin elimde olsa ehliyetlerin %99.9unu iptal ederdim
yeni içişleri bakanımızla bu işler daha da zor olacak(ehliyet almadan trafiğe çıkma vs )
beğenin beğenmeyin ali yerlikaya geçmiştekiler gibi akla izana sığmayacak derecedeki saçma kararları onaylamayacaktır şimdi tek adam varken ona laf düşmez diyecekler çıkacaktır fakat suç örgütleri artık göz açamıyorlar sadece uyuşturucu değil karapara işleri ile uğraşanlar mafyacılık oynayanlar vs herkese çökecek gibi
a1 ehliyet saçmalığını kaldırsalar keşke bi motora binicez 3 tane ehliyet alıyoruz 16 da a2 18 de a sınıfı alınıbiliyor olmalı
xırbo sen hoşgeldin
Otopsici sana. Çok iş düşmek böbrek falan hadi yine yolunu buldun
Hocam kusura bakma sen her yazdığında aklıma şu video geliyor:
https://youtube.com/shorts/0sypyzVfr...SHhIfGCj8-QXbw
yaw bu 125 cc sürsünler katlıam olur diyonuzda zaten en başından beri ortada 1-2 ders alıp onaylanacak muhabbeti var zaten ulan normal a2 alırken sanki aylarca deli bi ağitim alıyonuzda adamlar ha eğitim almış ha almamış ben a2 alıcagım zaman adam motoru bıraktı bana gitti ötede oturdu muhabbet etti diğer hocalarla şurda gaz şurda fren dedi
sanki b ehliyetli motor sürünce eğitimsiz cahil oluyoda biz a2 ehliyeti almaya gidince mükemmel bir eğitim alıyoruz gibi konuşmayın burası türkiye
50cc kullanmalarındansa 125 cc kullanıp trafikte daha rahat haraket etmeleri sıkıştırılmamaları için iyi olur güzel olur bu sizin elinizde değil alın motor ehliyeti alan motokuryeleri görüyoruz yanımdan geçen her motokuryenin soyunu sopunu diye dövmeye başlıyom genelde kaldırımdan gitmeleri bitmez altında 1000lik makina var gibi sollamaya çalışmaları bitmez e noldu bu adamlar eğitim almış hatta bazılarının deneyimiyle profesyonel kişiler değilmi
Röntgen emar var e nabızda sana göstersem ne olacak umurumda değilsin
Herkes kendi canını taşıyor, ona göre düşünüp taşınacak. Kuryelik daha kolaylaşacak artık.
Ne saygısızlığı göster de millet görsün yoksa ya kör ya şizofren derler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)