50 cc diye 125 cc ler vardı para olmadığı için alamadım
50 cc diye 125 cc ler vardı para olmadığı için alamadım
Bence mantıklı. Direksiyon eğitimi alan birisi hem motordan hem de arabadan diğer sınıfa geçebilmeli. Ben iki ehliyet için de tekrar tekrar sınava girmiştim. Beni bir o kadar uğraştırmışlardı.
Emar sonucunda beyin var mı yok mu belli oluyor zeka seviyesi yerlerde adamlarla tartışıyoruz bir daha tartışmam hiç bir zaman haklı çıkmayacağım bir tartışmaya niye gireyim
Dusmanlarim icin cok guzel bir taktik veriyorum;
İcinizden biri uyelik aliyor sonra tum motosiklet uyelerine ana avrat duz gidiyor.
Arada madalyali,amator falan da desin bu.
Sonra hep birlikte oooo hirbo hosgeldin falan yazdinizmi gorev tamamdir.
Allahin zekasiz amatorleri...
yav hırbo %90 ı aynı kişi cıktıgı için istisnalar kaideyi bozmaz mantıgı ile bakıyoruz.
ayrıca takılma bu kadar, altı-üstü forum yani. çok geriliyorsun.
Alp ne saçmalıyon trolluk kervanında yüzme artık motosiklet sitesi mi birbirine laf atma sitesi mi anlamadım
Noldu len bloklamistin hani beni , alinti falan yapmaya baslamisin yine ?
Yavvv ne cocuk adamsiniz, bi engelliyosun bir aciyosunuz, 9 yasinda misin nedir bu sacmalik ?
Halaaa israr ediyosun yani ? otostopcu, hakkaten uzuyorum sana, ayarini bozdum galiba istemeden..neyse, kendi capinda takil bakalim.
Otopsici benim üzerimden millete salça olma ayıptır ya hiç bu sitede yetkili yok mu
başlığı peki benim Vazelin alın, ortalık karışacak diye okumam
Votka ile erik süper oluyor tavsiye ederim.
hele şöyle bir tarif de vereyim.
1 kilo erik alıp (ekşi olmalı) doğrayıp çekirdeklerini çıkarın
1 litrelik cam kavanoza doldurup üzerini votka ile tamamlayın
içine 1-2 tane karanfil renk vermesi için yarım limonun kabuğu (sarı kısmı olacak beyaz kısmı alırsanız tadı açılaşır)
1 hafta karanlık yerde bekletin her gün 1 kere çalkalayın
1 hafta sonra süzüp afiyetle içebilirsiniz
bu da size kıyağım olsun
Rakı tarifi isteyene bilahare yollarım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)