Güçlü motor almayı düşünüyorsun altındaki motorla başa çıkabilirsen güçlü motorları çok daha rahat kullanacaksın
Senin şuanki en büyük sıkıntın ABS nin olmaması . Belirttiğin 250 400lük motorlarda bir çoğunda (euro 4, euro 5) abs var, kaydırmalı debriyaj var , tork var , bunlar ekstra güvenlik sağlıyor.
Usta vs değilim motor konusunda ama bence bakışını ve fren kabiliyetini arttırırsan yapamayacağın birşey yok
Çevrendekiler işin kolayını seçiyor senin ne düşündüğüne önem vermiyor bana da diyorlar bir kere kaza yaptım diye bunları sat araba al , motor tehlikeli vs. senin ne istediğini soran yok
Yanlış anlama motorlarımız çin malı veya hintli lastikler naylogrip en çok kayan kalitesiz lastik bence bu motorda kararlıysan lastikleri değiştirmekte fayda var. Ekonomik durumun el veriyorsa bir süre sonra absli motor al. İmkanın yoksa motorunla mutluysan önfren işine iyi çalış zafer akçayın videolarını izle .Olduğun yere eğitim için gelseler bile dünya para alacaktır.
Bol bol trafiğin az olduğu yerlerde kaçış manevrası , dönüş ve önfren çalış. Ben kazadan sonra kapalı bir pazar yerinde kendi kendime çalışarak tekrar alışmıştım motora mesela .