Ahhaa Dogan Trendci yine aprilia ovuyor sgsgdgs
Baya komik lan, cok iyiii.
Bu arada bu arkadas surekli ayni konuyu acip duruyor, ilginc.
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ecmeliyim.html
Her iki ayda bir model revizyonu yapılıyor demek...
Bajaj, CF, Suzuki yerine KTM gelmiş...
Bir de "hangisini seçmeliyim", "hangisi" olmuş
Tek değişmeyen, listede ilgisiz motosikletlerin olması...
Agree agree agree ❤️
resim çekme isteği uyandıranları yazdım listeme naked touring hoşuma gidiyor genel olarak.
Nk250'yi aldım ben o başlıktan sonra. 1.000 km 23 kasada geride kaldı. Fiyatlar biraz düşünce yeni birşey mi alsam diye açtım başlığı. Ama bu kez hedef 400 cc ve üzeri.
Hiç fanı değilim ama duyan bir grup suzuki al diye ısrar edince üzülmesinler dedim :d
Yamaha ve Honda değişmemiş diyorsun iyi bari. Akılda da kalmışız eyvallah
Yamaha fanıyım zaten ama kiska çizimleri hoiuma gidiyor. Sabah ktm 390 önerdi kardeşim de.
Benim aklım Tracer'da.
Cf'yi aldım ben o başlıktan sonra yazdığım şekilde.
Diyapozon'un olduğu yerde ilgim çok yüksek. Yalnız hafta sonu Africa Twin denedim, o da bayağı iyiydi. Hafifliği çok hoşuma gitti, transalp keza öyle ama transalp'in nispeten yeni olmasından aksesuar sorunu yaşamamak adına listeye eklemedim.[COLOR="Silver"]
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Abiler Ktm alacaksanız ve cidden Avrupa sınıfı bir motosiklet alacaksanız 890 serisinden başlamanızı tavsiye ederim, 125-200-250-390 serileri Hindistan, 790 serileri Çin ve 890 üstü avusturyada üretilmektedir, 790 ve 390 arasında bariz bir malzeme kalitesi farkı var plastiğin hissiyatı ve kalitesi çok çok ayrı seviyede. Daha 3.9 Km'de benzin pompa sigortası atarak stop etmiş bir motosiklet daha sonrasındada debriyajı komple yiyerek serviste yatmaktadır, Ktm'lerde 790 Adv serilerinde debriyajı yağlayan jet tıkanarak problem olabiliyor ama sorun fabrikadan montaj hatalı olarak gelmiş. Bu yüzden alabiliyorsanız 890 alın ve yolunuza koyulun. DoğanTrend grubu cidden güzel iş çıkarıyor aynı şekilde Spormoto'da her iki firma sorunlar çok çok abartılı ve kullanıcının bilerek yaptığı hata olmadığı sürece müşterilere gereken garanti desteğini sağlıyor.
Africa twin varken hepsi afrikanın ağırlığı altında ezilmiş sanki. Belki tracer 9 aradan çıkar ama bu motor da bildiğimiz dik oturuşlu naked. Motosikleti Gördüğünde aklında beliren beklentilerin sürüşte karşılık bulmaz
Aslında seninle yazıştıktan sonra biraz daha araştırdım, Tuareg'in offroad kapasitesini öve öve bitiremiyorlar. Ryan da geçen Desert X videosunda bi chart uydurmuş yine :D en yüksek offroad kapasitesini Tuareg'e vermiş. Böyle bakınca gereksiz olur diye düşünüyor insan ama ben Tuareg'le asfaltta geçirdiğim zamanda da çok memnun kalmıştım. O yüzden fazla offroad odaklı kalıp yolda üzecek gibi de gelmiyor - cruise'ı elcik ısıtması falan yol konforu destekleri de var.
Görüntü olarak DE'yi çok beğensem de, hadi cruise'ı mekanik bi güvenilir kelepçe bulursam çözdük, ama şambiyelli lastikli motor kesseler almam. SE gelince bakıcaz artık ama yani (kağıt üstünde) daha az şey sunan motora daha fazla para vermek de ne derece içime siner bilmiyorum. Öte yandan VStrom'un yan çantalar için hazır braket olması çok hoşuma gidiyor ama o da opsiyonel + orijinal çanta maliyeti falan oluyor. Beri yandan Tuareg'in yükleme kapasitesi GS ile aynı neredeyse (GS: 216kg - T660: 209kg)
Yalnız para olsa Desert X alırdım ona maalesef emin oldum :D
nicknamer bu işler biraz da gönül işi ve herhangi bir motoru alıp onu sevebilmekle ilgili. Bu işe ayırdığın bütçeyi bilemem ama Eylül'de açtığın konu sonrası tiri viri de olsa bir tercih yapıp o motoru alsaydın şu an 2 ayda temiz 5000 km yapmıştın.
Ben Tracer 9 desem de sen neyi buluyorsan, neye imkan yaratıyorsan onu al. Öteki türlü 5 sene de geçse onu mu alsam bunu mu alsam diye debelenir dururuz. Hepimizin hemfikir olduğu üzere sürmek hindi gibi düşünmekten daha keyifli.
Şahsen bir AT alsam motor defterini kaparım..Genç olsam mt09 vazgeçilmezim olurdu..
versys 650
versys 1000
hangisi tecrübenizi karşılıyorsa
mutlu olmak önemli
Bu bakışla iki tane Tracer 9 ilanını aradım ama ikisi de satılmış. Söylemine yüzde yüz katılıyorum ama o ara çok pahalıydı. Şu an ki şartlarda da ben düşeceğini tahminlemediğimden arafta kalıyorum. Ama tracer alınacak dememe de az kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)