Çok sevdiğim Hondamın üretimi duruyormuş bu ay... Üzücü bir haber. Bozulursa n'apacaz? Gerçi Honda kolay kolay bozulmaz ama...
https://www.thedrive.com/news/honda-...the-us-anymore
Çok sevdiğim Hondamın üretimi duruyormuş bu ay... Üzücü bir haber. Bozulursa n'apacaz? Gerçi Honda kolay kolay bozulmaz ama...
https://www.thedrive.com/news/honda-...the-us-anymore
Allah cezanı vermesin Haşmet. Alırsın craigslist'ten halledersin
Hem elektrikli olanları gelir bunun
Çoktan geldi, zaten o yüzden çıkıyorlar pazardan. Ben bile yeni trimmer, edger ve blower'ı elektrikli aldım, 40 Volt 144 Whr pille geliyor, benzinliden güçlü.
Gel gelelim yazdıklarına göre Honda, "dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi" sıfatını bu ürettiği motorlu aletlere borçluymuş... Velhasıl Honda dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi no more...
İyi yapmışlar. SUV/CUV marketine de şöyle güzel bi yapılandırma getirsinler de iyice çevre dostu olsunlar.
Bakalım kim alacak en büyük motorlu araç üreticisi sıfatını
bu başlıgın belli bir arkadaşı kışkırtmak ve laf dalaşı başlatmak için açıldığına eminim ama ispatlayamam.
Ee, karting makinalarına ne motoru takıcaz şimdi?
Yok, çim biçme ekipmanının motorlari Briggs & Stratton. Çok bilinmiyor ama yüz küsür yıldır motor üreten bir Amerikan şirketi.
Honda daha iyidir gerçi. Ama daha da pahalı. Daha doğrusu iyiydi, pahalıydı...
Garibim Husqvarna da sabah biriyle akşam ötekiyle, artık kimden motor bulabilirse
Güzel olan, Honda bu çim biçme makinası yapan ekibi motosiklete kaydırırsa güzel işler çıkarabilir. Çim biçme makinesindeki başarıyı motosiklette yakalarsa karşısında kimse duramaz
Bunlar eski kafalı dediğimde bana kızıyordun :p Yapmazlar öyle bir şey. Bi 10 sene önce falan acaip mentalite değiştirdi Honda motosiklet departmanında.
Şimdi belki WBSK'nın üstüne GP'de de dayak yedikleri için biraz değişirler mi diyor insan ama, pek emaresi de yok.
Desene ufukta eli ayağı düzgün bir Honda motosiklet görünmüyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)