Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gsx-r125 alınır mı?

REKLAM ALANI

dostlar selam. Seneye 125lik bir motor almayı düşünüyorum aklımda gsx r125 veya r125 var aklım direkt racing'e kaydı fakat piyasaları dönmüyor diye korkuyorum. Piyasası dönen güzel şık 125lik racing var mıdır?
    boy 187
    kilo 85

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    ayağını yerden kessin yeter ilk motorun sonuçta, 125'likten hızlı sıkılacaksın ve yetmiyip büyütmek istiyiceksin zaten piyasası hızlı birşeyler al düştümmü kalktımmı üzülmiyeceğin trafiği öğrenmek için sonrasında güzel bi 250 lik alırsın

Bahsettiginiz uzere 2 modelin de piyasası yok denecek kadar az. Başlangıc olarak boyunuzu da dusunerek, parcası ucuz bir naked olabilir sanki.. CF 150 NK olabilir, NS 200 olabilir.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Daha öncesinde motor tecrüben yok ise karenajlı motorlardan uzak dur. Hele ki suzuki ve yamaha'dan. Düşersen, motoru devirirsen filan çok canın yanar. Bajaj'dan yürü istersen. ns200 ya da rs200. Cf moto parça sıkıntısı ile nam salmaya başladı yeni başlayan kişi uzak durmalı bence cf den. Piyasada dönmesi de, hakkı olan fiyatı yazarsan hepsi döner, piyasa markaları zaten hepsi(suzuki hariç).
    mavellen bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    125cc supersport motosikletlerin amacı antreman yapmaktır. GSXR125'i bilmiyorum ama R125 böyle bir motor. Daha R25'de USD amortisör yokken R125'te vardı ve eğer değişmediyse direk Japonya üretimiydi onlar. Popüler olsun kitleler sürsün diye değil, gerçekten antreman yapılsın diye.
    İlk motorunun böyle bir motor olmasına hiç gerek yok. Hiç.
    İlle de istiyorum dersen "piyasası" olmayacağını da bilerek alman lazım.
    mavellen bunu beğendi.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı Kreqxd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostlar selam. Seneye 125lik bir motor almayı düşünüyorum aklımda gsx r125 veya r125 var aklım direkt racing'e kaydı fakat piyasaları dönmüyor diye korkuyorum. Piyasası dönen güzel şık 125lik racing var mıdır?
    boy 187
    kilo 85
    GSX R 125 size küçük gelir. Zaten piyasası olan bir model de değil. İlla ki Suzuki olacaksa, size 2020 model GSX R 250 öneririm. 200 bin TL civarında temiz kullanılmış bir motor bulabilirsiniz. Çok estetik ve sağlam bir motor. En azından bir süre kullanıp daha kolay satabilirsiniz.

Diğer alternatifler ise Bajaj veya CF motor gibi nispeten ucuz ama piyasası olan modeller. Örneğin Pulsar RS 200. Şu an liste fiyatı 124.770 TL ve bence ilk motor için gayet uygun. Veya CF 250 SR. 139.503 TL sıfır fiyatı.

125 cc boşver direkt olarak 250 cc al. Çabuk sıkılırsın 125 cc den

öncesinde skuter düşünüyorum o yüzden racing düşündüm hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

ns 125 veya mt 125 piyasası nasıldır hocam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

evet ben de alıp elimde kalır diye korkuyorum. Aç gözlülük yapmaktansa daha kolay satilacak bir şey almak daha mantıklı sanırım. CBR-125 piyasası ne durumda bilginiz var mı?

Alıntı Kreqxd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncesinde skuter düşünüyorum o yüzden racing düşündüm hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

ns 125 veya mt 125 piyasası nasıldır hocam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

evet ben de alıp elimde kalır diye korkuyorum. Aç gözlülük yapmaktansa daha kolay satilacak bir şey almak daha mantıklı sanırım. CBR-125 piyasası ne durumda bilginiz var mı?

Bajaj tarafını bilmiyorum ama mt 125 in piyasası olmadıgını soyleyebilirim.

Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj tarafını bilmiyorum ama mt 125 in piyasası olmadıgını soyleyebilirim.
    nsle cbr arası git gelde kalıcam gibi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler