Yaya yolundan giden motosikletlere tepki gösteriyor musunuz?
Reklamlar
-
08 Aralık 2023, 17:13
hasmet adlı üyeden alıntı
Limoncello da şekerli bayağı, ama daha içilebilir geldi bana. Muhtemelen limonla dengelediği için. Limoncello genelde sek içiliyor ama Amaretto kokteyl, kahve ve tatlı içeriği olarak ta kullanılıyormuş. Ben de öyle tüketeceğim muhtemelen.
...
Biz evde digestif olarak tüketiyoruz. (Listede Amaretto da var. Evde Jägermeister, Limoncello, Grappa / Tsipuro da tüketiriz yemek üstüne...)
Reklamlar
-
08 Aralık 2023, 17:34
Cyan adlı üyeden alıntı
Biz evde
digestif olarak tüketiyoruz. (Listede Amaretto da var. Evde Jägermeister, Limoncello, Grappa / Tsipuro da tüketiriz yemek üstüne...)
Geçen pub.da her bir lt bira sonrası Jager shot attık, otele gittiğimde adımı söylemeye dilim dönmüyordu. Kimliği verdim resepsiyona da rezervasyonumu öyle görebildi adam.
-
08 Aralık 2023, 20:47
tommygun adlı üyeden alıntı
Benim gibi Nuh Nebi'den kalma adam için çok cin con içkiler bunlar. Ben bira ve rakıdan devam edeyim.
Baileys Chambord gibi ahududu aromalı Fransız likörü değil, viski bazlı İrlanda içkisidir. İrlandalilardan daha keş millet var mı dünyada? Sen al bi şişe. Beğenmezsen gel yüzüme tükür.
-
08 Aralık 2023, 20:52
hasmet adlı üyeden alıntı
Baileys Chambord gibi ahududu aromalı Fransız likörü değil, viski bazlı İrlanda içkisidir. İrlandalilardan daha keş millet var mı dünyada? Sen al bi şişe. Beğenmezsen gel yüzüme tükür.
Bunca yılın muhabbetinin ardından elbet yüzüne tükürmem ama sanırım daha basit, daha hırt içkilerdir benim olayım.
-
08 Aralık 2023, 20:53
Cyan adlı üyeden alıntı
Biz evde
digestif olarak tüketiyoruz. (Listede Amaretto da var. Evde Jägermeister, Limoncello, Grappa / Tsipuro da tüketiriz yemek üstüne...)
Aperatif ama Aperol da tavsiye edeyim denemediysen. Listelediklerinden Jägermeister'a yakın sayılır. Tsipuro denemedim gerçi.
-
09 Aralık 2023, 07:53
Konu tam benim uzmanlık alanıma evrilmiş
Likör tarifi isteyen beri gelsin
Özellikle meyve likörleri konusunda uzmanımdır.
-
17 Aralık 2023, 12:49
Başlıkla gelen cevapların alakasızlığı.. 😂👏🏽👏🏽
Motosikletini yaya yolunda kullananlara aşırı ayar oluyorum. Karşıma çıkarsa papaz olur, geçmesine izin vermem. Kardeşim bizde yıllardır motosiklet kullanıyoruz ama böyle şeyler yapmıyoruz. Sonra bu tipler saygı bekliyor, beklemesinler bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)