Cuba Black Cat mi Mondial Extreme Enduro 250 mi?
Reklamlar
-
Merhaba herkese, birazcık tarz değiştirmek istediğimden birazda eğlenmek istediğimden almak istiyorum arada köy yolu patika gibi yerlerde çoğunlukta şehir içinde işe gidip gelirken birazda boş zamanlarımda teker yaparak kullanacağım o yüzden 100 bin altı bakıyorum alıp hem kendime göre kaplatıp bi kaç parçayı değiştirip daha spor bir görünüm yapmayı planlıyorum black cat ve extreme enduro 250 dikkatimi çekti diğerleri pek hoşuma gitmedi 200i ve rks nin falan kuba ile mondial arasında kaldım araştırdığımda mondialin üretmiş olduğu en iyi motor deniyor hondanın bi modeli ile aynı bloğa sahipmiş sanırım black cat ise hafif atik ve sesi çok güzelmiş ama kararsız kaldım aralarında güç farkıda fazla mondial 23 beygir 140 kilo kuba 11 beygir 100 kilo civarı hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz model varmı?
Reklamlar
-
Frodo01 adlı üyeden alıntı
birazda boş zamanlarımda teker yaparak kullanacağım ....................................... mondial 23 beygir 140 kilo kuba 11 beygir 100 kilo
Kuba yı alıp eve gelene kadar pişman olursunuz.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Kuba yı alıp eve gelene kadar pişman olursunuz.
Neden peki ne gibi sorunları var
-
bende bi kere kuba black cat bakmaya gittik kardeşime reis motorda zaten dökülücek gibi gidiyodu zaten herkez motorda vibrasyon kaynaklı vida gevşemesi olduğunu özellikle arazide kullananların her hafta tekrardan tüm vidaları sıkmasını söylemişlerdi harbidende öyle bir alet
mondial extreme enduronun motorunu honda tasarımlı motor bloğu olduğuna dair birşeyler duymuştum hatta güzel alet pek sorunu filan var diyenide duymadım zaten ben cross bakarken bu ikisi arasında uçurum fiyat farkı vardı haal öylemi yoksa aynı fiyatamı gelmişler
-
100.000 Tl civarı bütçeye bu tarz motosikletler istiyorsanız Hero XPulse 200 modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
-
OnixsyS adlı üyeden alıntı
bende bi kere kuba black cat bakmaya gittik kardeşime reis motorda zaten dökülücek gibi gidiyodu zaten herkez motorda vibrasyon kaynaklı vida gevşemesi olduğunu özellikle arazide kullananların her hafta tekrardan tüm vidaları sıkmasını söylemişlerdi harbidende öyle bir alet
mondial extreme enduronun motorunu honda tasarımlı motor bloğu olduğuna dair birşeyler duymuştum hatta güzel alet pek sorunu filan var diyenide duymadım zaten ben cross bakarken bu ikisi arasında uçurum fiyat farkı vardı haal öylemi yoksa aynı fiyatamı gelmişler
Yani ikisi arasında çok bir fark yok kuba 40 50 extreme enduro 70 80 90 civarı ve blok olayını bende duydum hatta bir hondanın bir modelinin tüm parçaları uyuyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
100.000 Tl civarı bütçeye bu tarz motosikletler istiyorsanız Hero XPulse 200 modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
O güçteki bir motora 157 kilo kuru ağırlık bence çok görüntü olarakta pek hoşuma gitmedi açıkçası
-
Frodo01 adlı üyeden alıntı
Neden peki ne gibi sorunları var
Zaten senin yazından alıntı yaparak cevap vermişim.
Yazından anlaşıldığı üzere biraz agresif kullanmayı seviyorsun o yüzden 11 bg seni tatmin etmez diye düşünüyorum. Mondial'e göre ağır kalır.
-
Çin malı ne olduğu belirsiz olan motosikleti kullanmaktansa Hero almak çok daha sağlık ve güvenli, en azından ön kısımda Abs olan ve sağlamlığı bilenen bir motosiklet kullanmak çok daha iyi olacaktır. Zamanında Çin malı motosikletleri çokça kullanmış biri olarak Çin malı motosikletleri tavsiye etmem.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Zaten senin yazından alıntı yaparak cevap vermişim.
Yazından anlaşıldığı üzere biraz agresif kullanmayı seviyorsun o yüzden 11 bg seni tatmin etmez diye düşünüyorum. Mondial'e göre ağır kalır.
Dediğim gibi bunu biraz oynamak için alıcam beygiri evet düşük ama kilo olarakta hafif mondial de 140 kg ama beygiri iyi aslında asıl merak ettiğim kalite olarak hangisi ikisininde kullanıcısı övüyo motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Çin malı ne olduğu belirsiz olan motosikleti kullanmaktansa Hero almak çok daha sağlık ve güvenli, en azından ön kısımda Abs olan ve sağlamlığı bilenen bir motosiklet kullanmak çok daha iyi olacaktır. Zamanında Çin malı motosikletleri çokça kullanmış biri olarak Çin malı motosikletleri tavsiye etmem.
Evet haklısınız ama ben birazda kurcalamak için yatırıp kaldırmak için alıyorum bu motoru çokta bi beklentim yok fakat ikisi arasında kalite farkı varmı onu merak ettim
-
Merak ettiğiniz kalite ise Mondial, ama ikisi dışındaki seçeneklerde Hero XPulse almanız daha iyi olur. Bir süre sonra diğerleri sorun çıkarttığında, görüntüleri sizin o kadar da hoşunuza gitmeyebilir.
-
yaw beyler kısacası arkadaşın derdi biraz yabancılarda çokça gördüğümüz supermoto tarzı 2t motorların görünümünde dağda bayırda bile kırbacı vurabileceğim bi makine arıyorum diyo siz hero önermeyin işte adama götü bir görünümü var crosla communiter arasında kalmış bir görüntüsü var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
zaten burda bahsi geçen motorların üçüde çinli standardında heroda hintli olsada ktm dışında japon kalitesinde motor olan markası yok bajaj filan zaten mondialle aynı segmentte binlerce kroniği olan saçma bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
sorunsuzluk istiyen crf ye bakardı
-
OnixsyS adlı üyeden alıntı
yaw beyler kısacası arkadaşın derdi biraz yabancılarda çokça gördüğümüz supermoto tarzı 2t motorların görünümünde dağda bayırda bile kırbacı vurabileceğim bi makine arıyorum diyo siz hero önermeyin işte adama götü bir görünümü var crosla communiter arasında kalmış bir görüntüsü var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
zaten burda bahsi geçen motorların üçüde çinli standardında heroda hintli olsada ktm dışında japon kalitesinde motor olan markası yok bajaj filan zaten mondialle aynı segmentte binlerce kroniği olan saçma bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
sorunsuzluk istiyen crf ye bakardı
Valla aynen dediğin gibi bişey bakıyorum ve ikisinden başkada opsiyon yok sanırım aralarındaki kilo farkı tork ve beygir farkını kapatırmı acaba onu düşünüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)