Selamlar 250nk sürüyorum yeni yeni başladım. Bundan önce 125lik scooter sürüyodum.
Ls2 stream var bende biraz gaza yüklenince güven almadım öyle bir vibe aldım satım 1k daha koyup birşey almalımıym yoksa iyimidir...
Selamlar 250nk sürüyorum yeni yeni başladım. Bundan önce 125lik scooter sürüyodum.
Ls2 stream var bende biraz gaza yüklenince güven almadım öyle bir vibe aldım satım 1k daha koyup birşey almalımıym yoksa iyimidir...
ff320 başlangıç kaskıdır zaten illa ben yüksekticem filan diyosan başka bir plastik kaska geçmek yerine fiber yada carbon bir modele geçmelisin yoksa pekte bir farkı olmaz değişimin
Kafaya tam oturan, kafayla butunlesmis bir Ls2, kafayla butunlesmemis pahali kasktan her turlu daha iyi korur.
Eger kaskin kafana bol geliyor, o yuzden guvensizlik hissediyorsan saniye beklemeden degistir.
bu arada ff320 neden güvendizlik verdiğini anlamadım heleki nk250 için kafana filan tam oturmuyo galiba
yada 1 yıldır filan kullanıyosan artık fazla ses geçirmeye başladığı içinmi değişmirmeyi düşünüyosun bendeki öyleydi
Geçen forumda birisi önermişti, KYT'ler de güzel fiyata alınabiliyor şu an.
bilmiyorum ki alınırken de övmüştü satıcı
bol geliyo galiba saçlarımı kestirince bol gelmeye başladı herhalde teşşekürler
HJC ve MT helmets markalı kasklara bakabilirsin gayet iyidirler
hjc ve scorpion arasında kalite anlamında fark varmıdır orta alt segment kasklarında,
bilyiorsun benzer durumdan dolayı iptal ettim bende kaskı.
internette heryerde açılmasını iyi bulmuyorlar, hem konfor hem güvenlik olarak sonradan acılan kasklar sıkıntılı oluyormuş.
tabi bilgi ne kadar dogru bilemem.
kask arayışından vazgeçtim valla artık; o bütçeye başka şeyler alacagım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)