Telefonunuzu SP-Connect'e Emanet Etmeden Önce Tekrar Düşünün
Reklamlar
-
Selamlar,
Videoda biraz daha detaylı şekilde anlattım. Yetkili satıcıdan aldığım, tamamen amacı doğrultusunda ve sadece 5-6 kere kullandığım SP-Connect'in Go-Pro adaptörü 16 Eylül Cumartesi pistte giderken kırıldı. Pist kelimesi geçince bizim insanımızda genelde daha zorlayıcı kullanım algısı oluşuyor ama, pist bu ürünün en az strese maruz kaldığı yer zira çukur yok bir şey yok.
İşin özü, SP-Connect bunun normal bir plastik kırılması olduğunu söylemiş
Dünya paralar verdiğiniz telefonlarınızı emanet etmeden önce bir kere daha düşünün derim. Zaten telefonumu hiç bağlamamıştım, bu saatten sonra GoPro'yu falan da bağlamam. 2 Dolara aliexpress'ten alacağın üründeki desteğin aynısını veren firmaya sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Reklamlar
-
Bunun düz versiyonunu aldım motomaxtan telefon kılıfı filan ile beraber, titreşim modülünü almamıştım henüz 300km yol yaptıktan sonra iphone 12 nin kamera hakkı rahmetine kavuştu. zorluya götürdüm garanti kapsamında değiştirdiler sağ olsunlar. Değiştiremeye de bilirlerdi başka yerde nasıl olur bilmiyorum. Gittim amazonda ucuzdu tr fiyatına göre titreşim modülünü aldım taktım kullanıyorum. Kullanıyorum ama telefon garanti kapsamında olduğu için kullanıyorum o olmasa kullanmam herhâlde mecbur kalmadıkça onu da belirteyim. Henüz bir problem çıkarmadı ama çıkarmayacağı anlamına da gelmez kamera bozulması telefon düşmesi vs ki benim motor dada ufak bir cam var onun altında kalıyor yani rüzgar yemiyor.
Sizin duruma gelecek olursak bence olmaması gereken saçma bir yerden ürünün kırılması ve markanın da verdiği cevap kabul edilebilir değil. kaldı ki bu işlerin aliexpress tarafında daha uygun fiyatlı olduğu gerçeği var ve bu ürünlere de ne kadar güveneceğin muamma olduğu için 3x fiyat farkıyla gidip işte her türlü farklı modülüne dünya kadar para verdiğin markanın ürününün kırılmasını geçiyorum ki olmaması lazım kesinlikle, verdiğin paraya oranla cevapları tahtakale esnafı vari olunca kullanmamak mantıklı olur. efendim oldukça fazla bela okuyorum şu anda ne diyeyim derdiniz, derdim oldu üzüldüm.
-
çin malı bir gidon göbeğine bağlı bir tutucu kullanıyorum aylardır daytona 675 ve r25 te kullandım halen kullanıyorum r25 te ne bir kırılma ne bişey oldu tamamen alüminyum bir parça ama sorunsuz çalışıyor her zaman büyük firmalar vaateddiğini veremiyor demekki
-
Ben telefonu tutucuya takmaya tırsıyorum.Düşer yada titreşimden kamerası falan bozulur diye.Malum telefon fiyatları acayip.
Ben eski telefona Sygic ofline de kullanılabilen bir nav programı yükledim.Onu kullanmayı planlıyorum.
Yada Aliexpresten 3 4 bine nav cihazlar var.Onlarında kargosu gümrüğü falan acayip olur onada giremedim.
-
ben de motora telefon takıyorum ama titreşimde telefon tutucu tangur tungur ses yapıyor, tamamen metal bir şey ama yan çevirme mekanizması var o ses yapıyor, telefon ön camın hemen arkasında, o ses yaptıkça sinir olup nukrotech'in benzer bir telefon tutucusunu aldım ama yine de telefonun orada olmasından içim rahat etmiyor. apple-carplay/android-auto destekleyen cihazlardan taktırmayı düşünüyorum, o şekilde telefonu çantamdan çıkarmama gerek kalmaz telefon güvende olur navigasyonu rahat rahat kullanırım. ama işte bir türlü buna sıra gelemedi.
-
Gidon çantası takıyorum işimi görüyor. Hem telefon çanta içine bozuk para,sigara, çakmak, aksiyon kamerası pili, hafıza kartı, ıvır zıvırları koyuyorum iyi oluyor. Telefon tutuculara güvenemiyorum.
-
Yobaaz adlı üyeden alıntı
Bunun düz versiyonunu aldım motomaxtan telefon kılıfı filan ile beraber, titreşim modülünü almamıştım henüz 300km yol yaptıktan sonra iphone 12 nin kamera hakkı rahmetine kavuştu. zorluya götürdüm garanti kapsamında değiştirdiler sağ olsunlar.
Bu güzel bir "anormallik" olmuş çünkü ilk olarak Apple bu konuda açıklama yapmıştı, titreşimden giden kameraları artık garanti kapsamına almayacağız diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
çin malı bir gidon göbeğine bağlı bir tutucu kullanıyorum aylardır daytona 675 ve r25 te kullandım halen kullanıyorum r25 te ne bir kırılma ne bişey oldu tamamen alüminyum bir parça ama sorunsuz çalışıyor her zaman büyük firmalar vaateddiğini veremiyor demekki
Aluminyum olması güzelmiş, bu işte komple plastikti ve cort etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Alman_ adlı üyeden alıntı
Gidon çantası takıyorum işimi görüyor. Hem telefon çanta içine bozuk para,sigara, çakmak, aksiyon kamerası pili, hafıza kartı, ıvır zıvırları koyuyorum iyi oluyor. Telefon tutuculara güvenemiyorum.
Some supersport problems =)
Depo çantası var aslında benim bir tane, ama oturuş pozisyonu + göbüşüm nedeniyle kullanamıyorum pek. Şimdi biraz zayıflıyorum, ondan sonra belki tekrar denerim ama onda da şöyle bir problem var, normal sürüşte engel olmasa da antreman-vari sürüşte deponun üstünde o çanta biraz engel oluşturuyor. Yoksa depo çantası gerçekten harika bir şey. Mandello'yu aldığımda direkt aparatı ona geçirip çantayla çıkmıştım, süper rahatlık.
-
Tekrardan selamlar.
Konuyla ilgili bir güncel gelişme olduğundan aktarmak istedim.
Dün Motomax'tan bir telefon aldım. SP-Connect'e konuyu tekrar ilettiklerini ancak yine olumsuz dönüş aldıklarını belirttiler. Sonrasında müşteri memnuniyeti sağlamak açısından kendileri benim kullandığım parçaya "benzer"(?) bir parçanın ellerinde olduğunu, dilersem bana kargolayacaklarını ve uygun bulursam o şekilde yeni aparatı kullanabileceğimi ilettiler. Ben artık bu ürünü kullanmayı düşünmediğim için, başkasına lazım olur parçayı boşuna almayayım diyerek teşekkür ettim kendilerine; ancak Motomax'ın üretici olumsuz dönüş yapmışken bir yol arayıp bulmaya çalışması da güzel bir hareket oldu, bu nedenle bunu burada da yazayım istedim.
Youtube'a da yorum olarak ekleyeceğim şimdi.
Kendilerinin bu konu ya da Youtube videosundan haberi yok bence, buraya açıklama yazmam veya videoya yazmam vs ile ilgili herhangi bir talepleri olmadı, konusu bile açılmadı, bir soru işareti kalmaması için belirteyim onu da.
-
en güzeli rammount takla at telefon yerinden oynamıyor bile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)