öncelikle motordan bahsetmek gerekirse, yaklaşık 3 ay kadar kullandım motoru ve sattığımda 5000 küsür kmdeydi. sürekli üzerindeydim yani, hergün. iki defa kaza yaptım, biri gerçekten ağır sonuçlar doğurabilecek nitelikteydi. motorum 1 hafta içerisinde, hem de şahsen hiç memnun olmadığım bir servisten, istanbul motor'dan çıktı. bu kadar kmden sonra vites geçmemesi dışında hiç bir problem yaşamadım. yanlış anlamayın, motoru çok sakin kullandığım falan da yoktu.
tarzı beni çok yorduğu için motoru sattım, gitti.
sattıktan 2 hafta sonra benden alan arkadaş motora yatak sardırmıştı. ama motoru garantiden tamir edildi. gerçek sebebi kullanıcı hatası idi. uzun süre redline da motoru kullanmaktan ileri gelmişti.
Ertuğrul bu başlığı açmakta son derece haklıdır, gerekirse yasal yollara da başvuracaktır. biz de buradan elimizden geldiğince destek olacağız. ama bu başlığı fırsat bilip markayı ya da distribütörü karalamaya çalışmamak gerekir diye düşünüyorum. japon markaların servislerinin neler yaptıklarını da biliyoruz. abartmamak lazım.
bu sitede ilk GT250R alıp kullanan 2-3 kişiden biriyimdir heralde. hatta kullanıcı bilgi paylaşım başlığını da ben ve komtan beraber açtık. sonra global ile bağlantı kurma şansımız oldu, buluşmalarımıza davet ettik, birlikte organizasyon bile yaptık. unutmadan bu süre zarfında yönetici vs. de değildim.
tüm bunların amacı sitedeki kullanıcıların veya kullanıcı adaylarının distirbütör firma ile birebir görüşme imkanını yakalaması idi. arada sırada çıkıp, tek mesajla işi çözdüğünü sanan bazı akıllı arkadaşlarımıza rağmen başarılı olduğumuza inanıyorum.
ben bir site yöneticisiyim ve motoru alırken tek kuruş indirim almadım. tek bir kuruş!.. son zamanlarda hyosung alan kullanıcılarımız var, indirim alıp almadıklarını söylesinler buradan.
site yöneticileri olarak zaman zaman tecrübesiz, toy, daha öğrenecekleri var, para alıyorklar vs. gibi yakıştırmalara maruz kalıyoruz. pek sesimizi de çıkarmıyoruz ama işin suyunu çıkarmamak lazım. beni tanımadan hakkımda tek bir kelime yorum yapamaz hiçkimse....
ayrıca, ben ve sitedeki diğer yönetici arkadaşlarıma bu tarz hiç yakışık almayacak suçlama yapanların alnını da karışlarım.