Sınırsız bütçeyle tercih edeceğiniz iki motosiklet
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Iki-üç saat kullan. Köftecide mola ver. Çatalı köfteye batırıp ağzına götüremezsin muhtemelen...
Yahu 100 küsür senelik motosiklet üreticisi şu titreşime neden hala çözüm bulamaz hayrettir? Sürücüleri titreşim seviyor desek daha kötü. Tam psikopatlık.
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yahu 100 küsür senelik motosiklet üreticisi şu titreşime neden hala çözüm bulamaz hayrettir? Sürücüleri titreşim seviyor desek daha kötü. Tam psikopatlık.
Abi bir yazıda Harley Davidson kullanıcılarının bu titreşimi aradıklarını okumuştum, yeni nesil M8 (Milwaukee-Eight) motor çıkarken titreşimsiz blok üretmişler ve test sürüşüne çıkan Harley Davidson kullanıcılar memnun kalmamışlar ve %25 titreşim bırakarak kullanıcıları memnun etmişler.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Abi bir yazıda Harley Davidson kullanıcılarının bu titreşimi aradıklarını okumuştum, yeni nesil M8 (Milwaukee-Eight) motor çıkarken titreşimsiz blok üretmişler ve test sürüşüne çıkan Harley Davidson kullanıcılar memnun kalmamışlar ve %25 titreşim bırakarak kullanıcıları memnun etmişler.
Allah Allah çok ilginç. Şu motosiklet camiasında ilaç niyetine bir tane normal insan yok. Titreşim istemek ne demek?
-
Allah Allah çok ilginç. Şu motosiklet camiasında ilaç niyetine bir tane normal insan yok. Titreşim istemek ne demek?
Abi aslında kimi markaların ikonikleşmiş karakterleri oluyor ve müşteri kitleleride bundan dolayı motosikletleri seçiyor, Harley Davidson ne kadar titreşimli bilinsede yeni nesillerinin sürüşlerde gayet akıcı ve rahat olduğunu söylüyorlar özellikle son üretilen Road Glide çok çok başarılı bir model hatta Harley Davidson inceleyen ve uzun zamandır kullan birinin dediği şey Harley Davidson'un ürettiği en iyi motosikletin olduğundan bahsetmişti.
-
Sorun titreşim değil, aşırı yüksek gidon.
Sanılanın aksine, yeni nesil motor olan Milwaukee-8'in dizayn aşamasında yapılan ankette, eski nesil motorda en çok şikayet edilen konulardan biri titreşim olmuş. Sonuçta insanlar kullanıyor. Rölantide 2 santim öne arkaya oynayan gidon katlanılacak dert değil.
Ama Motoseverrr'in dediği gibi Milwaukee-8'te bir miktar titreşim bırakıldığını da duyduydum.
-
Sorun titreşim değil, aşırı yüksek gidon.
Sanılanın aksine, yeni nesil motor olan Milwaukee-8'in dizayn aşamasında yapılan ankette, eski nesil motorda en çok şikayet edilen konulardan biri titreşim olmuş. Sonuçta insanlar kullanıyor. Rölantide 2 santim öne arkaya oynayan gidon katlanılacak dert değil.
Ama Motoseverrr'in dediği gibi Milwaukee-8'te bir miktar titreşim bırakıldığını da duyduydum.
Abi bu videoda ise kullanımının rahat olduğundan bahsediliyor.
Video:
2.30 dan itibaren izleyebilirsiniz.
-
Iki-üç saat kullan. Köftecide mola ver. Çatalı köfteye batırıp ağzına götüremezsin muhtemelen...
fortnine bi videoda bahsediyordu, bu harley gibi büyük v2 motorlar durduğu yerde çalışırken titreyip, hareket halinde iken titreşim oldukça azalıyormuş. ben kendim sürmedim, binmedim, ryan'ın yalancısıyım.
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Bu adamın sıradan bir yelekli sürücü olmadığını, geçmişte arkadaşlarıyla gerçek anlamda "iron butt sürüşü" yapıp uluslar arası anlamda bunu onaylattığını belirtmek isterim. Çok bilgili, çok dolu ama muhtemelen olumlu anlamda çok manyak biri.
-
Gıpraşımlı demek.
-
Teorik olarak titremeyen Harley diye bir kavram olmaz; primary balance yok, krank 90 derece değil. Gözlemlediğim tüm Harley'ler rölantide adeta Sybian gibi titriyordu, o yüzden bana konsept olarak biraz gay geliyor bu motorlar.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Teorik olarak titremeyen Harley diye bir kavram olmaz; primary balance yok, krank 90 derece değil.
Counter balancer shaft bunun icin var:
Benzeri yeni nesil LC4 te ve Yamahanin cross plane motorunda da var. Yamaha'nin kullandigi:
-
Goldwing isterdim herhalde...
-
shruikan adlı üyeden alıntı
fortnine bi videoda bahsediyordu, bu harley gibi büyük v2 motorlar durduğu yerde çalışırken titreyip, hareket halinde iken titreşim oldukça azalıyormuş. ben kendim sürmedim, binmedim, ryan'ın yalancısıyım.
Mandello V100'de de durum böyle.
Durduğu yerde şaşırttı beni, ama yürüyünce bir şey kalmadı.
-
Yeni Suzuki 800 DE'de tam iki tane var ama herkes titreşimden şikâyet ediyor. Videodaki orijinal balansörün titreşimi tamamen sıfırladığı iddiası hiç gerçekçi değil. Yugoslav kökenli bir elemanın YouTube'da primary ve secondary balance konularında birkaç upuzun videosu var seyretmek lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
killingroad adlı üyeden alıntı
Mandello V100'de de durum böyle.
Durduğu yerde şaşırttı beni, ama yürüyünce bir şey kalmadı.
Transverse V'ler boxer'lar gibi özellikle marş alırken güzel silkeliyormuş.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Videodaki orijinal balansörün titreşimi tamamen sıfırladığı iddiası hiç gerçekçi değil.
Bence de...
Cyan adlı üyeden alıntı
Transverse V'ler boxer'lar gibi özellikle marş alırken güzel silkeliyormuş.
Bunu genelleyemiyoruz ama:
-
Ahahha, bağlam V2 idi ama. (Harley, Guzzi...) Birincil ve ikincil dengesi mükemmel olan 6 silindire taşımak olmadı.
-
Sınırsızı bütçenin sınırsızlığına değil de, misal 5 yılda bir aynı motorları sıfır olarak verebilme olarak alıyorum ben.
Böyle olsa keşke, her 5 yılda bir bi tane k1600, bir tane de Africa Twin versinler yeter bana.
-
fancydriver adlı üyeden alıntı
Sınırsızı bütçenin sınırsızlığına değil de, misal 5 yılda bir aynı motorları sıfır olarak verebilme olarak alıyorum ben.
Böyle olsa keşke, her 5 yılda bir bi tane k1600, bir tane de Africa Twin versinler yeter bana.
tam bende afrika twin im var bir tane bmw k 1600 gtl exclusive olsa yeter demeye gelmiştim
o 5 yıl konusuna gelince bu motorları 5 yılda değil 15 yılda bile eskitemezsin afrika ile 500000 km geçen kullanıcılar var bu yolu kaç yılda yapabilirsin ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Az daha koyup YEBERE alırdım. Bir kırmızı, bir de beyaz.
-
Yamaha Tracer 9 GT Plus
Yamaha Tenere
Bunlar bana ait olsaydı kısmıydı. Başlığın açıklamasını okudum. Düzenliyorum:
Yamaha Mt07
Honda Cb650
Suzuki sv650
Ktm 690 duke
Köprünün en trafikli yerinden başlayan yolculuk ancak gidon bunlar kadar dönerse eve gitmesi mümkün olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)