Güzel konu. Başlığı açan Tommygun Kaan beyi tebrik ederim, güzel konular açıyor, valla son zamanlarda açıkçası en çok kendisinin paylaşımlarını gezilerini okumak için giriyorum foruma; motosikletçiliği, yaptığı uzun geziler, tavsiye ettiği köfteciler, rotalar, yeme içme işleri hayata bakışı tam benim kafadan. Sizin gezilerde ben de olmak isterdim valla Kaan bey, kısmet. Hırbonen de iyi adam; üslubu sivri dilli, ters adam ama
, motor işinden anlıyor, honda konusunda fazla fanatik ama olur o kadar
motor hevesim 90'lı yıllarda başladı, mobilet ile. 2000 yılından beri de 15 yıl spor motosiklet sürdüm, 600-1000 çeşitli motorlar. 2015-2021 arası v Strom alıp geziler yapayım, akdenize gittim geldim çok, bi defa batı karadeniz. ucundan kıyısından Balkanlar.
2021 de ağır patlayınca kazada, 4 ameliyat birsürü platin falan, 1 sene ara verdim, bu sene mayısta mt 25 aldım, sağ bileğim ağrıyor hala ama, ufak ufak urla, Foça yakın yerlere gidiyorum.
Motor benim en büyük tutkum, eskisi kadar formda olmadığımı biliyorum, eskisi gibi gözü kara süremiyorum, yaş oldu 40, geçen zx4 rr çıkmış içim cız etti, hakkını vererek sürebilecek olsam alırdım herhalde. aynı şekilde 600rr, o da beni eskiye götürdü. ama şimdi sürmeye pek vaktim olmasa da otoparkta duruyor ya mt25 , hah diyorum motorum var mı var, bineriz elbet bir gün
Kenan Sofuoğlu bir zaman şöyle bir şey demişti Red Bull belgeselinde mi ne; ''hayatımda motosikletin yerine koyabileceğim hiç bir şey yoktu, halen de yok.'' benim de yok.