4500 bakımına motorumu götürdüm. Bakımları yapıldı eve geldikten sonra sıvı soğutma sıvısı çok fazla yani max'ın üstünde doldurduklarını gördüm. Herhangi bir problem yaşatır mı ? tekrardan götürüp azaltmalı mıyım ?
4500 bakımına motorumu götürdüm. Bakımları yapıldı eve geldikten sonra sıvı soğutma sıvısı çok fazla yani max'ın üstünde doldurduklarını gördüm. Herhangi bir problem yaşatır mı ? tekrardan götürüp azaltmalı mıyım ?
Bildiğim kadarıyla zararı olmaz zaten sınırın üzerindeki sıvıyı tahliye borusundan atıyor
tamamdır çok teşekkürler.
Tahliye borusundan atmasını beklemeden yapabiliyorsanız kendiniz azaltın, kuzenimin motorunu aldığımızda ağzına kadar doldurmuşlar, yolda gelirken 0 motorun her yeri radyatör sıvısı olmuştu. İlk başta korkmuştuk acaba ne kaçırıyor 0 motorda diye, sonradan anladık olayı, üstüne birde motor yıkadık dönünce.
Motor soğukken şırınga ile çekin, hepimizin kafası rahat olsun genelde sorun olmaz fakat patlatma ihtimalide yok değil.
Motor sıcakken kapağı açmayin.
Aynı hatayı başka rs 200 olan arkadaşımın motoruna yapmış servis müsvetteleri.Bu hata çünkü zaten orada ne kadar olması gerektiği rezerve deposunun üzerinde yazıyor.Ayrıca radyatör suyu ordan kontrol edilip eklenmez radyatörden eklenir.O fazlalık kendiğini atacaktır tahliyeden ama o servislerin çoğunun ustalıkları işi bilirliliği yok.Servis deyince uzman kişiler algılanmıyor çoğu çoluk çocuk sök takçı.
Sıcakken baktıysan normaldir. Soğukken sabah üstündeyse biraz eksiltebilirsin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
çok haklısınız bir de bunun için bizlerden tonlarca para alıyolar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)