Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim
Yersiniz, bizim ülkemizde genellikle kendi alanında çalışan insanlar bir şey bilmediklerinden dolayı yersiniz. Normalde şasede belirtilen xxxx devirde gelen xx desibel sesi geçmediği sürece yemezsiniz, burdaki kanunlar ve işleyin dandik olduğundan dolayı hiç uğraşmadan orijinal egzozu takıp devam etmelisiniz.
Yersiniz kısmı doğru ancak kısmen. Normal şartlarda araç üzerinde yapılan her türlü değişikliğin tescillenmesi gerekiyor. Kaplamadan tutun arka çantaya, en ufak değişikliğe kadar. Fabrika çıkışı halinde bir değişiklik yapıp bildirmezseniz bu durumda kanunen ceza yiyebilirsiniz. Ancak bunun yanında ses çıkarmayan bir egzoz ucunun, üstündeki stickerı söktüğünüz durumda kimseye rahatsız edici geleceğini düşünmüyorum. “Stickerı sök, yürü” +1
orjinal egzoz ceza yiyo bu ülkede alooooo
bide soruyo
Egzos ucu dediğiniz yer "slip on" ise onun değişikliği motosikletin sesini etkiliyor normalde.
Kimin neden ceza yiyeceği şansa kalmış.
Bence yazı tura at.
Yazı gelirse yerim, tura gelirse yemem şeklinde.
ilk çevirme de yersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)