Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bacak ve Sırt Çantası Önerir Misiniz?

REKLAM ALANI
    maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    anahtarlarda hepimizin başı dertte.
    benimde ev, motor, araba, garaj, motorun 3 ayrı kilidi, iş yerinde ofisimin anahtarı,

artcısız kullanıcılar için benim de çanta önerim:

https://amzn.eu/d/9O93dMD
    Metehan48 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçenlerde Şirinevler OnOff Moto'dan kendi bacak çantasını aldım 390 liraya. Normalde hep sırt çantası kullanırdım, bacağa geçtiğimden beridir 1 kere bile sırt çantasıyla çıkmadım. Cüzdan, telefon, powerbank, sigara paketi, 1-2 anahtarlık, ruhsat, kulak tıkacı ve zippo sığdırabiliyorum içine. Bazen ek kamera aparatları koyuyorum 2-3 tane.

Sırt çantası bana inanılmaz kullanışsız geliyor. Hep bir bel ağrısı, omuz ağrısı yapıyordu bende. Bir de sürekli sırttan indir içinden bir şey al geri koy vs. çok zor geliyordu. Şu an tüm gün bacağımda çantayla geziyorum, henüz bir rahatsızlık yaşamadım. Sırt çantasından yanaysanız mutlaka ek desteği olan bir çanta tercih edin derim.
    O nasıl bir bacak çantasıymış? Tanışmak isterim kendisiyle. Bir kaç fotoğraf yükleme imkanınız olur mu acaba?
    Khaira bunu beğendi.

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O nasıl bir bacak çantasıymış? Tanışmak isterim kendisiyle. Bir kaç fotoğraf yükleme imkanınız olur mu acaba?
    ASMR videosu gibi oldu Fotoğraf uzantısı probleminden yükleyemedim, direkt video çekeyim dedim.

https://youtube.com/shorts/U--81EYI1...9s8zbG42WphYld
    mertowski bunu beğendi.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Şu çantayı aldım, FORTE GT 70436 COOPER SIRT ÇANTASI

https://www.motospartan.com.tr/forte...ontajli-26903#

Görünüşü ve boyutları şöyle;

Ne çok büyük, ne çok küçük. Üstü sert kabuk ve aerodinamik bir kesimi var. İç hacmi günlük kullanım için yeterli. Omuzdan her iki yönde kullanılabiliyor. Benim daracık deri mont üzerine takıp çıkarmam da çok kolay. Motordan inince elinizde son derece şık ve makul boyutta bir çanta oluyor. Son derece minimalist bir tasarım. Zaten öyle dışında bir sürü fermuarı olan bir şey istemiyordum.

Kullandıkça deneyimlerimi yazarım.
    Khaira bunu beğendi.

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ASMR videosu gibi oldu Fotoğraf uzantısı probleminden yükleyemedim, direkt video çekeyim dedim.

https://youtube.com/shorts/U--81EYI1...9s8zbG42WphYld
    Sihirbaz şapkası gibi, içerisinden tavşan da çıkacak mı diye bekledim bir an.

Bu kadar dolu ve içerisinde sert malzemeler olan bir çanta kaza anında sürücü için dezavantaja dönüşebilir. Yanlış anlamayın beni uyarmadan geçmek istemedim.
    Khaira, espresso ve otopsici bunu beğendiler.

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sihirbaz şapkası gibi, içerisinden tavşan da çıkacak mı diye bekledim bir an.

Bu kadar dolu ve içerisinde sert malzemeler olan bir çanta kaza anında sürücü için dezavantaja dönüşebilir. Yanlış anlamayın beni uyarmadan geçmek istemedim.
    Estağfirullah, teşekkür ederim uyarınız için. Açıkçası bunu sırt çantama doldurmaktan çok daha sağlıklı buluyorum ama kesinlikle haklısınız, benim de aklımda soru işareti edinen bir yer..
    mertowski ve espresso bunu beğendiler.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    la başlığı bir ben mi bacak omza diye anladım

şaka bi tarafa da nallı depo üstü çantalar daha kullanışlı geliyor bana
    faka illa bacak çantası arıyorsanız silah taşıma çantalarına bakın f/p olarak süperler

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)