Ortaokulda türkçe öğretmeni öğrenciyi keserdi derslere Girmezdim.Beni değil eğitim sistemini sorgulayın
FortNine'ın varlığının önemine kesinlikle katılıyorum. Sadece eğlenceli ve güzel prodüksiyonlu motosiklet odaklı videoları yapan bir kanal olması bile benim gözümde varlığına destek olmak için yeterli.
Birilerinin Gore-Tex'e "fuck off" demesi lazımdı mesela, bu ayrı bir dava. Fiyatlandırma politikası yüzünden Gore-Tex'e küfür kıyamet gidilebilir ama belirli garantileri halen tek veren de Gore-Tex. Ama bunu Gore-Tex bir marketing gimmick diye yaparsan, yağmur ormanı kılıklı yere girip terledim falan dersen... =) Dainese'den aldığın teşvik nedir diye sorarlar adama. Bunu Dainese'e fayda sağlayacak şekilde ilk kez de yapmıyor. Yani ben senin düşüncenin aksine kimseye eyvallahı olmamaktan değil, tam tersine bir ajanda için yaptığını düşünüyorum. Bu da ticaretin doğal bir hareketidir burada evil bir şey yok, ama bunu bilimsel tarafsızlık maskesiyle yaptığı zaman işte iş değişiyor.
"Ama bence herkesin FortNine'ı izlemesi lazım, elbette herkesi izlerken/dinlerken olduğu gibi kendi akıl süzgecinden geçirerek."
Evet, ama sen bilim adamı maskesi takarsan ve pek de gerekli olmayacak fiziksel denklemleri anlatımına katarsan ortalama insanın filtresini de atmış olursun. Ben bunun bilinçsizce oluşan doğal bir sonuç olduğunu düşünmüyorum.
Sadece seninle ve @hasmet'le de ayrıştığımız nokta şu olabilir. Ben "bilimselmiş gibi görünme" imajına çok ters bakan bir insanım. Dedeler gibi günümüzde diye başlayacağım ama, bugün gerçekten "bilimsel"lik ayağa düşmüş durumda. Bilimsel bir şey yapıyormuş gibi görünmek milyonlarca, konuya göre milyarlarca insanı kandırmak için müthiş bir silah. Bu bana düpedüz ahlaksızlık olarak geliyor. Ryan'ın da burada dürüstçe yanıldığını düşünmüyorum ben, burası biraz niyet okuma artık. Ticaretine bakan bir firmanın elçisi olarak kendi ticaretine faydası olacak şekilde yönlendirmeler amacıyla yaptığını düşünüyorum.
Counter-leaning savaşında diğer kanalların neler söylediğine bakmak lazım, ama tahminim bu videodaki eksikler yüzünden giydirdikleri.
Yoksa bence çektiği güzel videolardan biri. Motordan sarkmanın faydalı olabileceği durumları sonda götü kurtarmak için geçiştirerek söylese de videonun temel anlatımı güzel ve katılıyorum ve RS'i sürerken bile ben de uyguluyorum zaten. İlk kez geçtiğim bir yol ise, sarktığımdaki görüş kaybını ve acil durumdaki kaçış kabiliyetimi artırmak için şekilsiz biçimde counter-lean yapıyorum. Ama bu videonun da speed bölümünde yine bir ton çamı deviriyor ve bu biraz pist sürüşüne performans sürüşüne hakim biraz da fizik bilen birisini videonun o bölümünde kaybetmesine sebep olabilir.
Bir de counter-lean'in tehlikeli tarafı olan lastiğe daha fazla yük bindirdiği ve daha fazla sınıra yaklaştırdığı kısmına da yeterince vurgu yapmıyor. Aynısı virajdaki fren bölümüne de etki ediyor, evet virajda frene oturman gerekirse ağırlık merkezinin dışarıda olması bir dezavantaj doğru. Peki counter-lean yaparken motoru daha fazla yatırman gerekmesi ve bunun da frende başka bir dezavantaj oluşturması ne olacak?
Kapatırken şuraya bir paragrafta yazacağım bir özet geçseydi daha faydalı olur ve daha az kavga çıkarırdı - son kısım tahmin zira kavganın neden olduğunu bilmeden söylüyorum.
Ben tabii ki.
Kalmamak pek yerli youtuber dürüst. Söylemek hepsi yanlı yorum. Yabancı olanlar da sana gelmemek. Bırakmak ingilizceyi konuşamamak türkçe bile. Hepimiz aynı eğitim sistemini etmek tecrübe. Sanki sen bulmak çamur atacak yer.
Yoda ne derse doğrudur.
Beto sen bu kanaldan yemek veto
xırpo sen hoş geldin
Oğuzhan Muslu da iyidir .. Dürüst, seviyeli, prezentable bir çocuk..
Motosiklet tehlikeli diye boşuna dememişler
Youtube üzerinden takip ettiğim ve önermekte sakınca görmediğim kanallar.
Mekanik ve Eksper için : Analiz Moto Eksper, Motomania İzmir
Marka,Model Tanıtımı : Prosofi, Motopark TV, 100 Oktan TV
Eğlence İçin : İki Kişilik Motovlog & Kolaçan
Bilgi,Eğitim ve Dikkat : Zafer Akçay & Uğur Ertekin(Art Moto Akademi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)