Bu motor bu marka hakkında yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istiyorum
Reklamlar
-
Yamaha ray zr modeli şehir içinde kullanmak istiyorum daha önce cygnus l modeli bir defa geldi devamı gelmedi yedek parça sıkıntısı çeker miyim hangi bayiden ve hangi yetkili servisi kullanayım öpmeyen servis arıyorum ilk motorum olacak boy 180ler falan eksik bilgi varsa lütfen sorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Şehir içinde kullanmak istiyorum ve ömürlük istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Ustalar neredesiniz mesainiz bitmedi mi
Reklamlar
-
Kimsenin görmediği, henüz bilmediği bir motoru soruyorsun. Kullanmadıkları motor hakkında insanların sana ne demelerini bekliyorsun? Bakım fiyatları Yamaha'da standart. Ömürlük motor diye bir şey de yok, 6 ay 1 seneye sıkılacaksın 125 cc motordan.
-
Hybrid miş bu motor vaybe birtek Kawasaki de var sanıyorduk , helal olsun Yamaha ya 125 cc ufacık motora uygulamış fiyatı , tüketimi vs özellikleri nedir acaba , dünya prömiyeri Eicma'da yapılmış galiba , Tr ye geleceği belli oldumu ki alınır mı diye soruyorsunuz ? marka hakkında da sormuşsun Yamaha yı bilmeyen varmı yahu , Honda ve Yamaha Tr de distribütörsüz satış ve servis faaliyetlerini kendisi yürütüyor daha ne olsun ;)
-
Marka hakkindaki yorumum: Yamaha iyidir
Model hakkindaki yorumum: bu bir scooter
-
250 lik olsa tadından yenmez birde tipi kötü ya..Yuki rks gibi duruyor..
-
Bu hibrit ne oluyor hem benzin hem elektrikli mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)