Pulsar 400 NS Geliyormuş.
Reklamlar
-
Herhangibi bir foto vs yok ama mart ayında hindistan da satışa çıkacakmış. Haliyle rs versiyonu da olacaktır
Hintli youtube sitelerinde de baya haakında konuşulmuş
https://www.motosikletsitesi.com/202...a-geliyor.html
Konsept çizimler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Reklamlar
-
dominar blogu ve ns-rs serisinin kompaktligi ile deli fisek bir alet olur.
-
iyi bir fiyattan satarlar ise piyasayı sallar benden demesi.
-
400'lük sürümlerini piyasaya sürmemeleri son derece büyük bir hataydı zaten. Eğer çıkartırlarsa, büyük bir talep göreceği ve güçlü bir satış performansı sergileyecekleri kesin.
-
-
İyi geliyor, hoş geliyor da, artık bir zahmet azıcık güncelleyip getirsinler.
Ns200'e olduğu gibi d400 bloğu koyup satacaklarsa ne anlamı kalıyor, tek artısı hafifliği olacak, kabul önemli bir artı ama...
Yani tasarımda accık oynasınlar, ekran n250 gibi olsun, güncel bir alet olsun yani.
-
390 bloğu kolaylarına geliyor ama alt devir torku dışında çöp ve çok hassa bi makina. Tek silindir makina maks 30hp civarı olmalı üstü zulüm oluyor...
-
yeni bir haber değilki bu en az 2 3 senelik bir haber.kısacası beklemeye devam edin gelicektir
-
Kafa yine yere bakacaksa cfmaha nk450'den devam.
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
Kafa yine yere bakacaksa cfmaha nk450'den devam.
Bilmiyorum hocam, NS200'ün "Çalışan insanın motoru" olması bana çekici geliyor Zamanının Renault Broadway'i nasıl çekici geliyorsa NS200 de öyle geliyor.
Üzmeyin NS200'ümüzü NS400'ümüzü, motorların Çiçek Abbaslar'ı onlar...
-
Aslında Rs 400 gibi bir motor olsa ve gelse, fiyatı da makul olsa Türkiye'de epey satılabilir.
-
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Videodaki fiyattan çıkarsa tahminimce 180.000 TL civarı olur, tasarımı tartışılır.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Videodaki fiyattan çıkarsa tahminimce 180.000 TL civarı olur, tasarımı tartışılır.
240 a satılır
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
240 a satılır
Dominar onların para birimde 230 815 birim, ve bizdeki fiyatı 223.590 TL. Bunada 200 000 birim demişler tahminimce 180.000-190.000 TL fiyatı olur. Dominar 400'den pahalı gelirse ölü bebek gibi olur.
-
Çift silindir olması gerekiyordu...
-
-
-
2014 ten beri 200 cc nin kronik sorunlarını çözemediler. Üstelik her yeni senede yeni sorunlar çıktı. 400 cc den de aynı performansı göreceğimize inanıyorum. (Japon candır).
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
2014 ten beri 200 cc nin kronik sorunlarını çözemediler. Üstelik her yeni senede yeni sorunlar çıktı. 400 cc den de aynı performansı göreceğimize inanıyorum. (Japon candır).
Bende var ama ekran harici pek kronik sorunu duymadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
240 hindu parası olacakmış. Dediğine göre dominar dan daha ucuz olacakmış. İlginç.
40 beygir miş 35nm tork muş.
En fazla 154 görüyormuş.
lastik boyutları 110/70-17 (ön) ve 140/70-17 (arka)
4 sürüş modu var ayrıca çekiş kontrol varmış. Bak burası ilginç
ayarlanabilir fren ve debriyaj kolları varmış
6 vites
dominardan 19 kilo hafif
Bajajcıların gözü aydın motor da 4 lü flaşör varmış
Haziran ayında da delhiden sevkiyatlar başlayacakmış. Türkiyeye de seneye gelir.
Okumak isteyene:
https://www-indiatoday-in.translate....x_tr_hist=true
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
Buda yakın inceleme videosu
ALLAH razı olsun en sonunda o sinyal kolunu değiştirmişler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)