Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ekzoz ucu ceza yermi?

REKLAM ALANI

Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı H cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın aleyküm arkadaşlar bugün akropovic ekzoz ucu taktım motoruma zaten sadece dış kısmını takabildim güzel durdu ama içimde kuşkuvar durduk yere 4000tl yemek istemiyorum ses aynı deyişiklik yok acaba ceza yermiyim
    Yersiniz, bizim ülkemizde genellikle kendi alanında çalışan insanlar bir şey bilmediklerinden dolayı yersiniz. Normalde şasede belirtilen xxxx devirde gelen xx desibel sesi geçmediği sürece yemezsiniz, burdaki kanunlar ve işleyin dandik olduğundan dolayı hiç uğraşmadan orijinal egzozu takıp devam etmelisiniz.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    sticker'ı sök, yürü.
    Khaira bunu beğendi.

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yersiniz, bizim ülkemizde genellikle kendi alanında çalışan insanlar bir şey bilmediklerinden dolayı yersiniz. Normalde şasede belirtilen xxxx devirde gelen xx desibel sesi geçmediği sürece yemezsiniz, burdaki kanunlar ve işleyin dandik olduğundan dolayı hiç uğraşmadan orijinal egzozu takıp devam etmelisiniz.
    Yersiniz kısmı doğru ancak kısmen. Normal şartlarda araç üzerinde yapılan her türlü değişikliğin tescillenmesi gerekiyor. Kaplamadan tutun arka çantaya, en ufak değişikliğe kadar. Fabrika çıkışı halinde bir değişiklik yapıp bildirmezseniz bu durumda kanunen ceza yiyebilirsiniz. Ancak bunun yanında ses çıkarmayan bir egzoz ucunun, üstündeki stickerı söktüğünüz durumda kimseye rahatsız edici geleceğini düşünmüyorum. “Stickerı sök, yürü” +1

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    orjinal egzoz ceza yiyo bu ülkede alooooo

bide soruyo
    yaşlıveacemi bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yersiniz kısmı doğru ancak kısmen. Normal şartlarda araç üzerinde yapılan her türlü değişikliğin tescillenmesi gerekiyor. Kaplamadan tutun arka çantaya, en ufak değişikliğe kadar. Fabrika çıkışı halinde bir değişiklik yapıp bildirmezseniz bu durumda kanunen ceza yiyebilirsiniz. Ancak bunun yanında ses çıkarmayan bir egzoz ucunun, üstündeki stickerı söktüğünüz durumda kimseye rahatsız edici geleceğini düşünmüyorum. “Stickerı sök, yürü” +1
    Yani evet sizinde kısmen dediğiniz doğru oluyor ama forumda TÜV onaylı egzozdan defalarca ceza yiyen ve defalarca iptal ettiren bir üye vardı, yine bu iş polisin işi ne kadar düzgün yaptığına bağlı oluyor, kısaca şans işi .

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Egzos ucu dediğiniz yer "slip on" ise onun değişikliği motosikletin sesini etkiliyor normalde.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Kimin neden ceza yiyeceği şansa kalmış.

Bence yazı tura at.

Yazı gelirse yerim, tura gelirse yemem şeklinde.

Motosikleti
    düldül(z-one)
    ilk çevirme de yersin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)