Motoru bozuldu diye kahkaha atan amerikali
Reklamlar
-
6:45 te basliyor.
"Huhuhahagagaha wat hapend"
Your aprilia ate dick dostum olan bu.
Fakat neden bu kadar eglendin onu anlamadim.
Valla bunun gibileri cok goruyorum videolarda.
Adam kaza yapiyo motor hasar aliyor, adamda bisey yoksa umurlarinda degil lan.
Benim motor durdugu yerde dusup elcik kirilinca cok uzulmustum :( korlas iyi gecirdiydi :(
Simdi bu adamlar iyi motor kullanmayacakta motoru dusunce "vayyy basima gelenler" diyen benim gibiler mi iyi kullanacak ?
Hersey ekonomi lan.
Reklamlar
-
BMW gibi elektronik süspansiyonu olsa yanmıştı. Elemanın teki motoru çalıştırmadan römork'a koydu diye bükmüştü süspansiyonlarını.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=vlSn...hannel=2WheelT
6:45 te basliyor.
"Huhuhahagagaha wat hapend"
Your aprilia ate dick dostum olan bu.
Fakat neden bu kadar eglendin onu anlamadim.
Valla bunun gibileri cok goruyorum videolarda.
Adam kaza yapiyo motor hasar aliyor, adamda bisey yoksa umurlarinda degil lan.
Benim motor durdugu yerde dusup elcik kirilinca cok uzulmustum :( korlas iyi gecirdiydi :(
Simdi bu adamlar iyi motor kullanmayacakta motoru dusunce "vayyy basima gelenler" diyen benim gibiler mi iyi kullanacak ?
Hersey ekonomi lan.
yani oralarda hem ucuz hem de bizim gibi malına sahip çık sürekli yıka pakla çok değer ver kafasında yaşamıyorlar. garantisi falan da varsa garantiden yaptırır dalgasına bakar.
-
Biz buradan anladık motorun yatak sardığını süren adam anlamadı Hala marşa basıyor.
Konuyu açan Arkadaşın dediği doğru. motorlar pahalı olmadığı için adam üzülmedi bile.
-
Atar tabi adam servise gidince kimin suçu ise ortaya çıkacak ve ona göre belki motoru bedava yaptıracak. Sıkıyorsa marka arkasında durmasın. Adam muz cumhuriyetinde yaşamıyor ki.
-
Bundan sonrasını bayi, servis düşüneceği için gülüyor, neşesini bozmuyor.
Biz de ki gibi oradaki bayilerde titreşim yok göxü, başı oynamıyor.
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Biz buradan anladık motorun yatak sardığını süren adam anlamadı Hala marşa basıyor.
Konuyu açan Arkadaşın dediği doğru. motorlar pahalı olmadığı için adam üzülmedi bile.
Yeni motoru Honda olacağı için mutluluktan gülüyor bence!
Benim motorum olmadığı için fazla zorlamayacağım diyor en başta ama
-
Motor, adamın motoru değil. Emanet motor sürüyor, kendi motoru olmadığı için gebeş gebeş gülüyor.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Motor, adamın motoru değil. Emanet motor sürüyor, kendi motoru olmadığı için gebeş gebeş gülüyor.
Evet motor kiralık
-
Langona nın aprilasıda yatak sarmıştı. Bunlarda kronik zağar
https://youtu.be/9e0EjWp3zvY?si=d56r4Rwt6VbqSa2Z
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Emanet malin cani burnunda olur derler.motor da aprilia olunca dsfss
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
to1ga adlı üyeden alıntı
Hee bunu biliyorum.hatta baslik bile acilmisti.
Tabi apriliaci arkadas kosa kosa gelip, "ben baziii seyler biliyorummm, izin verirse(motoru patlayan)aciklarim!!1"
tarzi savunma yapmisti.ne ilginc adamlar var ya
-
to1ga adlı üyeden alıntı
Linkini verdiğin videoda kol çıkardı diyor, o da doğru değil de neyse, yatak nereden çıktı? :D
-
Ahahal geldi bizimki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)