Anket: Hangisi alinir ?
- Katılımcı sayısı
- 55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
~650.000 tl ye alinacak en iyi Adv motor
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
650 yi veren 700 de verir buyur 2017 17.000 km de hasarsız
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...14205114/detay şahsı tanımam ilan sitesinden takip ediyorum , 730 a 2018 yeni nesil TFT ekranlı GS lerde var 40.000 km civarı ama ben eski nesil analog göstergeleri daha çok beğeniyorum..
Guzelmis bu, ben de analog seviyorum.
Reklamlar
-
Gagalı motosiklet,
ben,
Honda alır. Türkiye'de yaşıyoruz, servis yaygınlığı, usta çokluğu bile tek başına sebep.
-
650 gaymeye gidip honda mı alınır 2016 2017 gs alınır afrikaya verilecek en babası 300 350 fazlası haram
ktm dukati vs bunların yerine de illa bu sınıf olacaksa kendine özgün bir motosiklet yolda reyzink arazide enduro tiger 900 alınır
-
Cyan adlı üyeden alıntı
resmi bir kaynak yok yine ama muhtemelen dediğiniz gibi motor bloğu cinde üretiliyor. Aksi olsa bu kadar tartistamanin olduğu bir konuda KTM olu numarası yapmak yerine cikip hayır üretiliyor diye bas bas bagirirdi heralde.
Benim radarımda olan bir model olduğu icin son bir kaç haftadır baya arastirdim forumlarını vs. Gördüğüm kadariyla çıkan arızaların cogu motor kaynaklı degil bu arada. Gevsek vidalar, soğutma sivisi kaçakları, yakıt kaçakları, on far kafasinin bağlantı yerlerinin kirilmasi, arka süspansiyonun bozulması gibi şikayetler cogunlukta ve bu motosikletlerin sase numaralar avusturya. Tasarım vs işçilik kusurları genellikle. Oyle ki baska firmalar bu kusurları kapatmak icin ürünler üretmişler. On kafa baglantisini güçlendirmek icin celik bir aparat var mesela. Arka süspansiyonu katalizörün direk uzerinde olduğu esiri ısınmadan bozuldugu iddia ediliyor ve yine ikisinin arasına taknak icin üretilen bir parca var ya da katalizörü sokmuş bir çok kullanici.
Ilginc bir sekilde Cin'de üretilen motordan ziyade kalite kontrol kısmında ciddi sikintilar var gibi. Anladıgim kadarıyla bunlar büyük ölçüde çözülmeyecek sorunlar degiller ama kimse sıfır motor alip sorunlarını çözmek günlerce serviste yatırmak istemez tabii ki. Ben de büyük ölçüde vazgeçmis gibiyim güzel bir fiyat teklifi almadigim surece.
-
nyk adlı üyeden alıntı
Ben de büyük ölçüde vazgeçmis gibiyim güzel bir fiyat teklifi almadigim surece.
Aklin yolu bir dostum
Bu arada hala yurdisinda misin ?
Fiyatlar nasil orda(dubai miydi) bu modellerin ?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Aklin yolu bir dostum
Bu arada hala yurdisinda misin ?
Fiyatlar nasil orda(dubai miydi) bu modellerin ?
evet yurtdisindayim.
KTM 890 Adventure R 64000 dirhem. Tech pack hediye olarak ekleyecek gibi bayi
KTM 1290 Adventure R 80000 dirhem
Afrika Twin duz vites olani 70000 dirhem
BMW GS1250 Adventure 93000 dirhem. BMW 5 sene garanti ve servis bakimlarini hediye ediyor.
diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum
-
ulen ne kadar alınmaz motor varsa koymuş içinde bir tane adam akıllı adv enduro yok
-
nyk adlı üyeden alıntı
evet yurtdisindayim.
KTM 890 Adventure R 64000 dirhem. Tech pack hediye olarak ekleyecek gibi bayi
KTM 1290 Adventure R 80000 dirhem
Afrika Twin duz vites olani 70000 dirhem
BMW GS1250 Adventure 93000 dirhem. BMW 5 sene garanti ve servis bakimlarini hediye ediyor.
diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum
Turkiye de ;
890 adv r 632.400 tl
Crf1100 611.700 tl
Senin orda ktm 1500 euro ucuz iken, bizim burda 21.000 tl pahali.
Ustelik japon motoru oldugu icin ekstra vergi biniyor.
İste o yuzden hep diyorum ve hep diyecegim..
Turk motorcusu nankooordur.(elit motorcular haric)
-
Turkiye de ;
890 adv r 632.400 tl
Crf1100 611.700 tl
Senin orda ktm 1500 euro ucuz iken, bizim burda 21.000 tl pahali.
Ustelik japon motoru oldugu icin ekstra vergi biniyor.
İste o yuzden hep diyorum ve hep diyecegim..
Turk motorcusu nankooordur.(elit motorcular haric)
Aradaki farkı Honda elden alıyor...
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Aradaki farkı Honda elden alıyor...
Cildirtilar adamlari.iyi yapiyolar.ama bence artik o gunler gecti.
İsteyen sifiri liste fiyatindan alabilir gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
ulen ne kadar alınmaz motor varsa koymuş içinde bir tane adam akıllı adv enduro yok
Ulen otostopcu yamaha yi koymadim diye bu kadar motoru boklamak da cesaret isi haa.
Tamam len tamam tenere 700 de guzel motor.
540.000 tl ye word raid mi ne iste o alinir,uste de aksesuar eklenebilir.
ben tercih etmem.ama tercih edene de amator demem.
-
Cildirtilar adamlari.iyi yapiyolar.ama bence artik o gunler gecti.
İsteyen sifiri liste fiyatindan alabilir gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Ulen otostopcu yamaha yi koymadim diye bu kadar motoru boklamak da cesaret isi haa.
Tamam len tamam tenere 700 de guzel motor.
540.000 tl ye word raid mi ne iste o alinir,uste de aksesuar eklenebilir.
ben tercih etmem.ama tercih edene de amator demem.
Xırbo bunun adv ile alakası yok sen sadece ismi adv olanları almışsın
bunların hiç biri düzgün ama isminde adv geçmeyen birkaç baba motorun yanından bile geçmez
ellerine su bile dökemez
hiç yakıştıramadım.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
nyk adlı üyeden alıntı
resmi bir kaynak yok yine ama muhtemelen dediğiniz gibi motor bloğu cinde üretiliyor. Aksi olsa bu kadar tartistamanin olduğu bir konuda KTM olu numarası yapmak yerine cikip hayır üretiliyor diye bas bas bagirirdi heralde.
Benim radarımda olan bir model olduğu icin son bir kaç haftadır baya arastirdim forumlarını vs. Gördüğüm kadariyla çıkan arızaların cogu motor kaynaklı degil bu arada. Gevsek vidalar, soğutma sivisi kaçakları, yakıt kaçakları, on far kafasinin bağlantı yerlerinin kirilmasi, arka süspansiyonun bozulması gibi şikayetler cogunlukta ve bu motosikletlerin sase numaralar avusturya. Tasarım vs işçilik kusurları genellikle. Oyle ki baska firmalar bu kusurları kapatmak icin ürünler üretmişler. On kafa baglantisini güçlendirmek icin celik bir aparat var mesela. Arka süspansiyonu katalizörün direk uzerinde olduğu esiri ısınmadan bozuldugu iddia ediliyor ve yine ikisinin arasına taknak icin üretilen bir parca var ya da katalizörü sokmuş bir çok kullanici.
Ilginc bir sekilde Cin'de üretilen motordan ziyade kalite kontrol kısmında ciddi sikintilar var gibi. Anladıgim kadarıyla bunlar büyük ölçüde çözülmeyecek sorunlar degiller ama kimse sıfır motor alip sorunlarını çözmek günlerce serviste yatırmak istemez tabii ki. Ben de büyük ölçüde vazgeçmis gibiyim güzel bir fiyat teklifi almadigim surece.
Arkadaşım 2023 model sıfır 790 ADV aldı. Üzerine oturup yaylandırınca, sağa sola yatırınca gıy gıy ince bir sürtme sesi geliyor. Bildiğin ses yapıyor motor. Fiyat falan güzel ama kaba saba çalışan tarımsal makineler bunlar. İlk tercihim olmaz herhalde.
-
otopsici adlı üyeden alıntı
Xırbo bunun adv ile alakası yok sen sadece ismi adv olanları almışsın
bunların hiç biri düzgün ama isminde adv geçmeyen birkaç baba motorun yanından bile geçmez
ellerine su bile dökemez
hiç yakıştıramadım.
Yav enduro desem, biri cikip "heheyy adam bunlari enduro saniyor pehh" falan diye laf cakacak.
Adv demeyelim de ne diyelim, mahmut mu diyelim bunlara ?
Adv iste bunlar.adv diye bir sinifta bu motorlari koyuyolar.
Yoksa bende biliyorum cfr250 arazide bunlardan daha iyi is yapar.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Arkadaşım 2023 model sıfır 790 ADV aldı. Üzerine oturup yaylandırınca, sağa sola yatırınca gıy gıy ince bir sürtme sesi geliyor. Bildiğin ses yapıyor motor. Fiyat falan güzel ama kaba saba çalışan tarımsal makineler bunlar. İlk tercihim olmaz herhalde.
Arkadaşınız da klübe girmeye aday olabilir.
https://www.instagram.com/reel/CwbW98wBbdc/
-
Benim anket yalan oldu.bu siteye guvenim kalmadi artik.
Zileliorhanin 9 farkli uyeligi ile sonuclara mudehale ettigi cok acik.
Yoksa bu kadar cok ktm veya triumph cikmasi mumkun degildi zaten
Yazik yazik.
-
La ben kıllığına trumph'a oy verdim. Sırf sana gıcıklığına. La bizde bu paralar ne gezer.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Oylama mobilde görünmüyor sanırım.
Yamaha, Honda ve Ktm diye giderdim ben.
Böyle gidip CfMoto Nk250 alan ilk sözlük forum üyesi falan olabilirim.
Triumph bilmiyorum pek. Capanord önermişlerdi. Tür uymuyor ama aklıma geldi.
-
Benim anket yalan oldu.bu siteye guvenim kalmadi artik.
Zileliorhanin 9 farkli uyeligi ile sonuclara mudehale ettigi cok acik.
Yoksa bu kadar cok ktm veya triumph cikmasi mumkun degildi zaten
Yazik yazik.
Ben Triumph'a oy verdim ama motosiklet.net topluluğunun çoğunluk gruplarından herhangi birine girecek bir üye değilim.
CRF beni hiç çekmiyor, çekmedi ve çekmeyecek. Nedense manasız bulduğum bir motosiklet. Bir de önüne gelen AT kullanıyor, o açıdan da itiyor açıklası beni. 1978'de değiliz ki ya Fiat 131 ya da Renault 12 kullanalım? AT yaygınlık açısından tam da böyle; >= 1000cc'lerin Fiat 131'i veya Renault 12'si.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)