Kymco'nun X-ADV alternatifi adventure scooter'ı Kymco CV-L6
Reklamlar
-
eicma'da gördüğüm ilk ilgi çekici model bu oldu. ak 550 ile aynı motor bloğunu kullanan adventure scooter modeli kymco cv-l6. kymco'nun modelleri genelde çok güzel ama bi %20 daha ucuz olsa tercih edilir benim açımdan. bu da mesela x-adv ile aynı fiyattan satışa sunulacak muhtemelen ve honda'nın kutsal sayıldığı bir ülkede hayal kırıklığı olacak.
ilgi çekici görünüyor orası ayrı.
Reklamlar
-
Çok güzelmiş. Keşke benim olsa
-
bu tarz bi motora aluminyum çantanın hiç yakışmadığını görmüş olduk. sert kabuk çantayla daha tatlı olabilirmiş.
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
enduroya parası yetmemiş de maxi scooter almıs ona da canta takmıs gibi duruyor :D
-
Aluminyum çantalarla olan halini ben çok beğendim.
xmax'a aluminyum çanta taksam ne güzel görünür diyordum, bunda tam olmuş.
Ne güzel köfte turları yapılır bununla. 60 yaşını geçince alırım, şimdi niyetim vitesli motora geçmek ama 60ından sonra büyük maxi scootera döneceğim, ya bu olur ya tmax olur.
-
ADV tarzı çok tuttu da...
Artık hepsi birbirine benzer kopyalara dönüştü...
Ucuzundan pahalısına küçük nüanslarla piyasaya sürülüyorlar.
Çoğunluğun da bunu alıp dağa taşa sürdüğünden şüpheliyim. Biraz tarz, biraz heves, biraz merak...
-
izzmarit adlı üyeden alıntı
bu tarz bi motora aluminyum çantanın hiç yakışmadığını görmüş olduk. sert kabuk çantayla daha tatlı olabilirmiş.
ben de çok yakıştıramadım
Punctum adlı üyeden alıntı
Çoğunluğun da bunu alıp dağa taşa sürdüğünden şüpheliyim. Biraz tarz, biraz heves, biraz merak...
çoğu insan tarzı için beğeniyor bu tip motorları bence. x adv alan da dağa taşa sürmüyor zaten.
"Biraz tarz, biraz heves, biraz merak..."
motorsikletin olayı bu zaten çoğu insan için bence
-
her tarafı krenaj adv motor mu olur
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Bu ADV tarzı scooterların en büyük macerası bizim köfte turları olur, daha fazla arazi falan beklenti olmaması lazım.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Aluminyum çantalarla olan halini ben çok beğendim.
xmax'a aluminyum çanta taksam ne güzel görünür diyordum, bunda tam olmuş.
Ne güzel köfte turları yapılır bununla. 60 yaşını geçince alırım, şimdi niyetim vitesli motora geçmek ama 60ından sonra büyük maxi scootera döneceğim, ya bu olur ya tmax olur.
60 çok oldu bence ya
-
yav yeter gözünüzü seviyim yapmayın artık adv scooter , adı gibi adv imkanları sunmuyor toprak yola girer diyor hepsi giriyor o kadarına tiplerde kötü
-
freasy adlı üyeden alıntı
60 çok oldu bence ya
60'a 7 yılım kaldı, vitesli motora geçip bir süre vitesli kullanayım bu tarz scooterları 60'dan sonra düşünürüm.
Bu arada fotosuna dikkatli baktım, zincir yokmuş. Honda x-adv 750 iyi güzle ama zincirlik olmasın kötü diyordum, scooter kullanan insan zincirle uğraşmak istemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
yav yeter gözünüzü seviyim yapmayın artık adv scooter , adı gibi adv imkanları sunmuyor toprak yola girer diyor hepsi giriyor o kadarına tiplerde kötü
Bunların sunduğu ADV imkanları biraz daha uzun amortisör o kadar. Xmax ile belimi ağrıtan bozuk yollara girebilse yeter.
-
60'a 7 yılım kaldı, vitesli motora geçip bir süre vitesli kullanayım bu tarz scooterları 60'dan sonra düşünürüm.
Bu arada fotosuna dikkatli baktım, zincir yokmuş. Honda x-adv 750 iyi güzle ama zincirlik olmasın kötü diyordum, scooter kullanan insan zincirle uğraşmak istemez.
Abi hala fik fik scooter diyorsun, 60'ında tur motorun olsun, konforlu konforlu seyahatler yap.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
Bunların sunduğu ADV imkanları biraz daha uzun amortisör o kadar. Xmax ile belimi ağrıtan bozuk yollara girebilse yeter.
ben niyeyse seni çok daha genç zannediyordum :D hala gençsin tabii yanlış anlaşılmasın.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Abi hala fik fik scooter diyorsun, 60'ında tur motorun olsun, konforlu konforlu seyahatler yap.
60ında tur motoru sürebilecek miyim bilmiyorum ki.
Hele bi vitesliye geçeyim, belki aa böyle daha rahatmış diyeceğim, 60ında GS falan isteyeceğim belli olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
freasy adlı üyeden alıntı
ben niyeyse seni çok daha genç zannediyordum :D hala gençsin tabii yanlış anlaşılmasın.
Motora 45inden sonra biraz sakinleşince başladım. Morukladık artık.
-
11 yıl kullandıktan sonra scooterların kavrama yapılarının vitesli motorlara göre kıyaslanmayacak kadar zayıf olduğunu düşünüyorum. Scooterların asfalt yol harici maceraları bile bile lades demekten farksız. Ben yaşayarak öğrendim.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
11 yıl kullandıktan sonra scooterların kavrama yapılarının vitesli motorlara göre kıyaslanmayacak kadar zayıf olduğunu düşünüyorum. Scooterların asfalt yol harici maceraları bile bile lades demekten farksız. Ben yaşayarak öğrendim.
Aynı fikirdeyim; Datça / Bodrum çevresi vs gibi köylük yerlere taşınsam kesinlikle 17/18 jantlı bir cub alırım, scooter ile hayatta işim olmaz. Scooter ancak şehirde, güzel asfaltlı yollarda anlamlı bir araç.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)