Tek silindir 77 beygir. Minik hypermotardları sokaklarda göreceğimiz günler yakın.
daha önce yapılmışı var duke 690 75 beygir 75 tork.modifiyelerle 80 üstüne çıkıyor
Çok hırçın bir motosiklet tanıtılcak.
Gelecekte titreşim görüyorummm
Böyle bir motorda titreşim farz, ama çok deli ve hırçın bir motosiklet olur. Alt devirleri dolu dolu fişek gibi bir şey bizleri bekliyor, adamlar Superquadro motoru ortadan yarıp motor üretmişler biraz daha araştırdığımdada Supermono modeline gönderme yapılmış gibi duruyor.
Desmo bakımına girerken gözleri dolan pek çok motosiklet sahibi görüyorum
Bu motor da desmodromic.
30bin km desmo bakım aralığı vermişler.
MX'te bir iş çevirecekler anlaşılan.
youtube.com/@bisuruyorum
millet tek silindir ile efsane olmaya calısıyo çinliler 125 cc alete cift silindir koyuyor
Tek silindir yüksek cc ye binen insanın kendine saygısı yoktur.
Tek silindir yüksek cc görgüsüzlüktür.
burdan şunu anlıyoruz o zaman ducati cross motosiklet işine giriyor.şu motor başka motosiklette kullanılmaz tercih edilmez desert x den sonra bide büyük hacim cros motor yapalım demiş olabilirler.ilk motoru sonra kendisini görücez bence.tamamen eğlence amaçlı yoksa kimsenin kullanabiliceği bir blok değil yarış ve hobilik bize gelmez yani zengin işi
bizim 11 hp 700cc tek silindir dizel patpat titremekten yerinde durmuyor :D
Tek silindir yuksek cc ye binene cehennem ateşi müjdelenmiştir.
Kendine aşırı saygısız, görgüsüz ve cehennenemlik biri olmak isteyebilirim; şu motoru takacakları motosiklet(i/leri) çok merak ediyorum. Yeni bir Hypermotard olacak herhalde.
* LC4'ün titreşimini az mı buluyorsunuz?
* Neden 690'lar 390'lar gibi patlamıyor diye merak mı ediyorsunuz?
* Tek silindir motorların bakımının daha kolay ve hesaplı olması sizi rahatsız mı ediyor?
Ducati'nin size büyük bir sürprizi var!
insan ayırmaya bayılıyorsunuz. adam ister tek silindir yüksek cc ister 4 silindir düşük cc biner , size ne?
Tek silindir yüksek cc güldür ma çiçektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)