Orta Segment Motosiklet Tavsiyesi
Reklamlar
-
14 Aralık 2023, 15:06
Khaira adlı üyeden alıntı
Asfalttan çıkma merakım var ama Tracer'la çıkacağımı hiç zannetmiyorum, şu sıralar tamamen asfalt odaklıyım.
%80 tek, %20 artçılı sürerim totale vurduğumuzda.
Belki XSR'da sadece uzun sürüşler Tracer'a kıyasla daha yorucu olabilir.
Konuştukça Tracer'a doğru kayıyorum, kafam allak bullak oldu..
Uzun sürüş biraz kişinin tercihlerine de bağlı, MT09 ile Avrupa turu yapan manyak da var, hoş adı üstünde manyak :D
XSR o kadar öne eğik bir motor değil, ama tabii ki Tracer kadar rahat oturuşlu da değil.
XSR'da biraz daha fazla sürüş dinamiği olur elinde, artçıyı sağa sola götürmek için alırsın ama misal kız arkadaşınsa onunla hadi Bursa'ya gidelim dersen biraz zul olur. Artçı için en büyük konfor sağlayan şeylerden biri topcase, o da XSR'da pek olmaz. Artçı ile o 20% de olsa düzenli olarak sürme niyeti varsa Tracer daha doğru tabii ki.
Uzun bacak motorun varsa asfalttan çıkmayı da seviyorsan çıkarsın =))
Reklamlar
-
14 Aralık 2023, 15:24
Khaira düşündüğün tüm Japon alternatifler güzel. Seçeceğin marka model ne olursa olsun en büyük hedefin kısa zamanda büyük arıza çıkarmayacak bir motoru almak olsun. Çünkü bunda da başına bir iş gelirse motosiklet işine tövbe edeceğini düşünüyorum.
-
14 Aralık 2023, 16:08
tommygun adlı üyeden alıntı
Khaira düşündüğün tüm Japon alternatifler güzel. Seçeceğin marka model ne olursa olsun en büyük hedefin kısa zamanda büyük arıza çıkarmayacak bir motoru almak olsun. Çünkü bunda da başına bir iş gelirse motosiklet işine tövbe edeceğini düşünüyorum.
Bu sefer kenara bu gibi durumlar için bir miktar para ayırdım. Muhtemelen ne alırsam alayım ilk işim servise gidip bana kısa vadede problem çıkarabilecek her şeyi yenilemek olacak, en azından kafam bir süre rahat olsun Artık motora fazla anlam yüklemekten ziyade, en azından bir süreliğine "şehir içinde kolay ulaşım yöntemlerinden birisi" olarak bakacağım. Duygusal anlamda son birkaç ay gerçekten çok zorluydu, sizin de dediğiniz gibi bir seferi daha kaldıramayacağım..
killingroad adlı üyeden alıntı
Uzun sürüş biraz kişinin tercihlerine de bağlı, MT09 ile Avrupa turu yapan manyak da var, hoş adı üstünde manyak :D
XSR o kadar öne eğik bir motor değil, ama tabii ki Tracer kadar rahat oturuşlu da değil.
XSR'da biraz daha fazla sürüş dinamiği olur elinde, artçıyı sağa sola götürmek için alırsın ama misal kız arkadaşınsa onunla hadi Bursa'ya gidelim dersen biraz zul olur. Artçı için en büyük konfor sağlayan şeylerden biri topcase, o da XSR'da pek olmaz. Artçı ile o 20% de olsa düzenli olarak sürme niyeti varsa Tracer daha doğru tabii ki.
Uzun bacak motorun varsa asfalttan çıkmayı da seviyorsan çıkarsın =))
Kafamdakiler biraz daha şekillendi, teşekkür ederim yorumlarınız için. Paramın yettiği tertemiz bir XSR'a denk gelirsem bakmak için gideceğim. Şimdilik Tracer 700 ile devam ediyorum araştırmama. Motoru alınca da İstanbul'da katılabilen forum üyelerine bir baklava ısmarlayayım, bu kadar derde az ortak olmadınız benimle
-
14 Aralık 2023, 16:11
Motoru alınca da İstanbul'da katılabilen forum üyelerine bir baklava ısmarlayayım, bu kadar derde az ortak olmadınız benimle
İstanbullu arkadaşlar benimle bu konuda hemfikirdir, baklavayla kurtulamazsın. Köfte şart.
-
14 Aralık 2023, 18:26
Bu sefer kenara bu gibi durumlar için bir miktar para ayırdım. Muhtemelen ne alırsam alayım ilk işim servise gidip bana kısa vadede problem çıkarabilecek her şeyi yenilemek olacak, en azından kafam bir süre rahat olsun
Artık motora fazla anlam yüklemekten ziyade, en azından bir süreliğine "şehir içinde kolay ulaşım yöntemlerinden birisi" olarak bakacağım. Duygusal anlamda son birkaç ay gerçekten çok zorluydu, sizin de dediğiniz gibi bir seferi daha kaldıramayacağım..
Kafamdakiler biraz daha şekillendi, teşekkür ederim yorumlarınız için.
Paramın yettiği tertemiz bir XSR'a denk gelirsem bakmak için gideceğim. Şimdilik Tracer 700 ile devam ediyorum araştırmama. Motoru alınca da İstanbul'da katılabilen forum üyelerine bir baklava ısmarlayayım, bu kadar derde az ortak olmadınız benimle
Bence de Tracer'i alınca bizim köfte turlarından birine katılın, köfte şart.
-
14 Aralık 2023, 18:49
İstanbullu arkadaşlar benimle bu konuda hemfikirdir, baklavayla kurtulamazsın. Köfte şart.
Ayvalık'ta tost daha iyi olmaz mı :D
-
14 Aralık 2023, 19:01
Ayvalık'ta tost daha iyi olmaz mı :D
Yeni motora alışsın hele onu da yaparız. Ben ilk günden zorlamak istemedim
-
14 Aralık 2023, 19:02
Yeni motora alışsın hele onu da yaparız. Ben ilk günden zorlamak istemedim
Acımayan kas gelişmez be =)
Geçen 6-7 arkadaşımı dürtükledim hadi Ayvalık'a gidip tost yiyip gelelim diye, kimse yanaşmadı. Soktun aklıma yapıcam onu bi ara =)
-
14 Aralık 2023, 19:09
Acımayan kas gelişmez be =)
Geçen 6-7 arkadaşımı dürtükledim hadi Ayvalık'a gidip tost yiyip gelelim diye, kimse yanaşmadı. Soktun aklıma yapıcam onu bi ara =)
Öyle bir şey istersen ve tek kalmışsan haber et bana, gelirim. Özelden numaramı atıyorum sana.
-
14 Aralık 2023, 19:48
-
16 Aralık 2023, 12:30
Baklava + köfte ısmarlarsak gruba dahil olabiliyor muyuz? Tracer yoksa gelmem ama. :d
-
22 Aralık 2023, 19:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)