Sınırsız bütçeyle tercih edeceğiniz iki motosiklet
-
Diyelim ki iş yeriniz istediğiniz marka ve model iki motosiklet ve/veya skuter tahsis edecek size şahsi olarak kullanımınız için; bakim, vergi, yakıt ve sigorta ücretleri de şirket tarafından karşılanacak... Motosikletler sizin olmayacak ama istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Tercih edeceğiniz iki güncel model ne olurdu?
Şahsi tercihlerim:
1. KTM Superduke
2. Zero SR/F
Bakalım ne tür ilginç tercihler gelecek?
Reklamlar
-
-
Hayallerimiz bile fakir
-
Öyle deme, Nc burada çok pahalı.
Tanrımıza hamdolsun, patronumuz var olsun.
-
Yakıt ta, motosiklet te ücretsizken NC tercih eden fakirdir bence...
-
Burası Türkiye, yakıt ve motor ücretsiz olsa da cennete giremeyesi, huri göremeyesi, altlarından ırmaklar akamayası, bereketsiz Ak Parti hükümeti üyeleri buna da elbet kol gibi bir vergi uydururlar.
-
iki tane olmasına büyük tepki gösterirdim öncelikle
ilki RSV4X olur, mümkünse ama yıllık lease ile yapsonlar, sonraki sene Superleggera alalım derim. X dursun ama envanterde
ikincisi ise gerçekten çok zor işte. Multisrada V4S 1290 ADV falan desem şehirde eziyet olur. Stelvio'ya bakmak lazım gelince, bilemesim kararsızlıktan uykusuz gecelerim olur ama heralde mts, 1290adv, stelvio, tiger falan gibi şeyler arasından seçereim. Belki R1250RS gibi bişey de olabilir de GS olmaz mesela.
-
Sinirsiz butce demek benim icin en hizlisi demek degil. Ali Koç ta olsam, superduke ve esdeger motosikletlere binmezdim.
Soyle 60-70 beygir civari, islak 200 kilo civari, kivrak ama oturakli, zimba gibi frenli, maksimum guvenlikli, optimum rahatlikta ve mumkunse hic ariza yapmayacak bir motosiklet kullanirdim.
-
Açıkçası okuduğum yorumlara göre ilk tercihim Superduke yerine 890R da olabilir... Denemeden tercih etmek zor gerçi.
-
-honda goldwing
-mv agusta turismo veloce lusso
-
Apaçilik için Panigale isterdim birde sakin gündelik için Monster 937 isterdim.
-
-
Hernekadar gözümü kanatan bir tasarım harikası olsa da yeni 1300 GS i tercih edebilirim :D
-
Fakir işi olsun.
2015 gibi bir goldwing yada BMW k1600lt ile
1998 civarı yamaha wmax yada mt1 olabilir.
4 oldu ama siz ikisini verin yeter.
-
Canımız sıkılmadan daralmadan hayal kurabilmek için üç motosiklet tahsis edilmesi lazım; formül şu:
1. İyi bir uzun yol motoru
2. Şehir içi için iyi bir scooter
3. Eğlence için iyi bir naked veya supermoto
-
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
S1000rr yerine Panigale V4 daha iyi olmazmıydı ?
-
Indian Roadmaster
BMW 1250GS ADV
-
2023 Street triple 765 rs
Bmw ce04
-
iki taneye gerek yok, bir tane Tmax olsa yeterdi bana.
İlle ikincisi de olacaksa bir de üstüne eğitim masrafını karşılayacaksa , mesela git Zafer Akçay'dan (ya da benzer meşhur eğitimcilerden) istediğin kadar sınırsız eğitim al faturasını öderim derse BMW GS isterdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)