Kamp alanında motosikleti brandalamak ve fırtına
Reklamlar
-
Kışı bir kamp alanında geçireceğim. Herşey tamam ama motosikletimi düşünüyorum.
Branda alıp kapatsam rüzgarda yada sert fırtınada devrilebilir. Kapalı garaj brandaları da o sert fırtınalarda dayanır mı emin olamadım.
Lastikleri vs düşünerek ne yapmalıyım?
Bulunacağım yer yüksek ve aşırı rüzgarlı, fırtınalı bir yer olacak. Çok iple vs bağlamak da istemiyorum çünkü çalıştırmak gerekecek aralarda.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum.
Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin.
En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Reklamlar
-
abi, motoru devirecek rüzgar önce çadırla seni uçurur. bence sen bi daha düşün bu kamp işini.
-
Sağ pegi duvara yada ağaca yaslanacak şekilde yan ayağa al hiç birşey olmaz , daha iyisi o kadar rüzgar çıktıysa çadırı falan topla atla motora kamp alanını terk et :D
-
Yazmamışım ben karavanda kalacağım. Dolayısıyla siz motosikletimi düşünün
-
Karavan olayini cok merak ettim ne yalan soyleyim
-
o kadar aşırı rüzgarda sende uçarsın :D motoru yan ayağa al, eğik kısmı rüzgarın geldiği yöne baksın.
ya da cadırın yan tarafına koy, rüzgar almayan kısma.
-
Karavanda kalacaksaniz motorunuzu karavanin arka kismina, kapinin ters tarafinda kalan taraf, koymaniz yeterli olur gibime geliyor. Hangi taraftan rüzgar gelirse gelsin motorunuz devrilmeyecektir. Eger belirli bir kamp alaninda kaliyor ve size ayrilan bir bölüm varsa kapali yere sabitlenebilen motorsiklet garaji alarak, fiyatlari hakkinda hic bir bilgim yok, motorunuzu güvence altina alabilirsiniz.
-
Memleketimde deprem var ama bereket tornado denen lanet yok en azından. O da rüzgar ama değil motosiklet, müstakil evi alıp götürüyor.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Karavan olayini cok merak ettim ne yalan soyleyim
Bende merak ediyorum yakında karavancı olunca bakalım
Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı
Karavanda kalacaksaniz motorunuzu karavanin arka kismina, kapinin ters tarafinda kalan taraf, koymaniz yeterli olur gibime geliyor. Hangi taraftan rüzgar gelirse gelsin motorunuz devrilmeyecektir. Eger belirli bir kamp alaninda kaliyor ve size ayrilan bir bölüm varsa kapali yere sabitlenebilen motorsiklet garaji alarak, fiyatlari hakkinda hic bir bilgim yok, motorunuzu güvence altina alabilirsiniz.
Bende düşündüm. 7k tl denn başlıyor fiyatlar en olmadı çözümüm bu.
-
2 adet spanzet alıp motosikleti 2 ağaca sağ ve sol kısmından bağlarsanız hiç bir şekilde hareket etmez .
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
2 adet spanzet alıp motosikleti 2 ağaca sağ ve sol kısmından bağlarsanız hiç bir şekilde hareket etmez
.
Sanırım en tutabilğim fp fikir bu, teşekkürler.
-
bu güne kadar motoru devirecek kadar sert rüzgar görmedim ki çanakkale balıkesir uçmakdere paraşüt alanı gibi çok rüzgarlı yerlerde kamp kurmuş biriyim
eğer branda örtersen paraşüt etkisi yapabilir
-
Branda tavsiye etmem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler