Herkes parçasından servisinden bahsetmiş de o motorlarda teknoloji falan hak getire. Çok tecrübeli ve bileğine hakim biriyseniz bilemem ama bence o kadar güçlü ve hiç bir güvenlik teknolojisi olmayan motora binmek çok büyük risk.
Herkes parçasından servisinden bahsetmiş de o motorlarda teknoloji falan hak getire. Çok tecrübeli ve bileğine hakim biriyseniz bilemem ama bence o kadar güçlü ve hiç bir güvenlik teknolojisi olmayan motora binmek çok büyük risk.
Hükümetin şu bireysel ithalattaki 150 Euro muhabbeti çok kötü. Eksantrik zinciri, paletleri ve gergi otomatiği alacağım yurtdışından, 290 Euro tutuyor. Hadi gümrük vergisini ödemeye de hazırım ama 150 Euro zgine takılıyorum. Yurtdışındaki arkadaşlardan birine yollatsam hiçbiri yakın zamanda Türkiye'ye gelmiyor, 2 parti şeklinde Türkiye'ye kargolanacak şekilde sipariş versem shipping bana giriyor. Türkiye'de almaya kalksam eksantrik zinciri var ama 2 katı fiyatlı, paletler ve gergi otomatiğinin sıfırı ülkede yok.
Devlet, beni kaçakçılığa itiyor.
Herkese tekrardan merhaba. Temiz ve içime sinen bir makine bulamadığım için biraz tarz değişikliği iyidir diyip 15.000KM 2012 Ducati Monster 696 aldım. Bilgilendirmek istedim.
Hayırlı olsun. km'sinin düşük olmasına aldanma, sahibi bir çok şeyi ihmal etmiş olabilir, biraz uğraştırabilir seni.
hayırlı olsun kazasız sürüşler diliyorum
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Avatar resmimdeki yzf 1000 thunderace 1997 model ve 52 bin km de. Orjinal. Çok eminim.
İlk sahibi olmamızın bu eminlikte payı büyük tabi..
Satılık değil ama millet yine de sırada bekliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)