Sevgili arkadaşlar. 2014 model bir nc750 s sahibiyim.
İzmirden alıp geldiğimde nasıl sıçana döndüğümün konusu da mevcut burada.
Ancak motosikletin en sevmediğim yanını bueada paylaşıp sizin de sevmediğiniz başka yanları varsa burada tartışalım istedim.
Motorun torku hızı yakıt tüketimi şekli şemali v.s herşeyi gayet güzel tatmin edici.
Ancak yolda hasbel kader bir su bardağı kadar bir su birikintisi görse ve üzerinden geçsem itina ile tamamını ayaklarıma ve paçalarıma sıvayıveriyor. Hemde tek damalsını bile ziyan etmeden.
Alır almaz ön çamurluk uzatma aparatı,arka çamur sıyırıcı,elcik koruma,uzun tur camı v.s v.s taktım takıştırdım.
Ancak ne ben ne de artçım(onunki de az değil ayakkabılarından omuz başına kadar ..ıçıp sıvıyor namussuz motor) üzerinden geçtiğimiz suyun zerresi bile ziyan edilmeden üzerimizde buluyoruz.
Dünya kadar motosikletim oldu,hepsinde tabiki ıslandık,tabiki sudan geçerken daha dikkatli olsuk ancak ben böyle bişey görmedim yahu.
O yüzden bu motosikleti tasarlayan capon müdendisin giydiğı ayakkabıýı imal eden fabrikaya hammedde taşıyan kamyonun şöförünün yemek yediği lokantadaki kasiyerin gözlüğünün camlarını takan ustanın evindeki elektrik tesisatını döşeyen adamın okuldaki öğretmeninin bağlı olduğu müdürün kravatındaki iğnenin kaplamasındaki oranı ayarlayan müdendisin.............
Gerisi size kalmış,motosiklet ile ilgili hoşlanmadığınız noktaları burada yazabikir,isterseniz .... dan sonrasına devam edebilirsiniz..