Motosikleti boyamak ve depo krenaj yazıları
Reklamlar
-
Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim 1 ay önce yeni bir motorsiklet aldım motorumun boyası rezalet durumda önceki sahibi olduğu gibi boyamış, boyasını yenilemek ve depo krenaj yazılarını yapıştırmak istiyorum boya konusunda önerilerinize ve yazıları nerden temin edebileceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkür ederim
Reklamlar
-
Amatör boyamalar ilk başta güzel gözükse de zamanla bir çoğu o ilk günkü güzelliğini kaybediyor. Boyanacak parçaları söküp oto sanayide boyatmak ya da orijinal renginde film kaplamak bence daha sağlıklı olur ama ne kadar tutar, kaça mal olur bilemiyorum. Bir araştırmak gerek. Sticker seti de bulmanız bence mümkün değil, belki farklı bir sticker seti tasarlatırsınız.
-
İsmail Yavuz adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim 1 ay önce yeni bir motorsiklet aldım motorumun boyası rezalet durumda önceki sahibi olduğu gibi boyamış, boyasını yenilemek ve depo krenaj yazılarını yapıştırmak istiyorum boya konusunda önerilerinize ve yazıları nerden temin edebileceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkür ederim
Boya işini bilmiyorsanız, oto sanayide boyatmanız bence de daha iyi olur. Tommygun hocamın dediğine katılıyorum.
Sticker ise reklamcılarda tasarlatıp yaptırabilirsiniz. Ne fiyat verirler bilemiyorum.
-
Tavsileriniz için teşekkür ederim hocam
-
Reklamcıda yaptırılan stickerlar güneş göre göre soluyor. Kaliteli boya kullanmıyorlar. Üzerine vernik atılırsa belki daha uzun ömürlü olur
-
sticker işi Ö.M.C. nin işidir.
3 kuruş fazla verirsin ömür boyu kullanırsın
ufak araştır
-
Ö.M.C derken hocam anlayamadım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler