herkese merhaba aynasız motorsiklet kullanmanın trafik yasasında bir cezası varmı veya motoru bağlarlarmı?
herkese merhaba aynasız motorsiklet kullanmanın trafik yasasında bir cezası varmı veya motoru bağlarlarmı?
Hakkaten çok merak ettim. Aynasız kullanmaktaki amaç ne?
Kaza yaparsın.
yasak.polis olsam hepsini trafikten men ederim
İnsanların motora aynayı yakıştırmaması garip .
Sağ aynası olmayan toroslar muayeneden hafif kusurlu geçiyor.Motosiklette dönüşlerde kafayı 1-2 sn fazla arkaya çevirmek ani fren yapan bi arabanın arkasında patlamana sebep olabilir.
https://www.motosiklet.net/forum/mot...et-surmek.html
Bizim trafik akisimiza gore Sol ayna olmak zorunda. Muayenede agir kusur olmasini birakın trafikten men edilir araciniz. Şu motosikleti araç gibi gormeme huyunuzdan bir an once vazgecin. Trafikteki diger motorlu araclarin tabi oldugu kanun ve yinetmeliklere hatta extrasina da tabidir.
Aynasız muayeneden geçmez hiçbir araç. Ayna kırık bile olsa geçmez.
Muayenede bakılan hemen her şey yasa gereği trafikte zorunludur.
Umarım vardır.
Arkadaşım boş yapmana hiç gerek yok ehliyetim var. Var diyede tüm kanunlarını bilemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Ehliyetim var trafik cezasını bilmemekle ehliyet ne alaka?
Asıl sen "boş yapma". (Bu avam tabirleri de hiç sevmem; muhabbetin seviyesini minimum 2 kademe düşürüyor...) Google kullanmayı da mı bilmiyorsun? Bak direkt bu forumda yazmışlar:
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ml#post4679079
Bu aynasız kullanma trendi nedir? 110 yapan motorlarınız havayı daha iyi yarsın da 113 yapabilin diye mi?
cezası çok pahalı olabilen; faturayla ödenmeyen türden. Aynasız gezmeyin.
Parasal cezasını bi trafik polisine sorabilirsiniz.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Bence siz aynasız kullanın. Böylece ya trafik polisleri, ya da doğal seleksiyon sizi trafik denkleminden çıkaracaktır.
Not: Hiçbir ülkede "Ben kanunu bilmiyordum" diye bir bahane geçerli değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)