Honda motosiklet avantaj mıdır?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar Africa twin 2021 adventure sahibiyim 36000 km de arka rulman ve bilyanın değişmesi gerekti Ancak Türkiye’de parça olmadığı için yurtdışı sipariş verildi, 6 haftada ancak geldi. Sürekli kullandığımdan bu süre içinde motosiklet kiraladım Ayrıca serviste başka bir Afrika sahibi arkadaşın el freni maneti değişmesi gerekmiş, o da yurtdışından gelmiş Honda alırken yedek parça sorunu yok diye almıştım, demekki Triumph Ducati den filan farkı yokmuş Ayrıca yaz aylarında yetkili serviste randevu almak çok zor. Bu durumda Honda motosiklet Türkiye nin motosikleti denilebilir mi?
Reklamlar
-
2 sene önce 2007 model Honda CBF600 motorum için her türlü parçayı hiç beklemeden bulmuştum. Bu duruma biraz şaşırdım açıkçası ki Africa Twin nadir bulunan bir model de değil. Ama 2-3 hafta içerisinde gelmeliydi, daha uzun sürmemeliydi diye düşünüyorum.
-
Rulman ve bilya değişimi için neden illa yurt dışından parça getirttiniz ki? Skf olur başka marka olur çok kaliteli rulmanlar var.
-
Kivancse adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Africa twin 2021 adventure sahibiyim 36000 km de arka rulman ve bilyanın değişmesi gerekti Ancak Türkiye’de parça olmadığı için yurtdışı sipariş verildi, 6 haftada ancak geldi. Sürekli kullandığımdan bu süre içinde motosiklet kiraladım Ayrıca serviste başka bir Afrika sahibi arkadaşın el freni maneti değişmesi gerekmiş, o da yurtdışından gelmiş Honda alırken yedek parça sorunu yok diye almıştım, demekki Triumph Ducati den filan farkı yokmuş Ayrıca yaz aylarında yetkili serviste randevu almak çok zor. Bu durumda Honda motosiklet Türkiye nin motosikleti denilebilir mi?
rulman için neden yetkili serevise gittiniz ki bana deseydiniz 1 günde kargo yapardım
benim de geçen yıl 40000 km de dağıldı netten sipariş verdim hatta 2 takım aldım biri yedek 2 güne geldi değiştirdim özel servis te
sarf malzemesi için yetkili servise gitmeye gerek yok iyi markaları netten sipariş verin gelsin
facebbok kullanıyorsanız sayfamıza bekleriz afrika twin X riders gerekli bütün bilgiler dosya halinde var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kesin uyacağını nerden bileyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
Çok teşekkür ediyorum Bilmiyordum Ayrıca garantisi daha dolmadı Özel servis şu an olmaz Ama ileride bakacağım artık
-
Kesin uyacağını nerden bileyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
Çok teşekkür ediyorum Bilmiyordum Ayrıca garantisi daha dolmadı Özel servis şu an olmaz Ama ileride bakacağım artık
rulmanların kodları aynı kodları alıyoruz kafamıza göre almadığımız kesin uyuyor sarf malzemesi değişimi motosikleti garantiden çıkarmıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
Ula bi Aprilia Ducati sahibi dese parça için 6 hafta bekledim diye demediğiniz kalmaz, Honda olunca niye yetkili servise gittin ki :p
Şu an tüm markalarda bu lojistk problemleri devam ediyor, tüm Dünya'da böyle. Servis ağının yaygınlığı gibi avantajları var elbette Honda'nın, bunda bir değişiklik yok, ama öyle kahve masalarında anlatıldığı kadar bir fark kalmadı artık. Aftermarket olarak dışarıdan parça bulma konusunda da halen yaygınlığı nedeniyle en kolay parçası bulunacak markadır Türkiye'de. Canını sıkma bu olaydan ötürü.
-
Ulen su kivancli niklerin actigi konulara ciddiymis gibi yazan kitleye hayranim.
Zileli gibi bir acik vereceksin olm kivanc ;)
Bi de doktor yaznis dadafagsa
Edir:tuhh tommy de yszmis.tommyi kitlenin bir uyesi olarak gormuyorum yanlis anlasilmasin
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Ulen su kivancli niklerin actigi konulara ciddiymis gibi yazan kitleye hayranim.
Zileli gibi bir acik vereceksin olm kivanc ;)
Bi de doktor yaznis dadafagsa
Edir:tuhh tommy de yszmis.tommyi kitlenin bir uyesi olarak gormuyorum yanlis anlasilmasin
Yalnız Zilleli sırra kadem bastı. Nere gitti anlamadık....
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Teşbihte hata olmaz; deli deliyi görünce sopasını saklarmış durumu olmuş olabilir.
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Küstü galiba :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Teşbihte hata olmaz; deli deliyi görünce sopasını saklarmış durumu olmuş olabilir.
Bana deli mi dedin simdi yazik yazik
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Rulman ve bilya değişimi için neden illa yurt dışından parça getirttiniz ki? Skf olur başka marka olur çok kaliteli rulmanlar var.
Egzoz bilyası da bulunabiliyor mu?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
...
Bana deli mi dedin simdi yazik yazik
Teşbih işte. Deli orada mecaz, deli olmaz trol olur. Bu arada sen de kendi kendinle çok konuşuyorsun o yüzden deli desek de sorun olmaz bence.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Teşbih işte. Deli orada mecaz, deli olmaz trol olur.
Bu arada sen de kendi kendinle çok konuşuyorsun o yüzden deli desek de sorun olmaz bence.
Ya millet uzun yolda falan agizlariyla hayal ettikleri 4 silindir motor sesi cikariyor "rrnnnnn rnnnn" veya "viyyyyyyy viyyyyyy" diye.motosiklet.net ortalamasindan kotu oldugumu dusunmuyorum
-
Honda'nin saglamlik ve bolluk (servis ve yedek parca) avantaji da ortadan kalksa geriye ne kalir ki?
-
Terbiyesizlik yapma Bir sorun yaşadım onu yazdım Doktorum Prof Dr Kıvanç Şerefhanoğlu Gir Google gör
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Hırbonen e yazdım
-
Artık birçok marka yedek parçaları hatta sarf malzemeleri bile mali nedenlerden dolayı stoğunda bulundurmuyor.
Bu japonda da öyle , avrupalıda da.
Honda’ya da yaygın servis ağı olması nedeni ile kötünün iyisi diyebiliriz.
Ben Rize’deyim Vespa’nın bakımı geldi en yakın servis Ankara’da nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum
-
İstanbul gibi büyük şehirlerde bir ducati ile Honda arasında çok da bir fark olmadığını anladım Hangi motor beğeniliyor ise o alınmalı
-
Terbiyesizlik yapma Bir sorun yaşadım onu yazdım Doktorum Prof Dr Kıvanç Şerefhanoğlu Gir Google gör
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Hırbonen e yazdım
https://www.motosiklet.net/forum/mot...i-olmanin.html
Bak bu da senin basligin.
Yuzde 95 vazifsiz bir trolsun,yuzde 5 ise korlastan salih bey ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler