radyomuz yayında deneme yayınlarına basladık isteyen arkadaslar
freelender46@hotmail.com adresinden linki istesin
radyomuz yayında deneme yayınlarına basladık isteyen arkadaslar
freelender46@hotmail.com adresinden linki istesin
amaç ne burada çözemedim madem bir şey yapmışsın linki neden burada vermiyorsun???
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
engellenio sandım reklam olur die
http://www.istanbuldagitimkurye.com/radyo.asp
iyide ben bu linkte mt radyo ile ilgili bişey göremedim gören varsa söylesin.arkadaşım şu işin adam gibi açıklasanda bizde anlasak.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
arkadasım netten yayın yapan bi radyo kurduk daha yapım asamasında su anda burdan test yayını yapıor ve tanıdıklarımıza olayı aktarıyoruz
burdan tüm motosiklet sewenleri için gerekli bilgi paylasımını siz mt üyelerinden sececegimiz arkadaslar vasıtasıyla dile getirecez hemde forumu gezerken kenardan calan müzik eşliğinde daha güzel vakit gecirebiliriz bakın mt /569 a ben ilk oraya yazdım dinlemek istediğiniz sarkıları buray yazarsanz hem paylasım listemiz geniş olur hemde birbirimizle chat yaparız bu radyo sizlerin
Silahsız kuvvet - Beyaz Ölüm istiyorum
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
aybiketa arkadasım bu senin dile getirmiş olduğun kömprü zammı protestosu içinde çalışanların eylemiyle bir düzenleyebiliriz
bunuda radyodan tüm üyelere bildiririz sayfa düzenlemeside en yakın zamanda yapılacak ve motosiklet.nete ve diğer yerlere link vericez kolayca ulaşımı saglıyacaz
dinlemek istediğinsarkıları liste halinde yolarssanız indirip yayınlarız
suan kendi playlistimizi kullanıyoruz tarzımız herkese hoş gelmeyebilir onun için sizin istekleriniz önemli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)