Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Aprillia Shiver 900 nasıl bilirsiniz?

Motovento
    REKLAM ALANI
    doberman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Dyna Wide Glide
    cfmoto ne hocam allah aşkına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen kızlar motora bakmıyor/anlamıyor bizde nc varken bolu abantta bir masaya oturduk 4 tane kadın geldi ay motorlar çok güzel sizin mi vs derken ben bunları oturttum masaya çay verdim çekirdek vs derken yaa ben hiç motora binmedim dedi hadi gel beğendiğinle gezdireyim seni dedim hangisini beğendin dedim gri kırmızı beyaz 3 nc neyse bindi gezdirdim vs derken çıkardı bana kartını verdi ankara ya yolun düşerse beni ara dedi sana güzel bi alem yaptırayım ama ben o zaman evliydim gitmedim
    şimdi afrika var kimse dönüp bakmıyor
    Kızlar motordan anlıyor ama erkekten anlamıyor olabilir mi?

(Aman hocam latifeydi, dövüşmeyelim)
    F54 bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadınlar bence motorun tipinden çok rengine bakıyor. Bende kırmızı Rks Titanic varken "kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun" diye laf yemiştim. Hani Rks'den bahsediyoruz, bilmesek motorun ne olduğunu, inanacağız. Mat mavi renkli Sym Wolf varken de bir kaç kadın "ne güzel motor" demişti. Alemlere akacak bir sohbet olmadı ama yine de beğeni vardı. Şu siyah renkli gudik Er6F'i aldığımdan beri kadınlardan zerre beğeni, övgü yok. Anca bakkalın çırağı, benzinlikteki pompacı kardeş, okuldan yeni çıkmış tirrek çocuklar "abi bu ne?" , "kaç basıyor?" , "ara gazı versene" falan diyorlar. Bu motoru değiştirdiğimde alacağım marka modelin önemi yok ama renginin pavyon gibi alacalı bulacalı, cart bir renk olmasına dikkat edeceğim.
    Abi senin motosikletinede siyah renk gidiyor, ama şöyle bir Panigale kırmızısı olsa fenada olmaz .
    espresso ve tommygun bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin motosikletinede siyah renk gidiyor, ama şöyle bir Panigale kırmızısı olsa fenada olmaz .
    Kırmızı bi Yamaha Tracer 9GT olsa ne güzel olur. Bir de kampçı manita yaptı mıydı ufff.

Motoseverrr bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Manita arka amortsöre gereksiz yük. Kendi Tracer700'ünü alsın.
    Cyan bunu beğendi.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bereket uzun süreli birlikte olduğum hiç bir kadın motosiklet meraklısı değildi. Gerçi olsaydı da sorun olmazdı. Kendi motosikletini edinirdi. Çok az artçılı sürdüm. Cruiser'da bir nebze iyi ama agresif naked'ta resmen rezalet. Ferrari'nin arkasına römork takmak gibi saçmarezil bir etkisi var artçının. Ne adamakıllı gaz açabilirsin, ne de adamakıllı fren yapabilirsin. Komple mal bir durum.

Farkındaysanız yıllar içerisinde spor motosikletlerin ve agresif naked'larin kuyruğu iyice küçüldü. Evrimin nereye gittiği belli.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farkındaysanız yıllar içerisinde spor motosikletlerin ve agresif naked'larin kuyruğu iyice küçüldü. Evrimin nereye gittiği belli.
    Erkek nüfusu iyice azaldığında bu dik tuttuğumuz kuyruklarla eğlenceli aktiviteler gerçekleştiririz artık =))

Benim artçıda en sevmediğim şey başkasının sorumluluğunu taşıyor olmak. Benim hatun da sağolsun tam bir Akdenizli disiplinine sahip, virajda bacağını açıp "napıyorsun" dediğim zaman da "e uyuştu bacaklarım ne var" demişliği var =) Ama yine de onunla beraber de gezebilmeyi özledim, motorla kamp işine girmez muhtemelen ama ufak tefek bahar turları falan yapabiliriz, başka bir motorla. RS'e zaten mono kapak taktım konu kapandı =)

Artçının sürüş fiziğine zararı da gerçekten önemli ölçüde. Motosikletin taşıma kapasitesi ve amortisörlerin kalitesi de iyice önem kazanıyor tabii burada. Büyük GS sürücüleri çok fazla iplemiyorlardır mesela bunu ama uzun Avrupa turları yapmış bir arkadaşımın Tracer 900'ünü satmasının en büyük etkisi ciddi yüklenildiği zaman amortisörlerin artık su koyvermeye başlamasıydı. Naked/spor motosikletlerde zaten iyice allahlık oluyor durum.
    espresso bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırmızı bi Yamaha Tracer 9GT olsa ne güzel olur. Bir de kampçı manita yaptı mıydı ufff.

https://www.motosikletsitesi.com/wp-...020/12/9gt.jpg
    Abi madem kırmızı alıyoruz almışken has kırmızı olsun Multistrada V2S olsun, aralarıdna yaklaşık 20.000 TL var almışken hakikisi olsun . Manita kısmı bende yok, olmuyor .
    espresso bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kızlar motordan anlıyor ama erkekten anlamıyor olabilir mi?

(Aman hocam latifeydi, dövüşmeyelim)
    KIZLAR motordan da anlamaz erkekten anlamaz onlar herşeyin en iyisini bilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karşı cinsin motosikletten anlamadığına daha büyük delil olabilir mi?
    bende onu diyorum işte nc ye 4 kadın yapıştı nc den 10 gömlek üstün afrika twin var dönüp bakmıyorlar
    bir atasözü der ki eşşek hoş laftan ne anlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    O degil de, evli bir adamin bir gezide bir kiza atla arkama seni gezdireyim demesi ???!!!!

Normal mi ?????

Normal diyorsaniz, esinize de biri ben hic motora binmedim dediginde,hic tanimadigi o erkege "atla arkama gezdireyim" demesine bisey demeyeceksiniz..

Yokkkk oyle cifte standarttt.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese. Geçenlerde Hırbonen bir link paylaşmıştı, o güne kadar Shiver’ın varlığını bilmiyordum. Valla ilk görüşte aşk yaşadım desem yeridir

Aprillia markasına dair hiçbir fikrim yok. Çevremde kullanan kimse yok, özellikle bu modele dair internette neredeyse hiç bilgi yok (yabancı kaynaklar hariç). Shiver 900’den ziyade aslında Aprillia markasını nasıl bilirsiniz? Bajaj’la yaşadığım problemlerden sonra aslında sıfır km bir CF 700CLX istiyordum, ama içim bir türlü tam anlamıyla rahat etmiyordu. Sıfır diye ısrar ederken 20 bin kilometrede bir Shiver almak kumar oynamak mıdır? Nereden handikap yiyebilirim? İstanbul’dayım, sanırım burada servis sayısı fazlaca mevcut.

Ankara’da Herter Otomotiv varmış, Aprillia yetkili servisi. Burada expertiz yaptırılır mı? Yorumlardaki insanların da kafası karışık sanırım..

Kısacası böyle işte, Shiver 900 nasıl bilirsiniz, Aprillia’yı nasıl bilirsiniz?
    Yavvvvv

İtalyanlar bile kendi motoruna binmiyor neden Aprilia ?

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ercihleri.html

Motor mu kalmadi dunyada ?

Yuzde 1 ihtimal bile vermiyorum alacagina ama alirsan baya gulerim

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)