Plakama devamlı HGS ceza gelmesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Plakama her hafta 2-3 adet hgs kaçak geçiş cezası geliyor.
Cezalar sadece Boğaziçi köprüsü olarak görünüyor ve haftalık toplu iptal ritüeli için HGS çağrı merkezini arıyorum.
Plakam kopyalanmamış ancak bir aracın plakası çok yakın olduğu için kamera okuyamıyor denildi.
Korkarım ki bu adamın yediği EDS cezalarıda bana gelebilir.
Bu nedenle plakamı değiştirmeyi düşünüyorum.
Daha önce tecrübe eden ve çözüm üreten birisi var mı?
Reklamlar
-
2 hafta kadar önce benim HGS geçişlerimi kontrol ederken, FSM Köprüsünden sınıf 1 olarak benim plakama da geçiş bedeli yansıtılmış. Müşteri hizmetlerini aradım hatanın düzeltilmesi için, neyse kadın düzeltti. Şunu sordum kendilerine "Benim HGS Sınıf 6, çünkü motosiklet. Sınıf 1 olarak geçiş yansıtmışsınız. Yakın plaka motosiklet olur eyvallah anlarım ancak Sınıf 6 olan bir HGS'ye Sınıf 1 nasıl işleniyor?" Tatmin edici bir cevap yok.
-
Plaka değiştiremiyorsun.Ancak kaybettim diye gidersen değişir yada satış yapman lazım.
-
CİMER e başka aracın kaçak HGS e geçişi benim plakama gelmektedir defalarca bildirmeme rağmen düzeltilmiyor gerekenin yapılmasını talep ediyorum yaz.
Onlar halleder.
-
mertowski adlı üyeden alıntı
2 hafta kadar önce benim HGS geçişlerimi kontrol ederken, FSM Köprüsünden sınıf 1 olarak benim plakama da geçiş bedeli yansıtılmış. Müşteri hizmetlerini aradım hatanın düzeltilmesi için, neyse kadın düzeltti. Şunu sordum kendilerine "Benim HGS Sınıf 6, çünkü motosiklet. Sınıf 1 olarak geçiş yansıtmışsınız. Yakın plaka motosiklet olur eyvallah anlarım ancak Sınıf 6 olan bir HGS'ye Sınıf 1 nasıl işleniyor?" Tatmin edici bir cevap yok.
İlk zamanlarda çok başıma geliyordu sonradan sıkıntı ortadan kalktı. Hgs hattını arayıp düzeltince tanımladılar sanırım.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Plaka değiştiremiyorsun.Ancak kaybettim diye gidersen değişir yada satış yapman lazım.
Ruhsat kaybedince de değişiyor. Ruhsatı kaybettim deyip gidebilir. Yeniden ruhsat ve plaka çıkarır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)