Rahmetli neden İsveç Kralının adını nick olarak aldı acaba dikkatimi çekti.
Rahmetli neden İsveç Kralının adını nick olarak aldı acaba dikkatimi çekti.
Carl Gustaf farklı, Tommy Gun farklı. Benim tüfek, Amerikan filmlerindeki eski Chicago gangsterlerinin kullandığı tamburlu tüfek. Neden 20'li yaşlarda gençken farklı platformlarda bu ismi seçmişim, zerre fikrim yok. Yapıştı, üzerime. Lakin koskoca AEA eğer Carl Gustav ismini seçmişse belki eski üyeler, o dönemi hatırlayanlar sebebini söyler.
Rahmetlininki Jung'a gönderme olabilir eğer psikolojiye de merakı var idiyse. Carl Gustav deyince benim ilk aklıma gelen Jung oluyor mesela.
Motosiklet sevdam hep vardı sanırım bunun en büyük sebebi iflah olmaz bir bisiklet kullanıcısı olmam (bmx vb.). Aranızda pek yazmasam da bol bol okumuşumdur, sadece son dönemlerde hayatımda büyük değişiklikler/monotonluklar vb. olması dolayısıyla kafayı dağıtmak için bir motor aldım, aldım da nasıl aldım anlamadım. Kendileri ilk motosikletim oluyor. Bu zamana kadar hep ikinci tekil şahıstım/artçıydım.
Tamirci ve servislerin şerefsizliklerini de unutmuşum doğrusu, sayelerinde usta tamirci oldum diyebilirim. Daha önce otomobil sahibiydim az çok biliyorum piyasalarını araba da gitti tabii o başka hikaye. Adama diyorum ki "abi şöyle şöyle motor aldım sana işim düşebilir motoru açıp kapayabiliriz parça benden ne olur?" cevap "elimde parça yok.." (!) "abi ne diyorsun sen parça benden diyorum ne elinde yok?" dedim dönmedi. Bir de adamı tavsiye ediyorlar düşünün..
Değinmek istediğim bir konu da kaza dolayısıyla artık aramızda olmayan arkadaşlar. Allah rahmet etsin diyelim. Motosikletin korkutan tek tarafı bu olabilir. Beni çok etkileyen 1-2 kaza olmuştur. Motoru aldığımda bile motoru gören abi yavaş git belli olmaz diyor.
cbr 125 yahu bu ama 600 lük gibi duruyor yalan yok onun için diyorlar sanırım.
Başka ne diyebilirim, garip gelecek ama karma var evet. Virajı döndüğünüzde orada sizin için yolun açık mı kapalı mı olması gerektiğini tasarlayan bir şey var sanki. Benim yolum açık olmuş olmalı ki hala aranızda yazabiliyorum.
Belki de bu Carl Gustav ağbimizden dolayı şiyabmıştır.
Carl Gustav Jung (26 Temmuz 1875 Kesswil, Thurgau, İsviçre - 6 Haziran 1961 Küsnacht, Zürih, İsviçre)
İsviçreli psikiyatr. Analitik psikolojinin kurucusudur. Derinlik psikolojisinin Sigmund Freud ve Alfred Adler ile beraber üç büyük kurucusundan birisidir.
Selamun aleyküm gençler.
Konu italyan vs japon kavgasi olunca konuya baliklama dalar agzima geleni sayardim. Ufak tefek gruplasmalarla bulusmalarda olurdu. Facebook yoktu ama yinede hatri sayilir bi kalabalik vardi. Sene 2006-2015 cok aktif kullandim forumu. Sonra herkes gibi facebook a kaydık.( Forum yönetimide dahil )
Ben şu anda bacagimdan ameliyatli bir şekilde 1 aydır evde yatıyorum.
Zavallı motörüm 1 aydır garajda sülün gibi yatiyor.
Ara sira topal topal yanina gidip garaj kapısıni kapatıp motörümü calistirip sesini dinliyorum.
Sandalyeye oturup onu dinlerken 2de bira yapistiriyorum
Bir an önce iyilessemde motörüme binsem diye asker gibi gün sayıyorum
Teşekkür ederim
hacı foruma ara verenlerin çoğu bazı it kopukla muhatap olmamak için ayrılıyor.
bende zamanında bu foruma 3-4 sene ara verdim ... biri yüzünden
neyse o defolup gitmiş.
simdi de forumdan uzaklaşmayı düşünmüyor değilim.
bir .... gitmiş yerine birkaç tane yeni türemiş
malesef
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)