Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki z750 gösterge

REKLAM ALANI

Herkese iyi günler, Kawasaki z750 2008 model motorum var göstergem arızalandığı için yeni gösterge almam gerekti ve 2008 model abs li gösterge bulabildim yurtdışında bazı kişiler göstergenin hızı doğru göstermiceğini söyledi %100 net bilgisi olan cevaplarsa sevinirim bazı motor modellerinde hız doğru göstermiyor ama Kawasaki z750 için bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Göstergenin takılı olduğu motorun lastik ölçüleri seninki ile aynıysa doğru gösterir , abs li motorlar sensörden manyetik bilgi alarak çalışıyor , senin motorun abs siz ise mekanik kilometre teli vardır o göstergeye nasıl bağlanacak ?

İki motorda şanzımandan ölçüyor hızı ve lastik ebatları aynı

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Lastik çapları ikiside 17 inç dir taban ve yanak ölçüsüde birebir aynı ise doğru göstermesi gerekir , hızı sanzımandan mı ölçüyor ön dişli üzerinden mi ? abs li motorlarda mekanik tel hiç görmedim..

Motosikleti
    düldül(z-one)
    benim çinlinin de göstergesi bozuldu absli olan üst modelin göstergeyi taktık km saati az gösteriyor, devir saati 3 4k devir fazla gösteriyor onun dışında sürekli abs ışığı yanıyor bence tamir ettirebiliyorsan ettir olmuyorsa yurtdışından getirtmeyi dene.

İkisi de şanzımandan ölçüyor hızı ve bütün lastik çapları aynı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)