NC 750 S in aerodinamik mühendislerinin.....
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Kışın yağmurda çamurda sadece NC den değil bütün vitesli motorlardan tiksinirsin , sukuter candır yoldaşdır , bir sukutere elcik ısıtma tak ful ekipmanı giy eksi 5 derecede bizim gibi moruklar bile 10 saat sürer abartmıyorum
İstanbul trafiğinde xmax ile Büyükçekmece - maslak arası (artı) 5 derecede sadece normal ekipmanlarım ile bir saatte gitmiştim 50km yolu. sırtım terledi, bir tek ellerim üşümüştü o da kışlık eldivenlerim dandik diye. elcik ısıtma da değil, elciklerde rüzgar koruma olsa yetecekti bana.
Ama daha da yaşlanmadan vitesli motor kullanmak istiyorum bir süre, sonra yine daha büyük scooter ile devam ederim.
Reklamlar
-
nc yı beğenmeyen laf atan arkadaşlara bısıklete bının derım sadece xmax neree nc 750 nere yapmayın allahını seversenız alamıyorum cok para de gec
-
espresso adlı üyeden alıntı
İstanbul trafiğinde xmax ile Büyükçekmece - maslak arası (artı) 5 derecede sadece normal ekipmanlarım ile bir saatte gitmiştim 50km yolu. sırtım terledi, bir tek ellerim üşümüştü o da kışlık eldivenlerim dandik diye. elcik ısıtma da değil, elciklerde rüzgar koruma olsa yetecekti bana.
Ama daha da yaşlanmadan vitesli motor kullanmak istiyorum bir süre, sonra yine daha büyük scooter ile devam ederim.
Kuryelerin kullandığı kocaman elcik korumalar var ellerini cebine sokar gibi içine sokuyorlar baya fonksiyonel görünüyor... ters bir durumda elleri gidondan çekmek gerekirse yada düştük falan sıkıntı yaşarmıyız kestiremiyorum , motosiklet markalarının (Honda,Yamaha,Bmw) aksesuar listesinde de böyle bir ürün yok demekki emniyetli görmediler diye düşündüm hep
-
Kuryelerin kullandığı kocaman elcik korumalar var ellerini cebine sokar gibi içine sokuyorlar baya fonksiyonel görünüyor... ters bir durumda elleri gidondan çekmek gerekirse yada düştük falan sıkıntı yaşarmıyız kestiremiyorum , motosiklet markalarının (Honda,Yamaha,Bmw) aksesuar listesinde de böyle bir ürün yok demekki emniyetli görmediler diye düşündüm hep
espresso aga bizim köfte turlarına o elcik korumalarla katılırsa Cyan ona sorgusuz sualsiz penaltı noktasını gösterir. Gökhan Aygün onu çektiği videolardan çıkartır, ben de masanın hesabını ona itelerim.
-
O içine el sokulan korumalar bana da güvenli gelmiyor. Ama elciklerin önüne konan korumalar var rüzgarı kesiyordur herhalde. Artık işe gidip gelmedğim için kışın soğukta binme zorunluluğum olmadığından almadım öyle bir şey. Bir ara gp kompozit'in o şekil elcik korumalarına niyetlenmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
espresso aga bizim köfte turlarına o elcik korumalarla katılırsa Cyan ona sorgusuz sualsiz penaltı noktasını gösterir. Gökhan Aygün onu çektiği videolardan çıkartır, ben de masanın hesabını ona itelerim.
Merak etme, o tip korumalr çok gıcık olduğum şeyler, bir de kaza sırasında ellerim içinden çıkmazsa falan gibi paranoyak şeyler aklıma gelir zaten sürerken kafam rahat olmaz öyle şeylerde.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ahahah neyseki Espresso afaroz olmaktan kurtarmış taktırmıyor
-
espresso adlı üyeden alıntı
Büyük tekerlek çok farklı bişey. Ama scooterda başka rahat. Hava soğuyunca scooter yerdeki çizgilere takılmaya başlıyor.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
sallami adlı üyeden alıntı
Büyük tekerlek çok farklı bişey. Ama scooterda başka rahat. Hava soğuyunca scooter yerdeki çizgilere takılmaya başlıyor.
Büyük teker sukuterde var mesela bendeki Peugeot ön arka 16 inç hemen hemen tüm markalarda bu ölçüde sukuter var , bozuk zeminde , yamada , çizgide , ıslakta virajda fizik kurallarını alt üst etmezseniz korkutmuyor , dezavantajı ise sele altı biraz küçük oluyor ama yinede tek kask artı ıvır zıvır sığıyor..
-
Büyük teker sukuterde var mesela bendeki Peugeot ön arka 16 inç hemen hemen tüm markalarda bu ölçüde sukuter var , bozuk zeminde , yamada , çizgide , ıslakta virajda fizik kurallarını alt üst etmezseniz korkutmuyor , dezavantajı ise sele altı biraz küçük oluyor ama yinede tek kask artı ıvır zıvır sığıyor..
xmax tekerlekleri de çok küçük sayılmaz, 15" yani diğer küçük scooterlara göre büyük aslında.
-
F54 adlı üyeden alıntı
bende 2014 aralık ayında sakarya dan kütahya ya nc ile nc almaya gittik yağmur yağmıyor gibi üstten ıslanmıyorsun fakat yollar ıslak 100 km sonra bir yerde duralım çorba içelim dedik neyse bu alttan alttan vermiş suyu donuma kadar ıslatmış yani sadece s model değil x te aynı ARKA ve ön çamurluk var ama hiçbir işe yaramıyorlar
İşte ben o yolu izmir istanbul pendik arası yaptım ve dediklerinin aynısını hatta daha fazlasını yaşadım.
Yere kadar üçgen lastık çamurluk yapıcam artık.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
İşte ben o yolu izmir istanbul pendik arası yaptım ve dediklerinin aynısını hatta daha fazlasını yaşadım.
Yere kadar üçgen lastık çamurluk yapıcam artık.
güzel motosiklet + sı çok ama eksileri de gerçekten fazla
tercih meselesi yani her türlü yol şartlarında test etmeden memnunun demesin özellikle bozuk yol şartlarında hayatından bezdirir adamı kütük gibi amortisörler aman yarabbim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
alt grenaja fiberle ufak bir su kesici uydurulabilir sanki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)