Motosikletin siboplarina ışık takacağım. Yasak mı? Çok hoş görünüyor.
Motosikletin siboplarina ışık takacağım. Yasak mı? Çok hoş görünüyor.
Bir şey olmaz, takın geçin.
Haha. Hocam öylesine demiyorsun değil mi? Sipariş verdim.
Ehliyet varsa, motorun muayenesi varsa, motorun sigortası varsa, egzoz normalse, kafanızda kask varsa, hava karanlıksa üzerinizde reflektörlü yelek varsa, motorunuzda katlanır plaka yoksa boşverin, gerisini polis düşünsün.
Lakin şunu da eklemek gerek, o ışıklı sibop kapaklarından kaynaklı pavyon gibi dikkat çekeceğiniz için "façalı Şahin" muamelesi görüp polis tarafından daha fazla çevrileceksiniz.
Hocam biraz heves ettim, ama diyorlar ki ceza yersin. Seyir halinde diğer sürücülerin dikkatini dağıtacak şeyler yapmaktan. Her şeyim tam. Ekipmanlarım filan.
Bir şey olmaz, sürücüler de o kadar hassas, o kadar cankuş olmasınlar.
bu tarz ışıklarla ilgili birkaç video görmüştüm işte sibop kapağının uzamasıyla dönen bir cisim üzerindeki yük kuvveti artıcagı için işte plastik sibop kapaklarını sürekli esneterek çatlamalara yol açıçağından söz ediyordu
elbet alıp takan vardır forumda tecrübe eden birisi o dahada iyi aydınlatır belkide bizi
siboplara ışık takmakla masraf edeceğime metal sibop taktırmıştım daha sağlam diye, hem L şeklinde olduğu için lastik havası kontrol ederken pompa ucu takmak kolay oluyor.
Ama ışıklı, yanr döner şeyleri benim de hoşuma gidiyor. Siboplarım metal, plastik siboplardaki sorunları yaşamam, alsam mı ışıklı sibop kapağı diye aklıma düştü bak.
yanlış bilmiyorsam ışıklı sübaplar çok adi malzeme.lastik hava kaçırabilir.en sağlamı standart random olan plastik siyah tıpa
bende vardı hiç başıma gelmedi ama lastiğin bir anda havası inme gibi şeyler olmuş ara bağlantıyla takın diyorlar onun dışında 2 kere çaldırdım ya da yol da düştü ve pilleri de iyi gitmiyor kalitelisini bulursan yurtdışından falan getirt 50 60 liralık olanlar çok dandik bisiklet için yapılmış. amazon da çok güzel mallar var ama çinden getirtiyorsun bekleme süresi kargosu falan gibi mevzular var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)