KNMASTER MI, CROWN MICRO MU?
Reklamlar
-
İnterkom geldi. youtubeden crown micro cmmk6 kullanım videosunu izledim. bütün özellikleri aynı. ses seviyesi gayet kaliteli. kablolar kaliteli bütün aksesuarları var. 10 günde teslim ettiler ek ödeme vs. yok.
Reklamlar
-
uakdem adlı üyeden alıntı
İnterkom geldi. youtubeden crown micro cmmk6 kullanım videosunu izledim. bütün özellikleri aynı. ses seviyesi gayet kaliteli. kablolar kaliteli bütün aksesuarları var. 10 günde teslim ettiler ek ödeme vs. yok.
Güle güle kullanın hocam, bende çok kaliteli buldum CMMK-08 modelini aldım. Vaadettiği özelliklerinde şuana kadar hepsini sundu.
-
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın hocam, bende çok kaliteli buldum CMMK-08 modelini aldım. Vaadettiği özelliklerinde şuana kadar hepsini sundu.
Sağolun hocam sizde güle güle kullanın. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Yedek parça lazım olursa burada satılanlarında birebir aynısı olduğu için problem olmaz diye düşünüyorum.
-
Sağolun hocam sizde güle güle kullanın. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Yedek parça lazım olursa burada satılanlarında birebir aynısı olduğu için problem olmaz diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum, aynı düzen zaten, sadece isim kısmını farklı bastırmışlar. İnternette bulamasanız bile Crown Micro'dan aynıları temin edilebilir.
Teşekkür ederim.
-
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Cardo'da olmayan bir özellik, muzik durdurup, tekrar devam ettirme. Cardo'da olmayan başka bir özellikte, muzik ileri alabiliyorsunuz ama geri alamıyorsunuz. Ses kalitesine gelecek olursak, ben Crown'da Cardo'dan sonra çok fark olacağını düşünüyordum, aksine her ikisi de ses konusunda aynı diyebilirim.
E ne anladık bu işten? Cardo çöpmüş bildiğin. En temel özellikler arasında cardo'nun eksikleri.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
E ne anladık bu işten? Cardo çöpmüş bildiğin. En temel özellikler arasında cardo'nun eksikleri.
Valla çöp mü değil mi bilmiyorum ama, CM özellik bakımından ve şarj bakımından Cardo'dan oldukça üstün.
CM'de Telefon görüşmelerinde sorun yaşamıyorum demiştim, hala yaşamıyorum ama telefonun çalma sesi biraz cızırtılı gelmeye başladı, ama sadece çalarken, cevap verdiğimde sıkıntı yok. Bakalım ne olacak.
-
okanius adlı üyeden alıntı
3 arkadaş 3 çift aldık. Şehiriçi ses kalitesi çok iyi, yüksek süratlerde deneme şansım olmadı. Kaldı ki uzun yolda 110-120 bandında gittiğimden sorun yaşamam diye düşünüyorum. Bağlantı kabloları kalın ve kaliteli, ses kalitesi oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
okanius adlı üyeden alıntı
3 arkadaş 3 çift aldık. Şehiriçi ses kalitesi çok iyi, yüksek süratlerde deneme şansım olmadı. Kaldı ki uzun yolda 110-120 bandında gittiğimden sorun yaşamam diye düşünüyorum. Bağlantı kabloları kalın ve kaliteli, ses kalitesi oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.
10 gündür aktif olarak günde 2 saate yakın kullanıyorum hala kutusunu açtığım şarjla gidiyor. Ses kalitesi çok iyi kulaklarımı son seste rahatsız ediyor sesi kısıp kullanıyorum. Telefon konuşması güzel. Navigasyon açıkken müziği kesmiyor, sesi kısıyor(eskisi kesiyordu). Çok hızlı bağlanıyor. Memnunum, tavsiye ederim.
-
Konu hortlatıyorum ama. Aynı konu içinde sıkıştım. Yeni konu açmaktansa buradan yazayım
Kn master 6100 mü
Crown micro Cmmk-08 mi?
Çift olarak alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
-
uzun süreli kullanımda durum nedir hocam, memnun kaldınız mı ? bir problem yarattı mı?
-
çok memnunum hocam. bir tane fiyatının da altına iki tane almış oldum. şarj, kalite, ses mükemmel. crown micro cmmk6 nın aynısı youtube da onun kullanım videosuyla karşılaştırdım. tavsiye ederim.
-
Mustafa Lee adlı üyeden alıntı
Konu hortlatıyorum ama. Aynı konu içinde sıkıştım. Yeni konu açmaktansa buradan yazayım
Kn master 6100 mü
Crown micro Cmmk-08 mi?
Çift olarak alacağım.
Biz 3 tane CMMK-08 aldık, hala kullanmaktayız aktif olarak. 3ünde de herhangi bir problem yok. Ses gayet iyi. Kullanım oldukça kullanışlı. Şarj desen evladiyelik, uzunca bir süredir şarj etmedim hala batarya %50'de diyor, bitiremiyorum şarjı. O yüzden tavsiye ederim.
19 Eylül'de almışız. Sanırım geldiğinden beri sadece 1 kez şarj ettim, belki 2'dir ama 3 olmadığından %100 eminim
-
crown micro cmmk06+ kullanıyorum. ziyadesiyle memnunum. beni şaşırtan derecede iyi yani ben razıyım. bundan önce de knmaster alpha kie vardı 2 kez bozuldu yenisini aldım. ondan önce kn1000 vardı. tee bu kadar zamandır hala çalışıyor :D ben crown alırdım hatta aldım :D
-
Merhaba, ardçı ile iletişim içinse en uygun fiyatlı cihazlar bile iş görüyor. Ancak başka motosikletteki kişilerle bağlantı kurulacaksa, Mesh özelliği ve menzil gerçekten önem taşıyor. Mesh özelliğini de bir araştırmanızı tavsiye ederim.
-
bende bugün Cankypu HY-02 modelinden sipariş geçtim, gelsin bakalım ne kadar işlevsel
-
Crown Micro CMMK01 modelini aldım. 3 gündür kullanıyorum. Ses kalitesi iyi, kaska kurması rahattı. İnterkom kullanan diğer arkadaşlarla Discord üzerinden konuşuyoruz.
-
Mustafa Lee adlı üyeden alıntı
Kn master 6100 mü
Crown micro Cmmk-08 mi?
Çift olarak alacağım.
eğer çift alacaksan üzerine az koy cardo spirit al
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
mertowski adlı üyeden alıntı
Merhaba, ardçı ile iletişim içinse en uygun fiyatlı cihazlar bile iş görüyor. Ancak başka motosikletteki kişilerle bağlantı kurulacaksa, Mesh özelliği ve menzil gerçekten önem taşıyor. Mesh özelliğini de bir araştırmanızı tavsiye ederim.
abi bunlar fakir
-
otopsici adlı üyeden alıntı
eğer çift alacaksan üzerine az koy cardo spirit al
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
abi bunlar fakir
İki intercomu da aktif kullanıyorum. Cardo Spirit almasın. İlk aldığım intercom. Sonrasında CMMK-08 aldım, bunu alması daha iyi. Cardo Spirit parasına değmiyor bence. Doğru düzgün hiç bir özelliği yok, şarjı 9-10 saat dayanıyor.
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
bende bugün Cankypu HY-02 modelinden sipariş geçtim, gelsin bakalım ne kadar işlevsel
Ben üç ay önce aldım. Çok memnunum.
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
Geçen yazdan beri kullanıyorum artçılı şekilde çok memnunum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)