Arkadaşlar şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum sorum açık
Arkadaşlar şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum sorum açık
Tercihim çok net Yeşil. Bende yakın zamanda siyah almak zorunda kalacağım. Bir tanıdığımda yeşil var çünkü . Keşke birkaç renk daha seçenek sunulsaymış
Yeşil olan askeri araç gibi oluyor, ya da bana o tonda yeşil askeri şeyleri çağrıştırıyor, haliyle yeşil tercih etmem, aman bana uzak olsun derim.
Çokta net değilmiş o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Renk tercihinizi anladım fakat aman uzak olsun'da bir askerlik hikayesi sezdim )
Siyah motorun diğer akşamları ile daha uyumlu geliyor gözüme, zevk meselesi tabi, bir de siyahın tozu daha çok göstermesi sebebi ile sık temizleme ihtiyacı var. Yinede siyah derim.
Ya kdiner ya da bir başkası şu an tam hatırlamıyorum ama eski Dominar'ı kırmızıya boyamış ve çok hoş olmuştu. Bence Bajaj böyle bir renkle Dominar üretse güzel olurdu. Sizin sorunuzun cevabına gelirsek bence de siyah.
Yeşil renk çok dikkat çekici duruyor. Bilmeyen kawasaki sanıyor. Çocuklar gaz ver abi gaz ver diyor. Ayrıca siyaha göre daha kalıplı gibi görünüyor. Siyah çok monoton ve kendini göstermiyor. Motoru ilk aldığımda herkes renginin çok güzel olduğunu söyledi.
Ben de yeşil rengi çok beğeniyorum, alsam yeşil alırdım.
Siyah, net.
Yeşili hani kaliteli dursa ben de bayılırım Kawasaki'ye ama bu direkt ben 3. kaliteyim diye bağırıyor. Bunu Kawa ile de anca çocuk karıştır, bir de zırcahiller.
Yeşil de kötü demezdim gerçi bu kadar gömdüm ama net siyah daha iyi, Puslar bile kendisine baktırıyor siyah olunca.
bende yeşil var siyahı 1 ay sonra gelecek dedikleri için aman yeşil demiştim. yalan yok güzel ama siyah bence daha güzel.
yukarıda da denmiş yeşilin kawasaki rengiyle alakası yok. le cola gibi bir şey.
Yeşilin tonu canlı hoş gece farklı gündüz farklı le cola gibi de değil abartma, hayırlı olsun bu arada Siyah olanın heryeri siyah, çok siyah yani şöyle 180-190 arka lastik biraz daha kaslı ve 4 silindir makina olsa dümdüz siyahlık etkileyici olabilir asil fakat eksik, boş kalıyor sanki yeşil o hareketi tamamlıyor gibi düşünüyorum ayrıca Kawasaki dışında pek kullanan başka bir renk değil özleşmeye başladı dominar400'le sanki
Pulsarım kırmızıydı. Kırmızı dominar olsa alırdım. Pek seçenek yoktu. Yeşil rengi ağaçta severim. Kullandığım eşyalarda pek değil. O nedenle siyah sipariş etmiştim.
Yeşil candır. Mat siyahı kızılay dağıtmıs sanki hep siyah hep siyah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)