Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nolan Ncom İnterkom Hk.

REKLAM ALANI
    jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Herkese merhaba. Nolan n40 full kaskım için ncom intercom b101r modelini aldım almanyadan. Ürün geldiğinde heyecanla montajımı yaptım ve bir müzik açtım. şok oldum. Hoparlör kalitesi hiç abartmadan söyleyebilirim ki pazarda eskiden kablolu mp3 player kulaklığı satılırdı 5 tl ye. Aynı onun gibi. Moralim acayip bozuldu. 1 haftadır kullanıyorum. 40 la giderken konuşma sesini duyamıyorum. Arkadaşımda kn6100 serisi var onu denedim . Benimki yanında 1 dolarlık çin malı gibi kaldı. Nefret etmeye doğru gidiyorum. Söküp tekrar taktım belki bişeyi yanlış yapmışımdır diye ama nafile. Sesi sonuna kadar açamıyorum komik bi şekilde ses cızırtı yapıp bozuluyor çünkü. Bunların sahtesi yok diye biliyorum. Yetkili servise götürmeli miyim yoksa sadece speakerlarını değiştirebilir miyim. Fikri olan varsa yazarsa çok memnun olurum. Özelliklerinde hi-fi stereo speakers demiş ne hifisi ne stereosu. Aranızdan herhangi biri taksa dinlese kesin bu bozuk der. O derece.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 DL650A
    Sahte olabilir mi acaba? B101 R N-Com ürün gamının en basit ve ucuz modeli olmasına rağmen bahsettiğiniz kadar kötü olmaması lazım. Fiyatı ne kadardı acaba?

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Ben eski model sandım ilk başta. Ama type-c ile şarj oluyor. 100 euroya indirimden aldım. En dandik çin malı gibi çalıyor valla. Yabancı bir sitede memnun kalmayan biri hoparlörleri sony ile değiştirmiş ve memnun kalmış. Tabi biraz uğraştırıcı ve sıkıntılı. Bugün hiç açmak bile istemedim kaskı takarken o derece soğudum.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Cızırtı yapıyorsa sürücülerin içine kıl tüy kaçmış olabilir ya da üretim hatasıdır.
    Ses kalitesi kötüyse, özellikle baslar duyulmuyorsa, sürücülerin oturduğu yuvada bir sorun olabilir. Sürücüleri takmak için söktüğünüz süngerleri atmadıysanız bir de onların üstüne yapıştırıp deneyin.
    Benim eski Nolan kaskımda da öyle bir saçmalık olmuştu. Sürücüleri yuvaya yapıştırınca ses rezaletti, süngerin üstüne yapıştırınca düzelmişti.
    Cyan bunu beğendi.

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Bu söylediğin çok ilginç . Açıkçası hoparlörlerin oturduğu yuvayı biraz genişletmiştim. Öncesinde farklı marka interkom uymamıştı çünkü. Orjinali takınca biraz süngerin içine gömüldü. Fakat o kadar fark edermi ki? Üretim hatası olabilir diye şüpheleniyorum. Bas mı o da ne ☺ ben bastan tizden çoktan geçtim hocam bari ses duyulur seviyede olsa. Motorla kırmızı ışıkta filan durduğum yerde işe yarıyor bir tek

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Arkadaşlar sorunu hallettim ihtiyacı olan faydalansın diye yazıyorum. Öncelikle hoparlörlerin kaç ohm olduğunu bilmeniz gerekiyor. Benimki 32 ohm 40 mm idi. Uzun araştırmalarıma rağmen sıfır hali hazırda speaker bulamadım. En kaliteli bilgisayar kulaklıkları işinizi çözüyor. İnternetten özelliklerini araştırıp çok uygun bir rakama (100tl) 2. El pioneer kulaklık aldım. Speakerlarını söktüm. Tam olarak 32 ohm ve 40 mm ayrıca 96db ses kalitesi vardı. Zaten + , - yerleri belli sadece lehimlemeniz yeterli. Çok ciddi fark olduğunu söyleyebilirim. Stock hoparlörler aşırı yetersizdi. Şimdi işim çözüldü. Bu arada mototal ile konuyu görüştüm daha yüksek kaliteli speaker almak için fakat dönüş yapmadılar. Gerçeği iç ped siparişim de gelmedi 2,5 aydır neyse. Herkese iyi sürüşler dilerim.
    Cyan, KırmızıGrom, espresso ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler