250'lik motordan, Tenere 660'ya geçiş
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Alışma devresi olacaktır illaki. İki motor arasında ağırlık farkı var. Her ne kadar aynı şey olmasa da Cubtan geçtiğimde de aynı hisleri yaşamıştım. Tekeriniz düz bassın.
-
bildiğim kadarıyla alçaltma kiti var tenerelere özel. boy konusunda işine yarayabilir.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla alçaltma kiti var tenerelere özel. boy konusunda işine yarayabilir.
Evet söylemeyi unuttum. Dünkü serviste alçaltma kiti taktırdım. 5 cm kadar alçaldı ama halen yüksek geliyor bana
500 TL masrafı oldu.
-
Siyahi adlı üyeden alıntı
Evet söylemeyi unuttum. Dünkü serviste alçaltma kiti taktırdım. 5 cm kadar alçaldı ama halen yüksek geliyor bana
500 TL masrafı oldu.
egzosa dikkat et, problem oldugunda seleyi falan eritiyor :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
çok güzel seçim yapmışssın güle güle kullan . Lastiklerin tarihide bitmiş olabilir ona bir bak . Belki Capra R geçebilirsin oda güzel lastiktir. hem asfat kullanımda daha başarılı
-
Siyahi adlı üyeden alıntı
500 TL masrafı oldu.
Hayırlı olsun.
Tenere'mi sattığımda, alan kişi alçaltma kiti taktırmış ve (yeni değiştirttiğim DID marka) zinciri ayarlatmamıştı. 1 hafta kadar sonra sabahın köründe zincir koptu diye beni aramıştı.
Hey gidi günler...
-
Hayırlı olsun çok güzel motora geçmişsin
-
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
-
Hayırlı olsun, çok yağuşuklu motor. Kazasız belasız, iyi günlerde binin.
-
Güzel motor,severim tenereyi.keyifli sürüşler.
-
Güle güle kullanın, at gibi makina maşallah.
-
hayırlı olsun çok güzel bir seçim kendisi ile 4 yıl çok keyifli geziler yaptım keşke sıfır km alsaydım dediğim tek motosiklettir
abs olmayışı biraz seni defansif sürüşe yönlendirir bu iyi birşey ben nc den geçtiğim için ilk zamanlar frenler tedirgin etti sonradan alıştım sıkıntı olmadı
zincir ayarına dikkat et bakımlarını aksatma enduro motorun dilinden anlayan bir ustan olsun çünkü tek silindir 660 motor azcık değişik çalışır hiç bilmeyen bir usta yatak vuruyor bu motor der 60000 km de bir egzantrik zincirini değiştir yağmurda üzerindeki lastiklere dikkat et
yakıt ı uzun yolda 100 km/h ile gidersen 4 lt 135 ile gidersen 5.5 lt yakar alışana kadar artçı alma
koruma demirin güzel elcik koruma alırsan için aluminyum olandan olsun
kazbek dağları georgia
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
-
Hayırlı olsun, güzel motor, tam dağ bayır gezmelik.
-
-
Hayırlı uğurlu olsun, tekerinize taş değmesin, kazasız belasız bol sürüşler dilerim.
Güzel seçim.
-
86 bin km kullandım tenereyi
Paran varsa lastikleri Michelin anake veya anake 2 si ile değiştir.
anlaslar güzel fakat soğuk havalarda hiç bir işe yaramıyor.
eğer %50 den fazla araziye girmeyeceksen dişli lastik takmana gerek yok
%50-50 arazi asfalt yapacaksan anakeler işini görür hatta bana dua edersin.
bu arada sol ayağın yanacak egzoz sıcağından.
hiç bir forumda okumazsın ben sana yazayım 4 farklı tenere kullanmış biri olarak şehir içi ortalama 6-7.5 litre yakar mecbur değilsen şehir içi kullanma
en az 5. vites 90 km/h de yakar o da 4.2 civarıdır.
gaz tepkilerine alıştığında şehir içi de kıvrak motordur
hayırlı uğurlu olsun
-
otopsici adlı üyeden alıntı
...
şehir içi ortalama 6-7.5 litre yakar mecbur değilsen şehir içi kullanma
en az 5. vites 90 km/h de yakar o da 4.2 civarıdır.
...
Maşallah güzel yakıyormuş; insan bu kadar beklemiyor.
Fuelly'ye baktım, 1,5 milyon km kullanım kaydı var; oradaki elemanlar kombine 4,9 l/100km yakmışlar. (Yukarıda verilen tüketim verileriyle uyumlu duruyor.)
Şehir içi bu kadar çok yakması ilginç.
Hayırlı olsun @siyahi.
-
Bek daycaymış. Güle güle kullan bizim oğlan. Tekerine daş değmesin gari.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)