Avrupalinin fiyat avantaji var abiii(babayi var)
Reklamlar
-
Yani konusmayim konusmayim diyorum, ama kimse de cevap vermeyince
miy miy miy miy konusan bu doğan tredci costukca coşuyor.
Avrupali motorlar bakalim gercekten ucuz mu
ben dandik aprilia uzerinden yureyecem ktm ve digerlerini lutfen siz yazin butun isi bana yaptirmayin yok oyle..
İngiltere den geliyor
Toareg 660. 9850 pound
Rs660. 9550 pound
İki rakip japon koyuyorum,hep honda olmasin yamaha da olsun
Honda CBR650R 8600 pound (rs660 in yerine)
Yamaha tenere 700 rally 11.600 pound ( toareg yerine)
Turkiye de;
Yamaha tenere 700 rally 526.800 tl
Honda Cbr650R 437.250 tl
Toareg 660 499.900 tl
Rs660 469.900 tl
rs660 950 pound pahali cbr650 den
Turkiye ise 936 pound pahali
14 pound kardasiniz koftehorlar sdsdss
Tenere rally ve toureg analiz edelim bir de;
Yurtdisinda tenere 1750 pound pahali
Turkiye de ise tenere sadece 770 pound pahali
Burda 1000 pound gecirmisler ohh yarasin.
Her iki japon markada ekstra vergi altinda oldugu halde durum bu.
Fiyit ivintiji fiyit ivintiji diye miy miy konusmaya devam et simdi dogan tredci
Hem dandiksin,hem tutulmuyorsun,dogru duzgun servisin yok ama japon dan pahaliya satiyorsun
Bahane hazir ama, "premium olmmmm" "egzotik bunlae" hee hee y.rmi egzotik
Ktm analizinizi bekliyorum gencolar..
Reklamlar
-
Türkiye'de rakipleriyle arasındaki fiyat farkı, yurtdışına oranla daha düşük deniliyor. Yoksa zaten pahalı olduğu kabul ediliyor. Fiyat avantajı yok yani...
Tabii premium olduğundan bunlar hep...
Uzun uzun anlatılmış. Okumuyorsunuz herhalde
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Türkiye'de rakipleriyle arasındaki fiyat farkı, yurtdışına oranla daha düşük deniliyor. Yoksa zaten pahalı olduğu kabul ediliyor. Fiyat avantajı yok yani...
Tabii premium olduğundan bunlar hep...
Uzun uzun anlatılmış. Okumuyorsunuz herhalde
Yurtdisina oranla dusuk mu oluyor simdi punctum ?
Cbr650 de 14 pound dusuk evet,
Tenere de ise birak dusuk olmayi 1000 pound fazlasi var.
Ee nerde kaldi simdi vergi avantaji ?
Haaa, eger japon da avrupali gibi vergilendirilseydi bu Avrupa - japon farki cook daha fazla olurdu,su an o kadar fazla kazik yemiyoruz diye sevinen varsa ok.
Var mi len aranizda boyle polyana ?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yurtdisina oranla dusuk mu oluyor simdi punctum ?
Cbr650 de 14 pound dusuk evet,
Tenere de ise birak dusuk olmayi 1000 pound fazlasi var.
Ee nerde kaldi simdi vergi avantaji ?
Haaa, eger japon da avrupali gibi vergilendirilseydi bu Avrupa - japon farki cook daha fazla olurdu,su an o kadar fazla kazik yemiyoruz diye sevinen varsa ok.
Var mi len aranizda boyle polyana ?
Japonlarda Premium yok ki...tabii ucuz olacak.
-
-
437.250 bin tl cbr 650r getirsene 4 tane alacağım bütçem bu kadar
-
sonuna kadar haklısın bizim ülkede eskiden kalan avrupalı fiyat politikasını devam ettiyorlar global pazardaki oranlar değilde bayi italyan alıcak bunu emcüklerim ben kafasında oluyor haliyle bir bindirmasyonla fiyat avantajı bırakmıyorlar ki işin servis kısmı da var sadace aldım oldu bitti olmuyor malum , geçen öğrendim ducati monster 937 nin ara bakımı desmo değil bildiğimiz kıytırık yağ filtre değişimine adamlar 11.000 ( ONBİRBİN ) tlcik denmiş yani ucuza aldım sanarken aslında servis tarafından muck oluyor.
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
sonuna kadar haklısın bizim ülkede eskiden kalan avrupalı fiyat politikasını devam ettiyorlar global pazardaki oranlar değilde bayi italyan alıcak bunu emcüklerim ben kafasında oluyor haliyle bir bindirmasyonla fiyat avantajı bırakmıyorlar ki işin servis kısmı da var sadace aldım oldu bitti olmuyor malum , geçen öğrendim ducati monster 937 nin ara bakımı desmo değil bildiğimiz kıytırık yağ filtre değişimine adamlar 11.000 ( ONBİRBİN ) tlcik denmiş yani ucuza aldım sanarken aslında servis tarafından muck oluyor.
Berkcim senin gibi dogrulari konusan yok maalesf.
Herkes uckagitci.
Ben 2016 yilinda tiger 800 un 10.000 km bakimina 750 tl verdigimden dukatiye istenen her fiyata olabilir derim,gercektir yani.
Ama aslan besleyen yemini dusunmemeli ahagaja
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
MysticArt adlı üyeden alıntı
437.250 bin tl cbr 650r getirsene 4 tane alacağım bütçem bu kadar
Hayirdir kardes napacan 4 tane cbr650 yi ?
Bunlar degerli motorlar, 50 bin tl karla satmak istiyosan bayiye gidip siraya gireceksin.
Mart ayinda crf250 icin adimi yazdirdim, temmuz da bayi aradi motor geldi aliyomusun dedi.
Sonuc olarak bu motorlari birileri liste fiyatindan aliyor,
-
Hırbonen o dediğin dandik aprilia motoru ruhi usta var youtuber saatlerce öve bitiremedi scooter incelemesinde
-
motoruyok adlı üyeden alıntı
Hırbonen o dediğin dandik aprilia motoru ruhi usta var youtuber saatlerce öve bitiremedi scooter incelemesinde
Kardesim, her amator yutubir i dikkate almayalim.
O skutiri yerinde, yani italya da satabiliyor mu ki aprilia ?
İtalya daki skutur ve motor tercihleri basligima bakabilirsin
Syg
-
konudan bağımsız ama konuyla ilgili olarak 1250GS'ler 1.5 milyondan listelenmiş sahibinden'de. tüm fiyatlar normale dönmüşken ve 1300GS de yoldayken cidden bu paraları veren oluyor mu acaba. iki tane ktm 1290 parasına bir tane 1250GS.
-
freasy adlı üyeden alıntı
konudan bağımsız ama konuyla ilgili olarak 1250GS'ler 1.5 milyondan listelenmiş sahibinden'de. tüm fiyatlar normale dönmüşken ve 1300GS de yoldayken cidden bu paraları veren oluyor mu acaba. iki tane ktm 1290 parasına bir tane 1250GS.
sarı yelekli abilerden eğitim alan herkesin gs sürme zorunluluğu var o yüzden satarlar zaten eğitim paraları bir adet 125 cc çinli scooter parası veriyor abiler onlara koymaz hatta asfalt harici yola çıkmasa bile full adv modunda giyinip gezerler ki gsciler dışlamasın kısaca onlar konu dışı bmw nin ekmek kazanmasına sebep olan kallavi para hesabı yapmayan tayfa onlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
motoruyok adlı üyeden alıntı
gördüğüm en tırt youtube ustası tam bir honda fanboyu abimiz çin gelirse koşulsuz gömer hondayı koşulsuz över , buji gevşer abi çinli işte diye laf eder salla onu vakit kaybı lastiği sökemez ki izlerken görüyorum yaptığı hatayı sonra motorun tasarımına söver vs vs
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Hırbonen hocam daha geçen gün premium Aprillia Shiver 900 diyordunuz, sizin mesaj bu motoru kafama soktu ama şimdi diyorsunuz ki dandik Aprillia. Ben anlamadım vallahi kafam yandı Biz bu Shiver’ı alalım mı almayalım mı?
-
Khaira adlı üyeden alıntı
Hırbonen hocam daha geçen gün premium Aprillia Shiver 900 diyordunuz, sizin mesaj bu motoru kafama soktu ama şimdi diyorsunuz ki dandik Aprillia. Ben anlamadım vallahi kafam yandı
Biz bu Shiver’ı alalım mı almayalım mı?
Ahaaha
Ya onu ben dalga gecmek icin yazmistim
Evden işe, işten saniyeye gitmek istiyosan aprilia da alibilir :D
-
hırbo kankim 1100 lüklerde de fiyat durumu aynımı 600 lüklerdemi böyle sadece
-
mchi adlı üyeden alıntı
hırbo kankim 1100 lüklerde de fiyat durumu aynımı 600 lüklerdemi böyle sadece
Turkiye
TUONO V4 1100 689.900 639.900
MT10 676.300
Africa adv 694.500
İngiltere
Tuono 14500 pound
Mt10 14210 pound
Africa Adv 14750 pound
Su fiyatlara bakip, Mt10 yerine, her an blok patlatma potansiyeli olani(arastirin) seçen adam benim gozumde amatordur
Africa zaten her zaman rahat satilabilen bir makina, ona rağmen fiyatlar ortada, hala aprilia avantajli diye dolasan kesinlikle Doğan Trendcidir.
-
Bende amatörmüşüm desene :D
-
mchi adlı üyeden alıntı
Bende amatörmüşüm desene :D
Hasss:d
Profile de baktim motorun aprilia mi diye aslinda eheg
Ya bisey diyim mi ; insan icine sinen makinayi almali :D
-
Ahahaha Valla alırken tırsıyodum ne yalan söyliyim ama kullandıkça içime sindi. Memnunum fazlasıyla. Gerçi ben senin bakış açına göre iflah olmaz taraftayım. 1290gt gereksiz pahalı diye bunu aldım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)